- 23 Aralık 2016
- 2.444
- 1.405
- 133
- 35
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.981
Ben de çok hızlı verip çok hızlı alıyorum maalesef o yüzden sürekli dikkat etmem gerekiyor. Mesela sabahları bir tane haşlanmış yumurta bir tane salatalık bir tane küçük domates dört tane zeytin bir kibrit kutusundan azıcık büyük peynir yanında iki tam ceviz yiyorum ve bolca su öğleyin de yemek tercihim yok ne yemek yapıyorsam içine az koyuyorum az yağ koyuyorum yaptığım her şeyi az yağlı yapıyorum ve pozisyonuna dikkat ediyorum başka artı yaptığım hiçbir şey yok canım.Bir de Akşam en geç yediye kadar akşam yemeğini yiyorum ondan sonra 9:30’da bir ara öğün ondan sonra Parklı hiçbir şey yemiyorum eğer bebek çok geç uyursa 2.03 gibi bir süt içiyorum yarım muz yiyorum yanında artı olarak başka hiçbir şey yapmıyorum inanki sadece dikkat ediyorum ekmek olarak da tam buğday ekmeği yiyorum bir dilimi asla geçmiyorum. Bu arada emziriyorum evet hafif bir azalma oldu sütüm de ama çok değil eğer çok azalma olursa öğünlerime birazcık daha artıralım ama şu anlık normal yetiyor yani canımEvet öğünlere elma ekleyecegim, normal de ben de çok hızlı kg veren biriydim ama gr vermemişim. Birde gunde 1 saat yürüyus de yaptim . Maşallah güzel vermissin, doktora gideceğim acaba sorun mu var ,sen emziriyormusun.
Emzirmeyi acaba artık şekerli tuketmiyorum , emzirirken enerji gidiyor acaba ondan kaynaklimi diye sordum canım , süt yeter artık bebegimize ek gıda alıyor şükür . Bende sabahları 2 yumurta öğlen balık salata akşam da bu şekilde protein salata yaptım 2 ltre den fazla su da ictim ek olarak yürüyüş de yaptım . Dr gidecegim bakalım. Doğum da çok kanamam oldu , kansızlık da engel oluyomus bakicam artık . inşallah istediğin kg ulaşırsınBen de çok hızlı verip çok hızlı alıyorum maalesef o yüzden sürekli dikkat etmem gerekiyor. Mesela sabahları bir tane haşlanmış yumurta bir tane salatalık bir tane küçük domates dört tane zeytin bir kibrit kutusundan azıcık büyük peynir yanında iki tam ceviz yiyorum ve bolca su öğleyin de yemek tercihim yok ne yemek yapıyorsam içine az koyuyorum az yağ koyuyorum yaptığım her şeyi az yağlı yapıyorum ve pozisyonuna dikkat ediyorum başka artı yaptığım hiçbir şey yok canım.Bir de Akşam en geç yediye kadar akşam yemeğini yiyorum ondan sonra 9:30’da bir ara öğün ondan sonra Parklı hiçbir şey yemiyorum eğer bebek çok geç uyursa 2.03 gibi bir süt içiyorum yarım muz yiyorum yanında artı olarak başka hiçbir şey yapmıyorum inanki sadece dikkat ediyorum ekmek olarak da tam buğday ekmeği yiyorum bir dilimi asla geçmiyorum. Bu arada emziriyorum evet hafif bir azalma oldu sütüm de ama çok değil eğer çok azalma olursa öğünlerime birazcık daha artıralım ama şu anlık normal yetiyor yani canım
Canm diş cikariyor olabilir onun huysuzlugu olabilir benimkide beni birakmiyor yere koyuyorum oynuyor ben odadan çıkınca ağlıyor arkamdan bakıyor çıkana kadar bende tuvalete gidemiyorum kahvaltı yok yemek yapamıyordum temizlik camasir yok h.sonu anca yapıyorum mama sandalyesi aldık onda duruyor artık bende kahvaltı ediyorum geçecek canmKızlar yine ben ve yine delirmek üzereyim. Bebeğim sürekli huysuz. Hep böyleydi ama iyice arttı son dönem. Hiç bir yerde durmuyor. Sürekli homurdanıyor. Gece 10/15 kez ağlayarak uyanıyor. Mutlu edemiyorum. Ben de çok mutsuzlaştım evim pis çamaşırlar birikti. Hiçbir şey yaptırmıyor. Tuvalete bile gidemiyorum. Büyüdükçe düzelir derken daha kötü oluyor. Çok mutsuzlaştım. Ciddi hasta olmaktan korkuyorumçünkü bi an bile mutlu olup kendime ayırdığım vaktim yok
Aynen beni görmediği an daha çok ağlıyor yanındayken de ağlıyor zaten.. ah ne zaman geçecek bi bilsemCanm diş cikariyor olabilir onun huysuzlugu olabilir benimkide beni birakmiyor yere koyuyorum oynuyor ben odadan çıkınca ağlıyor arkamdan bakıyor çıkana kadar bende tuvalete gidemiyorum kahvaltı yok yemek yapamıyordum temizlik camasir yok h.sonu anca yapıyorum mama sandalyesi aldık onda duruyor artık bende kahvaltı ediyorum geçecek canm
Canım 5. Ay benimde çok kötü geçti . Kesin gazı var kesin . Eğer dış de sıkıntı yoksa gaz dir . Birde Bu uyku saatleri değişiyor ya ondan da olabilir . Ben peynir ve yoğurt kestim rahatlamistim. Anliyorum seni kafamin ortasi yaniyodu artık benim stres ve yorgunlukdan , eşim dayanamayip 1 hafta erken geldi seyehatten . Hiç zorlama ne zaman uykusu varsa uyusun . Gece O kadar uyaniyosa aç olabilir bu arada
