- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #7.401
aynen valla oyleAllah eşlerimize sabır versinyoksa cekilecek bir kadin degilim şu sıra
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen valla oyleAllah eşlerimize sabır versinyoksa cekilecek bir kadin degilim şu sıra
![]()
![]()
Topuktan sürmenin sakıncasını hiç duymadım canım. Ben ilk gebeliğimde viks buharı felan sormuştum dr.uma soluma dedi ama ufak tefek kullandım bu şekilde. İstersen yine de dr.una sor ki için rahat etsin,dr.dan dr.a da değişiyor seni en iyi bilen odurTopuklarima vimis surersem bi sorun olmaz mi canım o rahatlatır boğazlarını biraz ama bilemedim surulurmu hamileyken
Olmaz mi her gece en az 2 kez kalkiyorum.Gece olunca habire tuvalete gitme ihtiyacı oluyo ya.bazen sıkıyorum dişimi ama sabaha karşı yine kalkıyorum dayanamayıp. Sizde de var mı bu durum?
Evet canım açtım ama eczacı kan şekerin iyi dedi 140 160 olunca korkulacak seviyededir ddi tansiyonun çok düşük tuzlu bi ayran iç dediBenim yaşadığım tansiyon 9a6. Açlık kan sekerim 80cikmisti. Zaten taban 70 sanırım. Sen aç miydin peki
Açken ölçüldü ama dandik bi makineydi ne kadar doğru sonuç verir bilemiyorumTokken ölçülduyse normal acken olculduyse tabiki de yüksek.
Ne bileyim canım bana iyi dedi açtım ama. Sabah erken gitmiştimBol c vitamini ve ılık duş çabuk toparlanmaya yardımcı oluyor canım. Topuklarına viks sürebilirsin. Bir de fırsat bulursan dinlen tabiki
Tansiyon benim hep 9a6 normalde de. Şeker aletleride çok uzak bir ölçüm yapmıyor canım. Canım şeker anlık değişebiliyor. eğer açlıksa yüksek, tokluksa yüksek denmez. Ben annem ve kp.nin şeker takibini yapıyorum sürekli.
Ben dün sabah sağlık ocağına gittim kapalı devletlerin acilleri açık ama özel doktorlar çalışır diye tahmin ediyorum en azından acil bi durumda gelmeleri gerekirarkadaşlar bayram tatili münasebetiyle özel hastaneler ve sağlık ocakları açık mı bilginiz var mı
Ben uykunun ağırlığından sabaha kadar tutuyorum tuvaletimi haberim Yok kalkıyorum kasıklarım ağrımış böbreklere zararı olacak hamilelikte olumsuz bi etkisi olacak diye korkuyorum ama çok su içerim ben gece yatmadan sabah kalkar kalkmaz ilk işim şudurGece olunca habire tuvalete gitme ihtiyacı oluyo ya.bazen sıkıyorum dişimi ama sabaha karşı yine kalkıyorum dayanamayıp. Sizde de var mı bu durum?
Bende her gece 4,5 da aç uyanıyorum süt ve muz yiyip yatıyorum kızlar rutin oldu artık ama sabah baya tutuyor bu beni üşenip gece kalkmazsam sabah 8de açlıktan midem bulanır halde uyanıyorum
Canim evet o cihazlar tam olcmeyebiliyor benim sana tavsiyem lutfen yediklerine dikkat et ve bayramdan sonra dahiliyeye giderek hem aclik hem de tokluk şekerini ölçtur.yaşini bilmiyorum ama bizim yasimizdakiler iciin acken 122 cikmasi yuksek bir deger dahileyede ölçtur için rahat etsin.Ne bileyim canım bana iyi dedi açtım ama. Sabah erken gitmiştim
Günaydın benimde dr muayene ücreti 80 tl ve 2li test için 45 tl ödedik, cinsiyeti 11+5te öğrendik oğlum olucak hayırlısıyla:) kilo durumuda şuana kadar 1,5 kilo aldım dr normal dedi ama bundan sonra ayda 1 kilo almalıymışım fazla değil nasıl olcak bakalımMerhaba arkadaşlar. Size 3 sorum var.
1) İkili tarama testi yaptirdiniz mi? Şu hastanede 250 tl bu hastanede 600 tl diye laflar duydum. Özele gidiyorum. Dr. Muayene ücreti 80 tl ve kan tahlili ucreti 45 tl aldilar sadece şaşırdım. Sizde nasıl durumlar?
2) Cinsiyetler belli olmaya başladı mı?
3) Kilo aldiniz mi suana kadar? Ne kadar aldiniz?
Merhaba arkadaşlar. Size 3 sorum var.
1) İkili tarama testi yaptirdiniz mi? Şu hastanede 250 tl bu hastanede 600 tl diye laflar duydum. Özele gidiyorum. Dr. Muayene ücreti 80 tl ve kan tahlili ucreti 45 tl aldilar sadece şaşırdım. Sizde nasıl durumlar?
2) Cinsiyetler belli olmaya başladı mı?
3) Kilo aldiniz mi suana kadar? Ne kadar aldiniz?