2018 mart-nisan anneleri

Bal kabağı ve irmikle mama yaptım sevmedi benim kız bugün :) hipp in kavanoz mamalarını seviyor ama bir iki kere alıp denedim onu yiyo. Tatlı şeyleri seviyor yandık sebzeyi zor yedirecek gibi görünüyorum.

Bir kahve fincanı yediği kadar 1gün içindeki yedikleri ama bazen agzini aciyor biraz daha fazla veriyorum :) her zaman soyluyorum bizim ana ogunumuz anne sütü ama.ek gıdayı da seviyor ozelliklw yoğurt hastasi :)
Nasil yani toplam bir gun icinde yedikleri hepsimi 1 fincan. Kiz bende sana bakip cocuga dayiyorum o da tukuruyor :)

Bugun sukur ki yarim caybardagi yogurt yedirebildim nihayet

:) cok kalin giydirme de evet terleme : hastalik hayirlisiyla bir buyutseydik :)

Nasil yani toplam bir gun icinde yedikleri hepsimi 1 fincan. Kiz bende sana bakip cocuga dayiyorum o da tukuruyor :)

Bugun sukur ki yarim caybardagi yogurt yedirebildim nihayet

Tabiki cnm.onun midesi daha minicik zorlama toksa doyduysa kusar tabi :)sevindim yavas yavas alisacaklar

Bal kabağı ve irmikle mama yaptım sevmedi benim kız bugün :) hipp in kavanoz mamalarını seviyor ama bir iki kere alıp denedim onu yiyo. Tatlı şeyleri seviyor yandık sebzeyi zor yedirecek gibi görünüyorum.

Canım lütfen onları verme.sen meyve püresi yap dışarı koy bakalim hemen bozulur onlar aylarca bozulmuyor neden içinde kimyasallar koruyucular var.. Kendin cam rende de rendele.

Havuç patates kabak dan başka sebze varmi verebileceğimiz sebze sevmiyor ya napicam ben . Hergün öğlen menüsüne meyvesine bir dilim avakado koyuyorum yoksa kabızlık olacak . O yagli ya ona ragmen biraz zorlaniyor Sebze de çalıştırır bagirsaklarini yese yavrum .

Ben balkabagi verdim 2 gundur içine z.yağı koyuyorum biraz arkasından su veriyorum

Balkabagi ekle cnm ayrica bir cay kasigi zeytinyagi ekle en son bebege vermeden once kabız olmasini istemiyorsan armut püresi ver her gun eger kabız olduysa sadece kabak püresi yap ver hemen gecer

Uzum.pekmezimiz ve kehribar kolyemiz. Geldiii :)

Eklentiler

• IMG_20181013_142222_164.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20181013_114818_423.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 37
Ben balkabagi verdim 2 gundur içine z.yağı koyuyorum biraz arkasından su veriyorum
Balkabagi deneyeyim bakalım canım çok sağol . Ya benim bebeğim su içmiyor ya . Her yolu denedm
Gece uykuda verdim yine icmedi çocuk su içmiyor. Tükürüyor suyu

Son düzenleme:
Balkabagi ekle cnm ayrica bir cay kasigi zeytinyagi ekle en son bebege vermeden once kabız olmasini istemiyorsan armut püresi ver her gun eger kabız olduysa sadece kabak püresi yap ver hemen gecer
Vericem bakalım bal kabağı az önce havuç kabak yaptım beğenmedi tabiki
Öğlen armut avakado muz bugün de kavun ekledim . Her öğlen yiyor armutu. Yavaştan bakliyata gececgim mercimek nohut fasulye sebzeler lezzetli olur o zaman yer diye düşünüyorum . kemikli su hazirladim ama çekiniyorum vermeye . Sebzeler de lezzetli olur aslında . Ne bileyim ya sabah öğlen iyi ikindi sıkıntı . İkindide anne süt içiyor . Yoğurt da haftaya köy den süt gelicek maya ile birlikte onu bekliyorum.

Muz çok fena kabız yapıyor dikkat edin isterseniz

Balkabagi deneyeyim bakalım canım çok sağol . Ya benim bebeğim su içmiyor ya . Her yolu denedm
Gece uykuda verdim yine icmedi çocuk su içmiyor. Tükürüyor suyu
Ben ilk kaşıkla verdim birkaç gündür biberona geçtim hem içiyor hem damaklarini kasiyor

Nohut fasulye gaz yapar ama canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…