2018 mart-nisan anneleri

Kaç aylık mama sandalyesine koydun canım biz cumartesi 6. Ay kontrolümüze gittim doktoruna sormayı unuttum bide ateşimiZ vardı çünkü .

Masallah diyorum benim cadi asla yemez. Muhallebo yediriodum ona da gicik oldu

benimkinin disi yok belirtisi de ... Sonra iki haftada gogsumu ısırıp cekiyor sizdede öyle oluyor mu bazen çığlık atasim geliyo :)

Kaç aylık mama sandalyesine koydun canım biz cumartesi 6. Ay kontrolümüze gittim doktoruna sormayı unuttum bide ateşimiZ vardı çünkü .
16sinda 6 ay olcak cnm geçen hafta aldık 5.ay kontrolünde doktor destekli oturtmaya baslayabilirsin demişti çok kalmıyor zaten seviyor ama dün temizligimi yaptım otururken

Eklentiler

• 2018-10-09 07.45.36.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 2018-10-09 07.44.50.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 49
16sinda 6 ay olcak cnm geçen hafta aldık 5.ay kontrolünde doktor destekli oturtmaya baslayabilirsin demişti çok kalmıyor zaten seviyor ama dün temizligimi yaptım otururken

Maşallah ne güzel keyfi yerinde nerde otueuyorsun balkonun güzelmiş bizden bakinca direk binalar ggozukuyor karşıdan birileride bakinca sinir oluyorum ben istanbulda yasiyorum

Masallah diyorum benim cadi asla yemez. Muhallebo yediriodum ona da gicik oldu

Canım ya doyuyor .ya tadımlık önce tatli şeyler verdin ya da senin bebiş yaramaz :)
Açken tattır yeni seyleri mutlaka yiyecek göreceksin.benimki sabah sadece uykuya dalarken ve cani isterse emiyor gece 125363637defa kalkip emiyo ama .gunduz ek gıda istiyor gece emmek... Aslinda kilosu biraz daha iyi olsa biraktircam gece emmeisni ama daha erken.9.10.ayda denicem.

Maşallah ne güzel keyfi yerinde nerde otueuyorsun balkonun güzelmiş bizden bakinca direk binalar ggozukuyor karşıdan birileride bakinca sinir oluyorum ben istanbulda yasiyorum
Saol canm izmir deyim evet bende seviyorum onu açık olmasını sitenin geneli böyle önü açık hemen yanımızda park var akşamda oraya cikariyom yada balkondan bakiyoz iyi oluyor daha iyileri sizin olsun

Canm senin oğlan ne zman doğmuştu gece benimkide senin rakam kadar olmasa da :) saat başı kalkıyor emiyor uyuyor bende biraktirsam mi diyom bu ay kontrolünde kilosuna göre sorcam doktora

Saol canm izmir deyim evet bende seviyorum onu açık olmasını sitenin geneli böyle önü açık hemen yanımızda park var akşamda oraya cikariyom yada balkondan bakiyoz iyi oluyor daha iyileri sizin olsun

ALLAH agzinizin tadini bozmasin İnşallah canim aminn ..

Bebeği püre yemeyenler purelerine balkagi koymayı denediniz mi seker gibi tatli oluyor püre yiyebilirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…