- Konu Sahibi y4zy4qmurum
- #31.021
Kızlar mesajları okuyamadım. Bugün doğum yaptım akşamüstü. 15 saat sancıyla kavuştum bebeğime. Doğum hikayemi sonra yazacağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde tahmn etmştk canm maşallah kavuştun bebeğine müsait olunca yaz darısı bizeKızlar mesajları okuyamadım. Bugün doğum yaptım akşamüstü. 15 saat sancıyla kavuştum bebeğime. Doğum hikayemi sonra yazacağım.
Evet canm inşallah fikkat ediom saolasnIyi şükür yine de sen hareketlerine dikkat et yorma kendini.allah sağsalim kucağımıza almak nasip etsin
Masallah size senin ucmu cnmArkadaşlarım nasılsınız ıyımısınız doğum edenleri tebrik ediyorum ...biz de ıyıyız elhamdülillah...sarılığı atmayı bekliyoruz iyicene..3 çocuklu anneler hızlı bir maratona hazır olun ...öyle işte emzir alt değiştir gaz Çıkart uyut ...mıs kokuyu unutmamak lazım...
Evet canım Rabbim hepinizin yardımcısı olsun..aklımdasınız..Masallah size senin ucmu cnm
Senin normalmi oldu cnm dua et evet bize cnnEvet canım Rabbim hepinizin yardımcısı olsun..aklımdasınız..
Hepinize hayırlı kolay doğumlar nasıp etsin..
Benimki suan durdu ama hareket aninda asaya baski edio ve saniomki su gelio vajinam acilio saniomKiZlar uzandigimdan beri bebek surekli hareket halinde nefesimi kesiyo asagiyi zorluyo sanki
Bende sanci belirti yok hafif sizlama sertlesmeler var duzensiz en cokta dogum baslarsa ya ben anlamazsam diye korkuyorum cunku agri esigim baya yuksek gibiBenimki suan durdu ama hareket aninda asaya baski edio ve saniomki su gelio vajinam acilio saniom
Ve bugun yoruldum hastane canta icun alisveris ettim ondanmi.bilmiom ama kasilmalarim.oluor cogunlukla ayakta
Gerçek sancılar başladığında veya ilerlediğinde kesinlikle anlarsın canımBende sanci belirti yok hafif sizlama sertlesmeler var duzensiz en cokta dogum baslarsa ya ben anlamazsam diye korkuyorum cunku agri esigim baya yuksek gibi
Ben normal degilimki sıkıntı orda benim vucudum bunyem normal bir insana gore tam tersi isliyoGerçek sancılar başladığında veya ilerlediğinde kesinlikle anlarsın canımmerak etme. İlk doğumunsa zaten evde doğurmak gibi bişey pek mümkün olmaz. En fazla ıkınmaların gelince hastaneye yetişirsin diye düşünüyorum.
Zaten ıkınma başlayınca çok çok yakın demektir doğum yapman. Endişelenme sen bişekilde anlarsın
:):) bacım en azından suyun gelir doğuma yakın o zaman anla ahanda doğuyor artık diye :):):)Ben normal degilimki sıkıntı orda benim vucudum bunyem normal bir insana gore tam tersi isliyodoktorda nst sonuclarina bakti bugun gercekten hic birsey hissetmiyor musun diye saskin saskin yuzume bakti
Jaaaa neguzell yaaaaa keskeee bende öle olsammm yaaaa masallahhh olsun evde dogurursun burda holla dada cookk evde dogurannn hatta bana sordular yookk dedik hastaneeeBen normal degilimki sıkıntı orda benim vucudum bunyem normal bir insana gore tam tersi isliyodoktorda nst sonuclarina bakti bugun gercekten hic birsey hissetmiyor musun diye saskin saskin yuzume bakti
Cnm o ikinma geldigundee nekadar suruoo dogum meselaaa:):) bacım en azından suyun gelir doğuma yakın o zaman anla ahanda doğuyor artık diye :):):)
Maaşşallah sana. Kaçı gördü sancılar nst de. Hisetmediniz acaba
Bisey demediler acilden cagirdi doktorum dogumun baslayana kadar beklicez dedi hatta ne kadardir evli oldugumu sordu benimde kafam karisti:):) bacım en azından suyun gelir doğuma yakın o zaman anla ahanda doğuyor artık diye :):):)
Maaşşallah sana. Kaçı gördü sancılar nst de. Hisetmediniz acaba
Ben evde almiyim zaten tirsiyom evde sadece esimle ben variz o bayilir kalir ortalik karisorJaaaa neguzell yaaaaa keskeee bende öle olsammm yaaaa masallahhh olsun evde dogurursun burda holla dada cookk evde dogurannn hatta bana sordular yookk dedik hastaneee