- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #6.861
ben sakız çiğnyerek çözdüm olayı :dOf kızlar ya 2saatte bir acıkıyorum ben midem kazınıyor resmen eşimde yememe izin vermiyor meyve ye diyor o dahada çok kazındırıyor midemiresmen ağlatıyor beni adam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben sakız çiğnyerek çözdüm olayı :dOf kızlar ya 2saatte bir acıkıyorum ben midem kazınıyor resmen eşimde yememe izin vermiyor meyve ye diyor o dahada çok kazındırıyor midemiresmen ağlatıyor beni adam
ben de bazen yeşil bazen beyaz oluyo hamilelikten heraldeHerkese iyi geceler kizlar..
Cok akintim var yesil yesil 10.haftadayim hamileligin iki gece once hastaneye gittim iltihap mi var diye idrar testi yaptilar sonuc temiz cikti iltihap yokmus peki neden bu kadar akintim var acaba
Korkuyorumm!!!
Meyve tek başına karnını acıktırır çözüm yanında süt veya ayran içmek veya yoğurt Yemen . Yada örneğin elma yiyeceksen yanında üç tane ceviz yada avuç için kadar badem Yemen.Of kızlar ya 2saatte bir acıkıyorum ben midem kazınıyor resmen eşimde yememe izin vermiyor meyve ye diyor o dahada çok kazındırıyor midemiresmen ağlatıyor beni adam
Benim de beyaz yoğun kivamli akıntım var. Mantar olmasından endişe ediyorum ama doğal hamilelik akintisi mi yoksa progestan kullanıyorum o mu yapıyor farkı anlayamiyorum. Sizin akintinizin yoğunluğu nasıl böyle peynir kesigi gibi mi?ben de bazen yeşil bazen beyaz oluyo hamilelikten heralde
Günaydın okadar çok su içiyorum ki susuz kalıyor olamam resmen 2saatte bir acıkıyorum en fazla 3saat dayanabiliyorum ama yoğurt ve meyve olayını deneyeyim bu geceMeyve tek başına karnını acıktırır çözüm yanında süt veya ayran içmek veya yoğurt Yemen . Yada örneğin elma yiyeceksen yanında üç tane ceviz yada avuç için kadar badem Yemen.
Buarada mide açlık Ve susamışlık sinyalinide aynı veriyor o yüzden su tüketimini üç litreye çıkar bi müddet sonra acıkma hissi kalkacak
Progestron kullanıyorsan o beyaz yoğun akıntı ondan oluyor cnm endişe etme fazlasını atıyo akıntı renkli ve kokulu olursa kötü diye biliyorum benBenim de beyaz yoğun kivamli akıntım var. Mantar olmasından endişe ediyorum ama doğal hamilelik akintisi mi yoksa progestan kullanıyorum o mu yapıyor farkı anlayamiyorum. Sizin akintinizin yoğunluğu nasıl böyle peynir kesigi gibi mi?
Bende yemeği tuzlu yedim biraz iyi geldi ama halen sersem gibiyim :) senin kontrolün ne zaman, komple bakamıyorum sayfalara gittin mi yoksa :) cinsiyet için soruyorum :)
Koku duyum biraz zayıf o yüzden ondan emin değilim ama renkli değil kaşıntı vs de yapmıyor o zaman dediğiniz gibi ilaçtan herhalde ve inşallah :)Progestron kullanıyorsan o beyaz yoğun akıntı ondan oluyor cnm endişe etme fazlasını atıyo akıntı renkli ve kokulu olursa kötü diye biliyorum ben
Ben varım başından beri o şekilde devam ediyorum. Geceleri yatamıcak hale geliyorum ama dr normal dediği için ekstra bişey yapamıyorum, maden suyu bile rahatlatmıyor beni :)kizlarr iyi gecelerr herkeseeeuzun zamandir yoktum . Gündüzleri hic sıkıntım olmuyorr bulantilarim gecti dümdüz göbegim hic yok aksam bir oluyor 6 aylik hamile gibi sişiyorum sabaha kadar da gecmiyor hic uyuyamiyorum bu şişkinlikten rahatsiz ediyor var mi benim gibi sıkıntısı olan
![]()
Allah gönlüne göre versin inşallah canım, sağlıklı olsunlarda :)gittim cnm ama belli değil cinsiyeti oğlumda hemen anlamıştım ilk ben demiştim doktor bakarken çıkıntı var erkekmi diye evet dedi ama bunu bende anlayamadım
Ben varım başından beri o şekilde devam ediyorum. Geceleri yatamıcak hale geliyorum ama dr normal dediği için ekstra bişey yapamıyorum, maden suyu bile rahatlatmıyor beni :)
Allah gönlüne göre versin inşallah canım, sağlıklı olsunlarda :)
ben de bazen yeşil bazen beyaz oluyo hamilelikten heralde
Cok bilgim yok ama erkek gibi geldi banaEki Görüntüle 2036869 kızlarr günaydınnn cinsiyet tahmini yapan arkadaşlar benim bebişede bakabilirmi 9+3 günlüğüz burada
şu yemek işi zaten benim için o kadar zahmetli bir iş ki :) ( ne tembelmiş dicek millet de :) ) şimdi her gün, olmadı 2 güne bir çocuğa yemek yapıyorum mecbur, Allahtan aynı yemekleri yiyecek çağa geldi de , neydi o ilk zamanlar ona ayrı bize ayrı yemek yapma işi...oğluma hamileyken de, lohusayken de, lohusalıktan sonra da üst katta kayınvalidem olduğu halde ondan pek yararlanmamıştım, şimdi bunda akıllıca hareket edicem, yardım edelim diye teklif etmeseler de ben talep edicemDusuncelerimi yazmışsın çok bende tedirginim ama büyüyünce yapamam bidaha diye simdi yaptım çok rahatıma düşkundum ne temizlik ne yemek yapardim:) yardımcı olacak birileri varsa kolay geçer sonrada büyüüp gidicekler işte bzde keyfimize bakıcaz erkenden
ben hiç anlamıyorum ayırt edemiyorum alien gibi görünüyolar ultrasondaCok bilgim yok ama erkek gibi geldi bana
Of kızlar ya 2saatte bir acıkıyorum ben midem kazınıyor resmen eşimde yememe izin vermiyor meyve ye diyor o dahada çok kazındırıyor midemiresmen ağlatıyor beni adam
Yenianne59 korkma canım vajinal iltihap olabilir mi, alttan muayene oldun mu canım, kaşıntı olup olmadığına göre ve rengine göre bir ilaç verir atlatırsın inşallah
Cok tesekkur ederim simir testi yaptirmistim hamilelikten once alttan muayne olmustum o zaman bana cok dogal akinti vücudun yaptigi bir akinti dedi doktorum korkucak bisey yok demisti zaten bende bu akinti sürekli vardi hani kizkende evlendikten sonrada vardi simdi hamileyim ve herseyden korkuyorum aslinda olan bisey ama iltihap olunca tehlikeli oluyormus dediler ama iki gun once idrar tahlilim tertemiz cikti cok su ic dediler onuda yapiyorum 30 agustosta randevumuz var beklicez artik sabirla o günü