- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.001
Benimde aynı çok kaşınıyor diş yokKasiniyor ama dış yok
Hadi gözünüz aydın maşallahBizim geliyor alt dişimiz :)) çok heyecanlı yaa
Kaç aylık mama sandalyesine koydun canım biz cumartesi 6. Ay kontrolümüze gittim doktoruna sormayı unuttum bide ateşimiZ vardı çünkü .Canm diş cikariyor olabilir onun huysuzlugu olabilir benimkide beni birakmiyor yere koyuyorum oynuyor ben odadan çıkınca ağlıyor arkamdan bakıyor çıkana kadar bende tuvalete gidemiyorum kahvaltı yok yemek yapamıyordum temizlik camasir yok h.sonu anca yapıyorum mama sandalyesi aldık onda duruyor artık bende kahvaltı ediyorum geçecek canm
Sagol canim. Erken cikinca kolay curuyor diyorlar. Korkuyorum biraz.Maşallah bizim daha çıkmadı.
Bugün yedirdim havuc kabak püresi. Sanitim benimki puturlu oluyor diye midesni bulandryodu. Gerci bunu da zor bela yedirdimMeyve suyu ver bakalım şekerli gerçekten red mi ediyor yoksa , tatlı olmadıği içimi yemiyor . Armut suyu nu seviyor benim kızım
Masallah diyorum benim cadi asla yemez. Muhallebo yediriodum ona da gicik olduKızlar ben mama sandalyesine mama sandalyesi oyuncağı aldim severek yedi tavsiye ederim ..e bebek fisher price 30tl Eki Görüntüle 2196123
Ana öğün anne sütü olmak üzere ..ben ek.gıdaya doktor tavsiyesi ile 5.ayda basladim.3gün kuralını uygulayin bebeginixe yeni bisey verdiginizde vücudunu kakasini kontrol edin.
Sabah -----> yumurta sarısı bir kasık ,anne sutü veya suyla islatilmis bebek ekmegi bir adet labne bir kasik karıştırıp veriyorum.ihlamur +pekmez karışımı ne kadar içerse.
Öğl-----> sebze püresi (yarimkabak yarim patates yarimhavuç iki top et suyu veya ilikli kemik suyu azcik pirinç azcik icme suyu psiirip blender
Aksam----->ev yapimi yogurt veya sütaş babymix bebek yoğurdu veya ev yapimi veya hipp organik bebe biskuvisini suyla veya anne sütüyle ıslatıp icine ,elma armut,muz ezip yedieiyoeum
Yatmadan bir saat önce----> bir su bardagi suda ya1yemek.kaşığı yulaf unu ya pirinç unu muhallebi kivamina getiriyorum iliyinca armut,muz ,elma püresi eklyorum ustune bi cay kaşığı pekmez de olabilir ...
16sinda 6 ay olcak cnm geçen hafta aldık 5.ay kontrolünde doktor destekli oturtmaya baslayabilirsin demişti çok kalmıyor zaten seviyor ama dün temizligimi yaptım otururkenKaç aylık mama sandalyesine koydun canım biz cumartesi 6. Ay kontrolümüze gittim doktoruna sormayı unuttum bide ateşimiZ vardı çünkü .
Aynen benimde ısırıyor yandan çekiyor bide gülüyor ya diş çıkınca yandık acitiyor şimdidenbenimkinin disi yok belirtisi de ... Sonra iki haftada gogsumu ısırıp cekiyor sizdede öyle oluyor mu bazen çığlık atasim geliyo :)
Aynen benimde ısırıyor yandan çekiyor bide gülüyor ya diş çıkınca yandık acitiyor şimdiden
16sinda 6 ay olcak cnm geçen hafta aldık 5.ay kontrolünde doktor destekli oturtmaya baslayabilirsin demişti çok kalmıyor zaten seviyor ama dün temizligimi yaptım otururken
Masallah diyorum benim cadi asla yemez. Muhallebo yediriodum ona da gicik oldu
Saol canm izmir deyim evet bende seviyorum onu açık olmasını sitenin geneli böyle önü açık hemen yanımızda park var akşamda oraya cikariyom yada balkondan bakiyoz iyi oluyor daha iyileri sizin olsunMaşallah ne güzel keyfi yerinde nerde otueuyorsun balkonun güzelmiş bizden bakinca direk binalar ggozukuyor karşıdan birileride bakinca sinir oluyorum ben istanbulda yasiyorum
Canm senin oğlan ne zman doğmuştu gece benimkide senin rakam kadar olmasa da :) saat başı kalkıyor emiyor uyuyor bende biraktirsam mi diyom bu ay kontrolünde kilosuna göre sorcam doktoraCanım ya doyuyor .ya tadımlık önce tatli şeyler verdin ya da senin bebiş yaramaz :)
Açken tattır yeni seyleri mutlaka yiyecek göreceksin.benimki sabah sadece uykuya dalarken ve cani isterse emiyor gece 125363637defa kalkip emiyo ama .gunduz ek gıda istiyor gece emmek... Aslinda kilosu biraz daha iyi olsa biraktircam gece emmeisni ama daha erken.9.10.ayda denicem.
Canm senin oğlan ne zman doğmuştu gece benimkide senin rakam kadar olmasa da :) saat başı kalkıyor emiyor uyuyor bende biraktirsam mi diyom bu ay kontrolünde kilosuna göre sorcam doktora
Saol canm izmir deyim evet bende seviyorum onu açık olmasını sitenin geneli böyle önü açık hemen yanımızda park var akşamda oraya cikariyom yada balkondan bakiyoz iyi oluyor daha iyileri sizin olsun
Amin canım hepimizin inşallahALLAH agzinizin tadini bozmasin İnşallah canim aminn ..
Ben biyerde okumuştum sen almican gece kalkınca başkası alıp uyutcak göğsünün kokusunu almicak diyo yada birkaç gece aglicak vermicen aliscakKızlar nası bıraktırcaz gece emmesini ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?