- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.081
Verem aşısı canm 6 aylık aşıları olmadık daha bu hafta gitcektim onda da koldan vurulan var mıVerem aşısı mi son yapılan asi mi . Galiba verem sonra dan iltihap oluyormuş 2 ay sonra falan . Sağlık ocağına sor istersen ya geçmiş olsun . Bişeyi yoktur inşallah
Ben bilmiyorum ki aşıları geç yaptiriyorum verem aşısını biz 5. Ay da yaptırdık. Verem aşısının öyle yaptığını duymustum. Ebe yi arasan söyler sana ben tam emin degilim.Verem aşısı canm 6 aylık aşıları olmadık daha bu hafta gitcektim onda da koldan vurulan var mı
Koldan vurulmuyor. İki bacağından üç aşı yapıldı bir de ağızdan çocuk felci aşısı. Ateşlenme de olmadı şükürVerem aşısı canm 6 aylık aşıları olmadık daha bu hafta gitcektim onda da koldan vurulan var mı
Saol canm bizim bütün asilarda ateş oldu inşallah bunda olmazKoldan vurulmuyor. İki bacağından üç aşı yapıldı bir de ağızdan çocuk felci aşısı. Ateşlenme de olmadı şükür
İki yaşına kadar tuz şeker ve bal vermeyin diye internetten okumuştum doğruluğunu ek gıda da Tecrubesi olanlar daha iyi bilir tabi biz henüz ek gıdaya geçmedik nedense bu ek gıda olayı beni geriyorYa biz altibucuk aylik olduk ama ek gidayi hic sevmiyor ya hep anne sutu.... Daha dogrusu yaptiklarimi sevmiyor. Mesela muhallebi yapmstm hatta sekerlede tatlandrdim yesin diye tukurdu. Ama bamya yemegi yapmıştım bize. Tattirayim dedim. Bi tatli kasığı suyunu. Şap şap nasil istahla içti. Ve agladi tekrar istedi ılginc bi kiz.
Biliyorum canim. Onceki kizimdada uygulamaya çalıştım ama hic bisey agzina almıyordu bi deri bi kemik kalmisti. O yuzden oyle kisitlamalara gitmedim. Tuz seker gbi. Tabiki bal vermedim amaİki yaşına kadar tuz şeker ve bal vermeyin diye internetten okumuştum doğruluğunu ek gıda da Tecrubesi olanlar daha iyi bilir tabi biz henüz ek gıdaya geçmedik nedense bu ek gıda olayı beni geriyor
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin burnunu cekiyomusun bebeğin gece belki nefes alamiyodur bide muhallebiyi akşam yatmadan yedir istersen .Benimki de sevmiyor hiçbir şeyi. Bir de hasta oldu beni zaten emmiyor mamasını da hiç yemedi. Nezle oldu burnu çok tıkandı ve akıyor. Geceleri hiç uyumuyor hep kalkıyor bu ara. Pirinç unu ve pekmezle muhallebi yaptım sadece onu biraz iyi yedi. Meyvelerden de muz ve armutu seviyor sadece. Şeftaliyi ne yapsam yediremedim zamanı geçmeden yese iyiydi.
Bal kabagi irmigi yediremiyorum ben de. Geri kalan her seyi yiyor. Onu yemiyor. Irmiksiz deniycem bir de.Bal kabağı ve irmikle mama yaptım sevmedi benim kız bugün :) hipp in kavanoz mamalarını seviyor ama bir iki kere alıp denedim onu yiyo. Tatlı şeyleri seviyor yandık sebzeyi zor yedirecek gibi görünüyorum.
Merhaba. Bebegin kucuk oldugu icin kolay kesilecektir. Ben kizimi 15 aylikken kestim o bile kolay olmuştu. Once gunduz unutturmayi dene gece verirsin. Uykuluykrn. Sonra gece dd kesersin. Allah kolaylik versin. Emzik emiyor mu. Emiyo olsa o emme duygusunu tatmin eder. Karnini da biberonla doyurursunKızlar merhaba deneyimli annelere bir sorum olacak. Bende romataid artrit var ve ilacımı kullanamadığımdan ağrılarım dayanılmaz boyutlara geldiğinden mecburen memeyi kesicem. Çocuk doktoru birdrn kes diyor ama kıyamıyorum ben yavaş yavaş meme kesilir mi kesilirse nasıl kesmem gerekir hiç başına geln ya da duyan var mı?
