- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #30.021
Evet Rabbimin mucizesi buxukluyu dunyadaki cennetimiz melek kokulu bende merak ettim seni becernisin iste bakalim ben nasil yapacamBen cuma günü hastaneye gittim doktor yatış verdi ama ben evde sancımı cekeyım diye cıktım..Sonra gece 1 2 ya kadar düzenli sancılarım geldi sonra gitti uyumusum sabah kalktım hıcbırseyım yok ama 7 gibi sümüklü nısanım geldi ..Annem yanımdaydı guzelce kahvaltımızı yaptık anne kalk o nazlıysa ben daha çok hırslıyım..Kalk yuruyceZ dedim 3 saat yürüdük annemle ..eve geldım sıcak dusa gırdım çıktım..sancılar tekrar başla dı ama 3 4 saat ben bekledım sıklassın diye.sıklasmak yerine azalmaya başladı herzaman kı gibi..ama dedıkkı gidelim bir hastaneye en azından muane olur geri döneriz...Doktor muane etti 2 cm açılma var dedi çok düşük sancılar ıstersen suni sancıyla doğru dedi tamam dedim ve 10 buçuk da serüven başladı sancılar kuvvetliydi ama bana gore cekılmeyecek değil di..kolay dı derken tabiki deyildi ama herkesın agrı dagarcıgı farklı ..sancı nasıl kolay olsun..saat 4 de doktor muane etti artık tamam çatal dedi ..olan orda oldu bagrış cagrıs işte çatal da ben ıkınamadıgım için biraz çok zorlandım ..sonra bebek cıkıverdı ..rabbım e hamdolsun ...aynı küçük abisi ..babasına dedim kı kızın evde kalacak basına belayız çok çirkin dedim...hamdolsun şuan bir sağlık sorunumuz yok gayet ıyıyız ...3350 gram 50 cm doğdu ..Kızlar su olayı çok farklıymıs yaa bir su boşaldı bir su boşaldı dr suyumu patlattıgında sok oldum..ona hamileyken gece çok hareketli olunca ninni soylerdim..ninni söyleyince hemen sakinleşti..kızlar dünyanın en büyük mucizesi bebekdır..Allahım sen çok buyuksun ..gerçekten sana iman etmeyen kafir..bu mutlugun tarifi yok..bambaşka birşey..umarım en kısa zamanda sizde kavusursunuz..