2018 mart-nisan anneleri

Benim gecen ki asida ates olmustu 39.4 leri gordum. 4 saat arayla 1 er cay kasigi calpol verdim islak havluyla kol altini kasik bolgesini hep serinletmeye calistim.. gece hc uyumamistim anca düşmüştü bu seferki asida gitmeden calpol verip oyle yaptiricam asiyi. Kizlar benim bebiste 1 haftaya yakindir oksuruyor oksurugu dogal yollarla nasil kesebiliriz acaba ya

Calpol verdim canım. Ben havale geçirmemişim ama eşimi bilmiyorum. Benim yiğenim havale gecirmişti o kadar korkmuştum ki o zaman. Dikkat et canım sende Allah korusun bütün yavruları

Sağol canım. Senin bebiş nasıl oldu bir ameliyat durumun vardı sanki

Walla canim.bir cocuk cerraha goturduk dedi ki bu yarim.sünnet li degil sadece alt derisi pipisinin daha az biraz usturuplu sünnet lazim sadece buna dedi.bende cok sevindim tabi ameliyata gerek yok diye ama bir cerrahi daha gosterecegizz ne olur ne olmaz.

yoğurt bu ay vermeye basladim daha uzun uyuyor uyku yapıcı özelliği sayesinde :) ben bebeğinin yoğurdunu sütaş babymixle mayaladim tadini çok sevdim tavsiye ederim hanimlar doktor önerisi uzerine :)

Aynen canım yine birine daha götürün önemli bir şey değil çok şükür. Sütaş babymixle mi mayaladın bende bi deneyeyim merak ettim:)

Aynen canım yine birine daha götürün önemli bir şey değil çok şükür. Sütaş babymixle mi mayaladın bende bi deneyeyim merak ettim:)

Sağol cnm benim evet cnm migrosta var versem kavanozu bitirecek maşallah icinde probiyotikte var ayrica .

Eklentiler

• 20181006_182135.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20181009_124136_283.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar bizim demir (kan) takviyemiz içinde A,Cvitamini asit çinko ve demir var toz şase meyve purelerine katiyorum kabızlık huzursuzluk yapmadi cok.menunuz fiyati 74.50

Eklentiler

• 20181006_182507.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar bizim demir (kan) takviyemiz içinde A,Cvitamini asit çinko ve demir var toz şase meyve purelerine katiyorum kabızlık huzursuzluk yapmadi cok.menunuz fiyati 74.50
Bizim doktor sidefer yazdı ama bunu da çok metediyorlar toz şeklinde yediklerine katılıyor dimi
Birde kutuda 30 tane mi var

Canim sen her ogunde nekadar veriosun ek gida. Masallah cok sey veriyosun ama mesela yarim cay bardagi oluyor mu

Bir kahve fincanı yediği kadar 1gün içindeki yedikleri ama bazen agzini aciyor biraz daha fazla veriyorum :) her zaman soyluyorum bizim ana ogunumuz anne sütü ama.ek gıdayı da seviyor ozelliklw yoğurt hastasi :)

Kızlar doğalgazı aciyomusunuz? 22 derece ev ben 2 kat giydiriyorum , üzerine hırka giydiriyorum. Dr da 21 derece ye kadar durabilir bebekler dedi . Sıcak da istemiyorum aslında 1 ay önce 30 dereceydi evim , çatı katı çünkü . O kadar yandik ki :) ama acicam az bişey çocuk için .

Ben actim.yatak odasi ve oturma odasi kilotlu corap zıbın normal kalın corap eşofman alti kazak giydirdim .bence az derecede olsa AC cunku onlarin vucut ısıları bizimkinden dusuk cnm

çok yakin tanıdığımız bir sitedenn kehhribar kolye aldi Dis dönemi ne ates ne huzursuzluk oldu bizde ayni siteden aldik insallah bizdede olmaz aminnn :)

kahvaltı maması önerisi ile geldim :)
bu sabah bunu verdim bir kitaptan tarif :)

1bardak suda bir yk irmiği pisiriyoruz
1organik yumurta hasliyoruz sarisii bebeğe beyazı biz yyiyoruz :)
1tatli kaşığı ev yapimi labne veya lor
Yarim muz

Hepsini afiyetle karıştırıp bebegimize veriyoruz tadini ben bile begendim :)pekmezde katılabilir ama ben tatli bulduğum.icin zaten katmadim pekmezinizi soguk sıkım tercih edin.

Ben actim.yatak odasi ve oturma odasi kilotlu corap zıbın normal kalın corap eşofman alti kazak giydirdim .bence az derecede olsa AC cunku onlarin vucut ısıları bizimkinden dusuk cnm
Bende 36 derece de yaktim çocuk terleme ye başladı üstünde uzun kollu zibin birde uzun kolu sweet var , altında Patikli pantolon ve esofman . Çok sıcak da olmadı aslında ev ılık oldu demekki biraz daha beklicem ben .odası da 23 derece . Çok yandık biz yazın ya halen içimizde o ateş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…