- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.941
Bizde yaptirmadik doktor en kısa zamanda yaptırın erken istiyorsanız demişti geçen ay çünkü artık muayenede bile durmuyor hareketlenmeden yaptırın dedi lokal anestezi olsun bunu da çoğu doktor kabul etmez huysuzlanirsa dedi keşke küçükken yaptirsaydik benim eşim korkuyor ağlarsa neye ağladığını bilemicez orası acirsa diye kaldı bizim sünnet
minik erkeğini sünnet ettiren var mi? Biz düşünüyoruz bu ay .aslinda pismanim keske dönmeden ettirseydim
canim simdiden acil şifalar diliyorum umarim her şey güzel olur ve bi an once sagligina tekrar kavusur. ameliyat ne ameliyati olacakBenim.oğlum yarim.sünnetli ameliyat olacak ameliyatta ayni zamanda sünnet edilecek.korkuyorum kafama takiyorum
canim simdiden acil şifalar diliyorum umarim her şey güzel olur ve bi an once sagligina tekrar kavusur. ameliyat ne ameliyati olacak
Rabbim yardimciniz olsun,Bir an once olur insallah iyilesir annesi.Benim.oğlum yarim.sünnetli ameliyat olacak ameliyatta ayni zamanda sünnet edilecek.korkuyorum kafama takiyorum
dogustan yarim.sunnetli tibbi dili Hipospadias ...erkek çocuklarda cinsel organın ucunda bulunan deliğin, penisin alt tarafında olmasi durumu.ameliyat olup düzeltilerek ayni zamanda sünnet yapilacak.yani ameliyat oldugu icin genel anestezi alacak.6-18ay icinde olmasi gerekmiş haftasonu hem.cocuk dkotuna hem.cocuk cerraha randevumuz var hayirlisi bakalim
Allah sifa versin ins atlatrsiniz.dogustan yarim.sunnetli tibbi dili Hipospadias ...erkek çocuklarda cinsel organın ucunda bulunan deliğin, penisin alt tarafında olmasi durumu.ameliyat olup düzeltilerek ayni zamanda sünnet yapilacak.yani ameliyat oldugu icin genel anestezi alacak.6-18ay icinde olmasi gerekmiş haftasonu hem.cocuk dkotuna hem.cocuk cerraha randevumuz var hayirlisi bakalim
Kizimin disi cikti. Yaklasik 15 gun oluyor. Ucu disarda. Her gun daha da cikmaya devam ediyor.Aramızda dişi çıkan bebekler varmı arkadaşlar
Tez zamanda sağlığına kavuşur kuzucuk inş. Geçmiş olsun canım
Rabbim yardimciniz olsun,Bir an once olur insallah iyilesir annesi.
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallahBenim.oğlum yarim.sünnetli ameliyat olacak ameliyatta ayni zamanda sünnet edilecek.korkuyorum kafama takiyorum
Kasiniyor ama dış yokAramızda dişi çıkan bebekler varmı arkadaşlar
Maşallah canım çok huzursuzluk yaptimi? Eşim 15 gün yok , her gün bakıyorum tek başımayim burda nasıl baş ederim bilmiyorum Allah yardım etsin inşallahKizimin disi cikti. Yaklasik 15 gun oluyor. Ucu disarda. Her gun daha da cikmaya devam ediyor.
Csnim ysni yumurta sarisinin tamaminimi verdin bikereden olmazki oyle bnceBen bu sabah , bebeğe 1 bardak anne sütüne , 1 tatlı kaşığı pekmez , 1 kıbrit kutusu peynir tuzu alinmis, 1 yumurta sarısı ,yarım ceviz tozu yaptım verdim . Doktor 15 gün böyle devam et , 15gun sonra sebzelere kıyma kat dedi . Once kahvaltiya alissin dedi Bakalım hayırlısı şifa olsun inşallah
Evet tamamini verdim ama zaten karışımın hepsini yemiyor .Csnim ysni yumurta sarisinin tamaminimi verdin bikereden olmazki oyle bnce
Bebis okadar yemiyorsa az yapsan daha iyi olmaz mı canm sutüne yazık biz daha kahvaltıya geçmedik en son kahvaltı bizde yumurta 4te 1 le başlanıyor yani herşey öyle aslında çeyrek veriliyor önce artırılıyorEvet tamamini verdim ama zaten karışımın hepsini yemiyor .
Benim 6 /9 aylık yemek listesi ,sabah bu karisim, öğlen meyve püresi , saat 4 de yoğurt akşam 8 de sebze püresi . 15 gün sonra sebze puresinin içine kıyma ve ya tavuk eti ,köfte konulabilir . 6.5 aylık olunca yani kıyma vs olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?