- 22 Ağustos 2017
- 216
- 219
- 18
- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #31.001
artık doğurmak istiyorummmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm bu bahsettiğin bende de oluyor. Aşağıya doğru bi zonklama nefesim kesiliyor hatta niye oluyor acabaKizlar oramda arada bir zonklama tarzi agri hissediyorum boyle bisey yasayan var mi
Aynen ya bi de bayadır kasılma ve sancılarım olunca beklentiye giriyorum ama bebiş nazlanıyor :) nişan mı geldi seninHiç bi beleti olmasa daha var diyosun da sancı falan olunca beklemesi sıkıcı oluyo dimi ha geldi ha gelecek bende kanamadn snra öyle oldum :))
Evet canim benim cok asagida, su patlamasini bekliyorum yani.. Doktor da rahat rahat dokunabiliyorum basina demisti.Hu oranlarda çıkablr yani illa 0.1 olması gerkmz ama zaten şuan erken varsada belli olmayablr.
Bncede canm.Anlmdm ki bnde ya.aşağıya indiğinden mi yüremiyosun nasıl yani
Dogum icin salgilanan hormonlardan kemikler yumusuyor galiba diye dusunuyorumCanm bu bahsettiğin bende de oluyor. Aşağıya doğru bi zonklama nefesim kesiliyor hatta niye oluyor acaba
Beta hcg hormonu vucutta zaten az bir miktarda bulunuyor canim. Bizim de hamile kalmadan 2 kusurlu degerlerde cikmisligi oluyordu zaten. Onemli olan 5 in ustunde cikmasi. Belirtilerin varsa biraz daha sabret adet gununde falan birdaha dene. Istiyorsan insâallah vardir ve yükselir.Cevap için tesekkurler peki bu yuksek cıkma sebebi bedir hep 0.01 çıkardı ve bende midede tuhaflık ates ve tansıyon dusukluguyla basımda bulanıklık gibi belirtiler var
Ai ins ökedir mis kokunun yuzunden yazamiordur
Öyle oluyo tabi :) vala canm nişan mıydı bilmiom akıntı gibi deil normal kan geldi bi kaç damlaAynen ya bi de bayadır kasılma ve sancılarım olunca beklentiye giriyorum ama bebiş nazlanıyor :) nişan mı geldi senin
Banada ebe doğumdan sonra beşinci gün gel dedi. Açıklama olarakta ilk üç gün genelde süt sorunları yaşanıyor , süt geliyor gelmiyor bebek tam doyamadığından testler yanıltıcı oluyor ondan dolayı 5. Gün diyoruz dedi ....
meriiiii M meyremasin
İlginç bi şekilde belirtiler var tansıyon dusmesıne kadr var anlamjs değilşm yanı sonuca sok oldum zaten evet normaldede var blıorm ama 2 kere daha bıyle kan vermıstım en fazla 0.03 dü bu fazla geldiBeta hcg hormonu vucutta zaten az bir miktarda bulunuyor canim. Bizim de hamile kalmadan 2 kusurlu degerlerde cikmisligi oluyordu zaten. Onemli olan 5 in ustunde cikmasi. Belirtilerin varsa biraz daha sabret adet gununde falan birdaha dene. Istiyorsan insâallah vardir ve yükselir.
Gitmeden ararım ben de olmazsaBanada ebe doğumdan sonra beşinci gün gel dedi. Açıklama olarakta ilk üç gün genelde süt sorunları yaşanıyor , süt geliyor gelmiyor bebek tam doyamadığından testler yanıltıcı oluyor ondan dolayı 5. Gün diyoruz dedi ....
meriiiii M meyremasin
Doktor ne diyor peki bence kan iyi değil sankiÖyle oluyo tabi :) vala canm nişan mıydı bilmiom akıntı gibi deil normal kan geldi bi kaç damla
Aynen bende öyle düşündümGitmeden ararım ben de olmazsa![]()
Hahahah. Biz de doğurduk da kontrole bile götürdük maşallahAynen bende öyle düşündüm
Doğuralımda hayırlsıyla :)

Evet canm bnde korktm doktorm sancı sordu bebek hareketini sordu herşey normal oluncada bekle artarsa gelrsin dedi.daha da olmadı zaten.Doktor ne diyor peki bence kan iyi değil sanki
Iyi şükür yine de sen hareketlerine dikkat et yorma kendini.allah sağsalim kucağımıza almak nasip etsinEvet canm bnde korktm doktorm sancı sordu bebek hareketini sordu herşey normal oluncada bekle artarsa gelrsin dedi.daha da olmadı zaten.