2018 mart-nisan anneleri

Niye böyle anlamadım ve düşüremiyoruzda. Ateşi iniyor azıcık bir daha çıkıyor hemen

Canım.ustunu ince giydir ilik dus aldir aşıdan sonra banyo yaptırabilir sin o verem aşısı icin ben yaptırırken sordum evde caepol ates düşürücü varsa bi cay kaşığı ver veya fitil varsa onu koy.

Kızlar 6.ay aşısı bizde ateş yaptı ya. Diğerleri yapmamıştı hiç. Sizde de ateş oldu mu bu ay
Merhaba bizde simdi yeni aşı olduk. Ben calpol verdim riske atmadım atesten cok korkarim. Sadece ates icin degil bacaklarinin acısı dinsin diye.

Bizde oncekiler ates yapmamisti ins bu da yapmaz.

Bebein kac kilo . 7 kg uzeriyse bana cocuk doktoru nerdeyse 1 tatli kasigi verebilirsin calpol demisti. Cay kasigi kilosuna göre az geliyor.

Kac aşı yapildi sizlere. Brn 2 sanıyodum. 3 bacağa 1 ağza aşı. Toplam 4.

Biz onu kv ile yaptık ama sonra hasta olunca kaldı çok uyanması aza inmişti
Ben daha cesaret edemiyom ya açsa ondan uyaniyorsa diye emiyor çünkü baya uyanınca iki çekip bıraksa tamam dicem ek gıdayı biraz daha fazlalasinca denicem gece sık kalkması gelişimi içinde sknti kesintisiz uyuması lazım

Canım bizimde diğerleri hiç ateş yapmamıştı hemşire hanım buda yapmaz dedi ama olmadı. Bende çok korkarım ateşten şimdi düşürdük çok şükür. İnş sizde olmaz. Kilosu 7400 baktım çay kaşığı kadar calpol düşürmüyor biraz fazla verdim

Kaç çıkıyo ateşi canım , vücudu bağışıklık kazanıyor işte , Allah sifa versin .
Canım 38,6 yı gördük. Valla ateşi düşünce başladım ağlamaya. Ne bileyim evlat acısı çok zor bir şey. Allahım kimseye göstermesin. Hep aklımda şehit anneleri bizim minnacık yavrumuza ödümüz kopuyor onlar büyüt besle her hallerini gör yaşa sonra toprağa ver. Can nasıl dayansın

Canim evet allah sabır versin şehit annelerine. Allah yardımcısı olsun benimde hep aklıma geliyor . Bu arada ateşi 39 olursa korkabilirsin. 39 olmamış bagisikligi güçlendi . Calpol mu verdin. Sen ya da babası küçükken ateşli hastalık gecirdiyse bide o zaman da çoktakip et. Ben küçükken havale geçirdiğim için Dr ateşi çıkarsa hemen getir evde düşürmeye çalışma dedi . Allah evlatlarimiza şifa versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…