2018 mart-nisan anneleri

benim bebek yeeeree yatirinca elleriyle heyacanlanip hizli nefes alip veriyor veya yemek yerken ona şapsiyor yine aynisini yapiyor esimle kavga ettik surekli pimpirik ya cocuk hapsursa doktora götürecek biktim walla bu pimpirikliginden sizdede oluyor mu video cekip cocuk norolojiye attik doktorun numarasi vardi korkulacak.bisey yok.gorunuyor dedi ama egg cektiein içiniz rahat etsin dedi ... Sinirinden sabaha kadar uyuyamadim

Heyecanlaniyor galiba mutlu oluyor ,benim yeğenim halen öyle tepkiler veriyo mutlu olunca

Ne için dra video attınız ellerini heyecanla çırpıyor diye mi anlamadım tambizde gittikte nöroloji drns ilgimi çekti, benim eşimde tam tersi çok rahat ben diyorum dra gidelim gerek yok :) bende rahatım ama o xxxl

Hahaha. Babalar iste. Butun gun cocuklarin ne yasadiklarini bilmeyince korkuyorlar. Benim esim de iki kere oksurdu diye zaturre oldu diyodu. Sut icerken bazen genzine kaciyor. Hemen kaldir sirtina vur diye panik oluyo.

kafayı yicem yani yakindir.ailecek pireyi deve yapan cinstenler.tamam olmaz demiyorum insanin basina herşey gelir önlem almak doktora götürmek iyidir icon rahatlar kafann rahatlar ama yemin ediyorum dün kalbim sıkışti resmen kardesim bizdeydi ağlamamak icin zor tuttum kendimi o derece bunaltti beni onun yuzunden bende pimpirik oldum paranoyak oldum ... ALLAH korusun cocukta kasılma veya nöbet geçirme gibi bisey yok şükür. Asiri heyacan yapiyo yerdee uzanırken sevdigi yemek verdigimde ona ... Biz norolojiye gittik bi ay once falan TSH b12vitamini ve birtakım test istedi b12eksik cikti iki igne oldu... Yine baska bir doktora goturecegiz cunku artik benimde icim.rahat etmeyecek.beni de kendine benzetti videoya cekmis bide ikide bir izliyor daha da deliriyorum aramiz bozuk zaten su an ...psikoloji mi bozuyor .iiyi baba iyi es ama cok paranoyak pimpirik biktim biktim.biktim ALLAH bana sabir versin

siz neden gittiniz doktora acaba
Bana sordunuz sanırım biz karaciğer enzim yüksek diye gastroya gittik orda da tahlilde kas ile ilgili bir enzim yüksek çıkınca gastro bir ay sonra ben bir daha isticem ams nörolojiye kons atayım orası baksın dedi o sebeple gittik o enzim gene yüksek ama gerilemiş prof geldi baktı yok bir şeyi dedi şükür orda öyle hastalar var kizaten soranlara nie geldiğimizi demek bile onlar için küfür gibi ama Dr yönlendirince bende mecbur gittim işte en azından içim rahat etti

Çok iyi etmissiniz rabbim.yavrularimizi korusun.

Sıfırı 189lira bir anneden 50liraya aldim iyice temizledim cok sevdi sabahtan beri oynuyo :) bondigo aktivite masası letgo da masallah 100 ve pazarlık yapan yok.

Eklentiler

• 20181018_161238.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 37
Kızım 6 aylik oldu son bir haftadır 3 gün kuralına göre patates havuç kabak püresi yedirdim son 1 aydır kakasi balgamli doktor alerjiden suphelendi tahlil yapalım dedi ama çocuk ek gıdadan beri 3 günde bir yapio .bi taraftan millet sıcak çorba içir et suyu tuz kou deyip duruyo siz ne yaptınız et suyu tuz verdiniz mi hemen ? Doktor vermedi belki alerji vardır sırayla gidelim diyorum bi sen mi biliyorsun yedir sen diyorlar

Sıfırı 189lira bir anneden 50liraya aldim iyice temizledim cok sevdi sabahtan beri oynuyo :) bondigo aktivite masası letgo da masallah 100 ve pazarlık yapan yok.
Güzelmiş sağlıkla oynasın inşallah . Sen bebegin kehribar kolyesini nerden aldın ben arastirdim ama bi türlü güvenip de alamıyorum orjinal mi ürün . Ne kadara aldın . Fiyatlar degistikce güvensizlik de artiyor

Tots&more idi galiba 150 civari biseydi canim bize tanidik önerdi o sıkıntı yaşamadığı için bizde ordan aldik

Tabiki tuz ve seker vermedim ben ama.purelerine ilikli kemik suyu bekliyorum kakasini masallah her gun yapiyor kakasi normal sen milleti dinleme sakin.

Doktor ne diyorsa onu yapın siz bana diyorlar bende 3 gün kuralına göre veriyorum yemeyince tuz koy tatsız geliyodur diyolar puresinin içine az z.yağı koyuyorum ben bazen

Millet hep konusuyor. Sen doktorunu dinle. Bir sorun olunca herkes kacisir. Ben de milleti dinleyip erken basladim malesef. Corba suyundan icir falan dediler. Sonraki gun hemen her yeri kizardi. Bir daha da dinlemiyorum dedim. Bir tek sen mi biliyosun lafina da gicik oluyorum. Doktorlar boyle diyor. Kendi kafamizdan uydurmadik ki. Onlar da bugune kadar bir seyler gormus ki boyle diyorlar.

Benim bebeğinin dişleri çıkıcak alt beyazladi önce hafif bi ishal oldu sonra kabizlik 3 gündür kaka yapmıyor . Bazı bebeklerde diş kabizlik yaparmış. Öyle zor ki anlatamam bu kabizlik . Bebeğim mutsuz ben de mutsuzum çünkü hiç durmuyor hem diş, hem kabızlık. Allahım diyorum sabır ver . O ağlıyor ben Ağlıyorum. Ağrıları olduğu için sürekli kucagimda olmak istiyor . Eşimin gelmesine 2 hafta var . Artık kendimden vazgeçtim . Valla herkese kizginim o niye bilmiyorum ama nedense herkese kizginim .

Tuzu böbreklerı atamadigi için bebeklere verilmiyor . Doktora sordum ben . Boşver milleti ya ,

Isin cok zor canim. Allah sabir versin. Yakinda birileri varsa ara gelsinler. Yoksa tek basina mahvolursun evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…