teşekkür ederim canım çok üzülüyorum kesicem memeyi diye ama artık ağrıdan ağlıyorum sürekli dayanamıyorum romatizma doktoru da çocuk doktoru da çocuğunla kaliteli zaman geçirmek istiyorsan bırak dedi.. emzik de alıyor biberon da alıyor kızım gündüzden başlayayım o zaman denemeye inşallah kolay bırakır..Merhaba. Bebegin kucuk oldugu icin kolay kesilecektir. Ben kizimi 15 aylikken kestim o bile kolay olmuştu. Once gunduz unutturmayi dene gece verirsin. Uykuluykrn. Sonra gece dd kesersin. Allah kolaylik versin. Emzik emiyor mu. Emiyo olsa o emme duygusunu tatmin eder. Karnini da biberonla doyurursun
Emzik biberon aliyosa cok şanslısın. Üzülme o senden alacagini aldi 6 ay. Agrilarin varsa doktorlarin dedgi gbi senin bebegine bi faydan olmaz. Tamam bedenen tabiki anne sutu fok onemli ama Psikolojik olarak saglikli olmaz. Allah sifa versin. Bu arada memelerin alismasi icin birden kesme. Ywni gogsunde coo sut birikir. Sen azalta azalta kesersen sut uretiminde azalir sıkıntı yaşamazsın. Pat die bugun kestigini düşünsene gogusler yarina taşar ugrastiriri seni agri yaparteşekkür ederim canım çok üzülüyorum kesicem memeyi diye ama artık ağrıdan ağlıyorum sürekli dayanamıyorum romatizma doktoru da çocuk doktoru da çocuğunla kaliteli zaman geçirmek istiyorsan bırak dedi.. emzik de alıyor biberon da alıyor kızım gündüzden başlayayım o zaman denemeye inşallah kolay bırakır..
Çekiyoruz canım iki saatte bir çektik nerdeyse baya bi akıyorGeçmiş olsun canım Allah şifa versin burnunu cekiyomusun bebeğin gece belki nefes alamiyodur bide muhallebiyi akşam yatmadan yedir istersen .
Canım bende de iltihaplı eklem romatizması var ama emzirirken de kullanılan iğneler var tnf grubu onlardan kullanıyorum yoksa yürüyemez hale geliyorum. Hamileylen de kullandım doktorlarımın takibinde tabi. Sağlıklı doğdu bebeğim ama benimki kendisi emmeyi bıraktı ben çok istiyordum emzirmek ama 3,5 ay emdi o kadar. Kalça eklemini tutuyor benim romatizma hareket edemez hale geliyorum ilaçsızteşekkür ederim canım çok üzülüyorum kesicem memeyi diye ama artık ağrıdan ağlıyorum sürekli dayanamıyorum romatizma doktoru da çocuk doktoru da çocuğunla kaliteli zaman geçirmek istiyorsan bırak dedi.. emzik de alıyor biberon da alıyor kızım gündüzden başlayayım o zaman denemeye inşallah kolay bırakır..
Azalta azalta kesmek istiyorum zaten ek gıdalarla beraber deneyeceğim azaltmayı bu gün aşı olduğundan kıyamadım verdim yine her istediğinde ama yarın başlayacqğım azaltmayaEmzik biberon aliyosa cok şanslısın. Üzülme o senden alacagini aldi 6 ay. Agrilarin varsa doktorlarin dedgi gbi senin bebegine bi faydan olmaz. Tamam bedenen tabiki anne sutu fok onemli ama Psikolojik olarak saglikli olmaz. Allah sifa versin. Bu arada memelerin alismasi icin birden kesme. Ywni gogsunde coo sut birikir. Sen azalta azalta kesersen sut uretiminde azalir sıkıntı yaşamazsın. Pat die bugun kestigini düşünsene gogusler yarina taşar ugrastiriri seni agri yapar
Benim de dizlerimde var sıkıntı çok fena eğilemiyorum kalkamıyorum kızım daha da hareketlenince bu halimle yetişemem mümkün değilCanım bende de iltihaplı eklem romatizması var ama emzirirken de kullanılan iğneler var tnf grubu onlardan kullanıyorum yoksa yürüyemez hale geliyorum. Hamileylen de kullandım doktorlarımın takibinde tabi. Sağlıklı doğdu bebeğim ama benimki kendisi emmeyi bıraktı ben çok istiyordum emzirmek ama 3,5 ay emdi o kadar. Kalça eklemini tutuyor benim romatizma hareket edemez hale geliyorum ilaçsız
Sizinki de oyle demek. Bizim kiz da huzursuz bu aralar. Gece de zor uyumaya basladi.Yine başladı bebeğim mizmizlanmaya, ne güzel bi 2 hafta geçirdik gayet iyidi keyifliydi yine mizmiz yine durmuyor yine beynim yanmaya başladı . Tövbe Estağfurullah ya atak haftalarina girmisiz meğer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?