2018 mart-nisan anneleri

Benim.oğlum yarim.sünnetli ameliyat olacak ameliyatta ayni zamanda sünnet edilecek.korkuyorum kafama takiyorum

minik erkeğini sünnet ettiren var mi? Biz düşünüyoruz bu ay .aslinda pismanim keske dönmeden ettirseydim

biz yaptirdik sünnet canim. 3 aylikken oldu oglum sunnetini lokal anstezi ile. sadece 2 gun huzursuzlugu oldu 3. gun normale dondu. bi sikintı yaşamadık çok şukür.

canim simdiden acil şifalar diliyorum umarim her şey güzel olur ve bi an once sagligina tekrar kavusur. ameliyat ne ameliyati olacak

dogustan yarim.sunnetli tibbi dili Hipospadias ...erkek çocuklarda cinsel organın ucunda bulunan deliğin, penisin alt tarafında olmasi durumu.ameliyat olup düzeltilerek ayni zamanda sünnet yapilacak.yani ameliyat oldugu icin genel anestezi alacak.6-18ay icinde olmasi gerekmiş haftasonu hem.cocuk dkotuna hem.cocuk cerraha randevumuz var hayirlisi bakalim

Tez zamanda sağlığına kavuşur kuzucuk inş. Geçmiş olsun canım

Allah sifa versin ins atlatrsiniz.

Ben bu sabah , bebeğe 1 bardak anne sütüne , 1 tatlı kaşığı pekmez , 1 kıbrit kutusu peynir tuzu alinmis, 1 yumurta sarısı ,yarım ceviz tozu yaptım verdim . Doktor 15 gün böyle devam et , 15gun sonra sebzelere kıyma kat dedi . Once kahvaltiya alissin dedi Bakalım hayırlısı şifa olsun inşallah

Csnim ysni yumurta sarisinin tamaminimi verdin bikereden olmazki oyle bnce

Csnim ysni yumurta sarisinin tamaminimi verdin bikereden olmazki oyle bnce
Evet tamamini verdim ama zaten karışımın hepsini yemiyor .
Benim 6 /9 aylık yemek listesi ,sabah bu karisim, öğlen meyve püresi , saat 4 de yoğurt akşam 8 de sebze püresi . 15 gün sonra sebze puresinin içine kıyma ve ya tavuk eti ,köfte konulabilir . 6.5 aylık olunca yani kıyma vs olacak

Bebis okadar yemiyorsa az yapsan daha iyi olmaz mı canm sutüne yazık biz daha kahvaltıya geçmedik en son kahvaltı bizde yumurta 4te 1 le başlanıyor yani herşey öyle aslında çeyrek veriliyor önce artırılıyor
Birde senin bebis kaçta yatıyor
Biz yatmadan önce muhallebi veriyoruz anne sutüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…