- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.041
Calpol verdim canım. Ben havale geçirmemişim ama eşimi bilmiyorum. Benim yiğenim havale gecirmişti o kadar korkmuştum ki o zaman. Dikkat et canım sende Allah korusun bütün yavrularıCanim evet allah sabır versin şehit annelerine. Allah yardımcısı olsun benimde hep aklıma geliyor . Bu arada ateşi 39 olursa korkabilirsin. 39 olmamış bagisikligi güçlendi . Calpol mu verdin. Sen ya da babası küçükken ateşli hastalık gecirdiyse bide o zaman da çoktakip et. Ben küçükken havale geçirdiğim için Dr ateşi çıkarsa hemen getir evde düşürmeye çalışma dedi . Allah evlatlarimiza şifa versin .
Amin canım evet sogukkanli bi anne de değilim nasil olacak bilmiyorumCalpol verdim canım. Ben havale geçirmemişim ama eşimi bilmiyorum. Benim yiğenim havale gecirmişti o kadar korkmuştum ki o zaman. Dikkat et canım sende Allah korusun bütün yavruları
Sağol canım. Senin bebiş nasıl oldu bir ameliyat durumun vardı sanki
Aynen canım yine birine daha götürün önemli bir şey değil çok şükür. Sütaş babymixle mi mayaladın bende bi deneyeyim merak ettim:)Walla canim.bir cocuk cerraha goturduk dedi ki bu yarim.sünnet li degil sadece alt derisi pipisinin daha az biraz usturuplu sünnet lazim sadece buna dedi.bende cok sevindim tabi ameliyata gerek yok diye ama bir cerrahi daha gosterecegizz ne olur ne olmaz.
Aynen canım yine birine daha götürün önemli bir şey değil çok şükür. Sütaş babymixle mi mayaladın bende bi deneyeyim merak ettim:)
Bizim doktor sidefer yazdı ama bunu da çok metediyorlar toz şeklinde yediklerine katılıyor dimiKızlar bizim demir (kan) takviyemiz içinde A,Cvitamini asit çinko ve demir var toz şase meyve purelerine katiyorum kabızlık huzursuzluk yapmadi cok.menunuz fiyati 74.50
Bizim doktor sidefer yazdı ama bunu da çok metediyorlar toz şeklinde yediklerine katılıyor dimi
Birde kutuda 30 tane mi var
İnternette fiyatı daha uygun canm eczane fiyatı mi buEvet canım toz seklinde meyve puresine katiyoruma içinde 30tane var
İnternette fiyatı daha uygun canm eczane fiyatı mi bu
Benim gecen ki asida ates olmustu 39.4 leri gordum. 4 saat arayla 1 er cay kasigi calpol verdim islak havluyla kol altini kasik bolgesini hep serinletmeye calistim.. gece hc uyumamistim anca düşmüştü bu seferki asida gitmeden calpol verip oyle yaptiricam asiyi. Kizlar benim bebiste 1 haftaya yakindir oksuruyor oksurugu dogal yollarla nasil kesebiliriz acaba ya
Canim sen her ogunde nekadar veriosun ek gida. Masallah cok sey veriyosun ama mesela yarim cay bardagi oluyor muEvet canım toz seklinde meyve puresine katiyoruma içinde 30tane var
Canim sen her ogunde nekadar veriosun ek gida. Masallah cok sey veriyosun ama mesela yarim cay bardagi oluyor mu
Kızlar doğalgazı aciyomusunuz? 22 derece ev ben 2 kat giydiriyorum , üzerine hırka giydiriyorum. Dr da 21 derece ye kadar durabilir bebekler dedi . Sıcak da istemiyorum aslında 1 ay önce 30 dereceydi evim , çatı katı çünkü . O kadar yandik ki :) ama acicam az bişey çocuk için .
Bende 36 derece de yaktim çocuk terleme ye başladı üstünde uzun kollu zibin birde uzun kolu sweet var , altında Patikli pantolon ve esofman . Çok sıcak da olmadı aslında ev ılık oldu demekki biraz daha beklicem ben .odası da 23 derece . Çok yandık biz yazın ya halen içimizde o ateş :)Ben actim.yatak odasi ve oturma odasi kilotlu corap zıbın normal kalın corap eşofman alti kazak giydirdim .bence az derecede olsa AC cunku onlarin vucut ısıları bizimkinden dusuk cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?