- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.061
Nasil yani toplam bir gun icinde yedikleri hepsimi 1 fincan. Kiz bende sana bakip cocuga dayiyorum o da tukuruyor :)Bir kahve fincanı yediği kadar 1gün içindeki yedikleri ama bazen agzini aciyor biraz daha fazla veriyorum :) her zaman soyluyorum bizim ana ogunumuz anne sütü ama.ek gıdayı da seviyor ozelliklw yoğurt hastasi :)
Bende 36 derece de yaktim çocuk terleme ye başladı üstünde uzun kollu zibin birde uzun kolu sweet var , altında Patikli pantolon ve esofman . Çok sıcak da olmadı aslında ev ılık oldu demekki biraz daha beklicem ben .odası da 23 derece . Çok yandık biz yazın ya halen içimizde o ateş :)
Nasil yani toplam bir gun icinde yedikleri hepsimi 1 fincan. Kiz bende sana bakip cocuga dayiyorum o da tukuruyor :)
Bugun sukur ki yarim caybardagi yogurt yedirebildim nihayet
Bal kabağı ve irmikle mama yaptım sevmedi benim kız bugün :) hipp in kavanoz mamalarını seviyor ama bir iki kere alıp denedim onu yiyo. Tatlı şeyleri seviyor yandık sebzeyi zor yedirecek gibi görünüyorum.
Ben balkabagi verdim 2 gundur içine z.yağı koyuyorum biraz arkasından su veriyorumHavuç patates kabak dan başka sebze varmi verebileceğimiz sebze sevmiyor ya napicam ben . Hergün öğlen menüsüne meyvesine bir dilim avakado koyuyorum yoksa kabızlık olacak . O yagli ya ona ragmen biraz zorlaniyor Sebze de çalıştırır bagirsaklarini yese yavrum .
Havuç patates kabak dan başka sebze varmi verebileceğimiz sebze sevmiyor ya napicam ben . Hergün öğlen menüsüne meyvesine bir dilim avakado koyuyorum yoksa kabızlık olacak . O yagli ya ona ragmen biraz zorlaniyor Sebze de çalıştırır bagirsaklarini yese yavrum .
Balkabagi deneyeyim bakalım canım çok sağol . Ya benim bebeğim su içmiyor ya . Her yolu denedmBen balkabagi verdim 2 gundur içine z.yağı koyuyorum biraz arkasından su veriyorum
Vericem bakalım bal kabağı az önce havuç kabak yaptım beğenmedi tabikiBalkabagi ekle cnm ayrica bir cay kasigi zeytinyagi ekle en son bebege vermeden once kabız olmasini istemiyorsan armut püresi ver her gun eger kabız olduysa sadece kabak püresi yap ver hemen gecer
Sağlıkla kullansin inşallahUzum.pekmezimiz ve kehribar kolyemiz. Geldiii :)
Muz çok fena kabız yapıyor dikkat edin istersenizVericem bakalım bal kabağı az önce havuç kabak yaptım beğenmedi tabiki
Öğlen armut avakado muz bugün de kavun ekledim . Her öğlen yiyor armutu. Yavaştan bakliyata gececgim mercimek nohut fasulye sebzeler lezzetli olur o zaman yer diye düşünüyorum . kemikli su hazirladim ama çekiniyorum vermeye . Sebzeler de lezzetli olur aslında . Ne bileyim yasabah öğlen iyi ikindi sıkıntı . İkindide anne süt içiyor . Yoğurt da haftaya köy den süt gelicek maya ile birlikte onu bekliyorum.
Avakado da koyuyorum içine o zaman kabız olmuyor yoksa evet vermem aslaMuz çok fena kabız yapıyor dikkat edin isterseniz
Ben ilk kaşıkla verdim birkaç gündür biberona geçtim hem içiyor hem damaklarini kasiyorBalkabagi deneyeyim bakalım canım çok sağol . Ya benim bebeğim su içmiyor ya . Her yolu denedm
Gece uykuda verdim yine icmedi çocuk su içmiyor. Tükürüyor suyu
Nohut fasulye gaz yapar ama canmVericem bakalım bal kabağı az önce havuç kabak yaptım beğenmedi tabiki
Öğlen armut avakado muz bugün de kavun ekledim . Her öğlen yiyor armutu. Yavaştan bakliyata gececgim mercimek nohut fasulye sebzeler lezzetli olur o zaman yer diye düşünüyorum . kemikli su hazirladim ama çekiniyorum vermeye . Sebzeler de lezzetli olur aslında . Ne bileyim yasabah öğlen iyi ikindi sıkıntı . İkindide anne süt içiyor . Yoğurt da haftaya köy den süt gelicek maya ile birlikte onu bekliyorum.
Biberon da denedim canım yok içmiyor tadı yok diye galiba , tadına bakip birakiyor.Ben ilk kaşıkla verdim birkaç gündür biberona geçtim hem içiyor hem damaklarini kasiyor
Gaz yapmamasi için süzgeçten geçirin kabukları çıksın yazmış listeye ama ne kadar doğru bilmiyorum bi kaç güne başlayacağım bakalım .Nohut fasulye gaz yapar ama canm
Verem aşısı mi son yapılan asi mi . Galiba verem sonra dan iltihap oluyormuş 2 ay sonra falan . Sağlık ocağına sor istersen ya geçmiş olsun . Bişeyi yoktur inşallahKızlar bebeğimin kolundaki aşı patlamis kanadı var mı böyle durum yasayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?