- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #21.961
Nasıl dengeleyecegimki, listedeki gibi yaptım bunun ceyregini yapamam, ama yarım süt yarım su yapabilirim . Ancak öyle olur . Akşam 8.30 da yatıyor . Bana bütün paket ürünleri yasak . Kaşık mamalari ve muhallebi de yasak . Eğer gece çok uyaniyorsa bebek , ve sütun yetmiyorsa sade pirinç unu ile kendi sütun le yap dedi . Hepsini yemesede bayagi yedi ben de şaşırdım .Bebis okadar yemiyorsa az yapsan daha iyi olmaz mı canm sutüne yazık biz daha kahvaltıya geçmedik en son kahvaltı bizde yumurta 4te 1 le başlanıyor yani herşey öyle aslında çeyrek veriliyor önce artırılıyor
Birde senin bebis kaçta yatıyor
Biz yatmadan önce muhallebi veriyoruz anne sutüne
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah
Buhayatbenim Rabbim şifasını versin inşallah hemen iyileşir kuzucuk
Süt alerjisi mi varNasıl dengeleyecegimki, listedeki gibi yaptım bunun ceyregini yapamam, ama yarım süt yarım su yapabilirim . Ancak öyle olur . Akşam 8.30 da yatıyor . Bana bütün paket ürünleri yasak . Kaşık mamalari ve muhallebi de yasak . Eğer gece çok uyaniyorsa bebek , ve sütun yetmiyorsa sade pirinç unu ile kendi sütun le yap dedi . Hepsini yemesede bayagi yedi ben de şaşırdım .
Bizim geliyor alt dişimiz :)) çok heyecanlı yaaAramızda dişi çıkan bebekler varmı arkadaşlar
Diger kizimda bu 8 tahilli kasik mamalardan kullanmstim cok asiri gsz yapti diye brakmistik. Belki seninkinede gaz yapiodur.Süt alerjisi mi var
Benimkide gece saat başı uyanıyor kaşık mama veriyorum ben yulafli ama değişen birşey yok
Senden kopya çektim:) bugun kizima 1 cay kasigi yumurta sarisi 1 ye ek kasigi sut bi cay kasigi pekmez karistirip verdim yefi. Sevindim :) cunku buyuk kizim 3 senedir agzina yumurta sürmemiştirNasıl dengeleyecegimki, listedeki gibi yaptım bunun ceyregini yapamam, ama yarım süt yarım su yapabilirim . Ancak öyle olur . Akşam 8.30 da yatıyor . Bana bütün paket ürünleri yasak . Kaşık mamalari ve muhallebi de yasak . Eğer gece çok uyaniyorsa bebek , ve sütun yetmiyorsa sade pirinç unu ile kendi sütun le yap dedi . Hepsini yemesede bayagi yedi ben de şaşırdım .
Bizimki sade yulafli gazını kendi cikariyor şükür çok gazı da yok emmeye kalkıyor emiyor uyuyor birkaç gecedir de 4 te uyanıyor sanki sabah olmuş gibi yatakta oynuyor ayaklariylaDiger kizimda bu 8 tahilli kasik mamalardan kullanmstim cok asiri gsz yapti diye brakmistik. Belki seninkinede gaz yapiodur.
Dun de kizima yogurt verdim uyumadab. Vermez olaydim oyle cok gaz yaptiki . çıkar cikar aglayw aglaya uyudu. Demek yogurdu daha erken vermek gerek
Oh şifa olsun yarasın. Doktor bu karışıma alışsin bunun besleyiciligi yeter demişti .Senden kopya çektim:) bugun kizima 1 cay kasigi yumurta sarisi 1 ye ek kasigi sut bi cay kasigi pekmez karistirip verdim yefi. Sevindim :) cunku buyuk kizim 3 senedir agzina yumurta sürmemiştir
Yani ben yoğurt peynir yedigimde çok sancılı geçiyordu ama dün peynir verdim sorun olmadı . Galiba alerji değil çocuğa süt den gaz yapıyo . Anlayamadim. Peynir yiyince bişey olmadı. Paket raf ürünlerini zararlı dedi doktor alerji den dolayi değil canım . Hepsi aynı hepsi raf larda bekleDigi için . Gece çok sık uyanırsa vericem.Süt alerjisi mi var
Benimkide gece saat başı uyanıyor kaşık mama veriyorum ben yulafli ama değişen birşey yok
Masallah cnm nekadar almis merak ettim. Sen ek gidaya geceli cok oldu sankiçok mutluyum maşallah bugün 6aylik kontrolumux vardi gecen ay sadece 200gr almistim bu ay baya almis maşallah maşallah masalalhhh kahvaltiya gectik yumurta sarısı labne pekmez ıhlamur :) ve bu ay yogurt
Masallah cnm nekadar almis merak ettim. Sen ek gidaya geceli cok oldu sanki
Kızlar ben diyete başladım var mı aranızda diye
Mirildanmalar oldu. Agliyodu ama kucagima aliyodum, buzdolabindan yeni cikmis havuc disliyodu. O zaman rahatliyodu. Benim de esim o hafta yurtdışındaydi. Yaklasik bir hafta surdu bu durum. Asiri bir aglama olmadı. Yani ara ara aniden gelip gidiyodu. O zaman hemen agzina bir seyler veriyodum. Dislik de en fazla5 dk etkili. Dolaptan cikinca cok hizli isiniyor.Maşallah canım çok huzursuzluk yaptimi? Eşim 15 gün yok , her gün bakıyorum tek başımayim burda nasıl baş ederim bilmiyorum Allah yardım etsin inşallah
1hafya oldu canım 3.5 kilo verdim. Kendini çok şekersiz bırakma hurma ye kuru kayısı ye elma armut ye Meyve de çok önemliCanim nasıl gidiyor diyetin ? Ben de 3 gündür şekerli hiç bişey tüketmedim, hamile kalmadan önceki gibi normal insan gibi beslendim yani :) bu sabah kan şekerim düştü ,az kalsın bayilicaktim zor attım kendimi mutfaga, cok korktum bana bişey olcak diye ,kimsede yok burda düşsem kalsam Allah korusun , kendim değil bebeğim için . Neden böyle kan şekerim düştü bilmiyorum . Vücudum galiba şekeré çok alıştı . Ekstra bişey yapmadım salata balık yumurta sebze beslendim hep. Ekmek zaten yemiyorum. 3 günde 100 gr bile verememisim çok üzüldüm
Evet öğünlere elma ekleyecegim, normal de ben de çok hızlı kg veren biriydim ama gr vermemişim. Birde gunde 1 saat yürüyus de yaptim . Maşallah güzel vermissin, doktora gideceğim acaba sorun mu var ,sen emziriyormusun.1hafya oldu canım 3.5 kilo verdim. Kendini çok şekersiz bırakma hurma ye kuru kayısı ye elma armut ye Meyve de çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?