Dişlerini sert olan oyuncakları acıtıyor olabilir . Santrac oynuyoruz sanki :) zor gerçekten Allah yardimcimiz olsunYok sanmam gündüz mama meme ek gıda hepsinden alıyor. Diş huysuzluğu sanki çünkü salyalar iyice arttı ve bir şeyi kemirirken hırslanıp ağlıyor dişi kaşınıp acıyorsa /:
Senin huzurlugun ona da yansır cnm benimki onla ilgilenmeyince sürekli ıııı II deyip duruyor içim şişiyor hep değişik şeyler yapcam oyalicam istiyor aliyom gezdiriyom evin içinde tekrar yere koyuym bir süre idare ediyo ilerde bu kadar öpüp sarilamicam diye dusunuyom minciriyorum ozlucez bu günleri öyle düşün bak 6 ay geçti miniciktilerAynen beni görmediği an daha çok ağlıyor yanındayken de ağlıyor zaten.. ah ne zaman geçecek bi bilsemiyiye gidecek derken başa dönüyoruz
O ıı ı ı sizdede mi var. Ayni şekil brnimde icim şişiyor yaaa. 5 dk sabredemiyor.Senin huzurlugun ona da yansır cnm benimki onla ilgilenmeyince sürekli ıııı II deyip duruyor içim şişiyor hep değişik şeyler yapcam oyalicam istiyor aliyom gezdiriyom evin içinde tekrar yere koyuym bir süre idare ediyo ilerde bu kadar öpüp sarilamicam diye dusunuyom minciriyorum ozlucez bu günleri öyle düşün bak 6 ay geçti miniciktiler
Canım senin mutsuzluğunu anladığı için huzursuz bebiş. Bebekler hemen hissediyorlar bundan o kader eminim ki. Bence sağlıklı kusursuz olduğunu ve bebişle hasret kalanları düşünüp biraz daha rahatlamaya çalış. Mama sandalyesi al onda baya oyalanıyorlar yanına koy seni görsünde sende işlerini o şekilde yap. Gerçekten annelik zor zanaat ama şükürler olsun yinedeKızlar yine ben ve yine delirmek üzereyim. Bebeğim sürekli huysuz. Hep böyleydi ama iyice arttı son dönem. Hiç bir yerde durmuyor. Sürekli homurdanıyor. Gece 10/15 kez ağlayarak uyanıyor. Mutlu edemiyorum. Ben de çok mutsuzlaştım evim pis çamaşırlar birikti. Hiçbir şey yaptırmıyor. Tuvalete bile gidemiyorum. Büyüdükçe düzelir derken daha kötü oluyor. Çok mutsuzlaştım. Ciddi hasta olmaktan korkuyorumçünkü bi an bile mutlu olup kendime ayırdığım vaktim yok
Aynen o ıı lara nerden alistiysa aglasa bu kadar sismem yorulmuyon mu be cocumO ıı ı ı sizdede mi var. Ayni şekil brnimde icim şişiyor yaaa. 5 dk sabredemiyor.
Yaa çocuklarin sikintisi bitio desem yalan olurp.mesela ek gidaya zor bela alistiriyoruz sonra emeklemeye basliolar bi saniye yalniz brakamiosun. Tehlikeli eie. O gecio yurumesi kaymasi düşmesi. Onlari atlatiosun tuvalet egitimi die bi bela var kii ins hepimiz kolay atatiriz. Ne bilim evlat yetstirmek kolay degil. O yuzden cennet annelerin ayaklari altinda deniliyor. Her verdigimiz emegin uykusuz gecelerin emzirmenin bile sevabı cok buyuk. ..
Canım ya anne sütü ile nasıl yapılıyor burda bir ark tarif vermişti pirinç unu na su katıp pişiriyor uz içinevanmevsğtğ katıyoruz ama piştikten sonra amme sütü katınca çok cıvık oldu pirinç un ile pişirebilir miyizNasıl dengeleyecegimki, listedeki gibi yaptım bunun ceyregini yapamam, ama yarım süt yarım su yapabilirim . Ancak öyle olur . Akşam 8.30 da yatıyor . Bana bütün paket ürünleri yasak . Kaşık mamalari ve muhallebi de yasak . Eğer gece çok uyaniyorsa bebek , ve sütun yetmiyorsa sade pirinç unu ile kendi sütun le yap dedi . Hepsini yemesede bayagi yedi ben de şaşırdım .
Ben yulafliyi anne sutuyle yapıyom pisirmeden civiksa biraz daha katiyom yulafCanım ya anne sütü ile nasıl yapılıyor burda bir ark tarif vermişti pirinç unu na su katıp pişiriyor uz içinevanmevsğtğ katıyoruz ama piştikten sonra amme sütü katınca çok cıvık oldu pirinç un ile pişirebilir miyiz
Canim hiç yapmadimki Dr sormadim nasıl yapıyor diye, gece sık uyanmadigi için , yapma gereği duymadim. Sık uyanıyor ver demişti .Canım ya anne sütü ile nasıl yapılıyor burda bir ark tarif vermişti pirinç unu na su katıp pişiriyor uz içinevanmevsğtğ katıyoruz ama piştikten sonra amme sütü katınca çok cıvık oldu pirinç un ile pişirebilir miyiz
Meyve suyu ver bakalım şekerli gerçekten red mi ediyor yoksa , tatlı olmadıği içimi yemiyor . Armut suyu nu seviyor benim kızımKızım dünden beri yaptiklarimi reddediyor midesini bulandırıyor. 4 cesit yaptim hepsi çöp oldu
Maşallah bizim daha çıkmadı.Kizimin disi cikti. Yaklasik 15 gun oluyor. Ucu disarda. Her gun daha da cikmaya devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?