- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.141
Uyku konusunda kolay gelsin canim. Cozum bulan varsa yazsin Allah rizasi icin. Yemek konusunda da biraz daha sivi dene istersen. Belki ise yarar. Benim kiz da kati olunca istemiyodu. Ben lapa gibi yapiyodum. Havuc kabak patates corbasi yaptim. Onu istekle yedi. Sonra tekrar lapa ve corba karisik zamanlarda devam ediyoruz.
Deneyecegim yarin sivi kizlar. Cok teşekkür ederim.insallah ise yarar yaKıvamını sulu yap dene bi canım . Bayagi sulu olsun ozaman kabul edebilir. Benim.kızım çünkü koyu kivam yiyemiyor migdesi bulaniyor
Neden labne veriyor Dr . Normal beyaz peynir daha sağlıklı değilmi. , labne eritilmiş bişey diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim. Ben peyniri suda bekletp tuzunu alıp veriyorum .aslinda hazir birsey vermek istemiyorum cok fazla ama doktorum ve ebede labne yedir dedi. ben sordum tuzsuz yogurttan lor yapsam onu versem diye ama bakteriler tam olmuyor ilerleyen zamanlarda veririsin dedi o yuzden hazir labne veriyorum
Ben huri aldım küçük küçük onlara koydum 2.bakabilir miyim bilmiyorum yani rabbim bilir ama aslında kardeş olsun kalabalık olalım istiyorum da bu kız beni çok yordu saatten de belli uyanığım işte yine de olursa diye hurca koydum bir daha aynı masrafa girmek istemiyorum kız olmasına rağmen saklıcam ben senin erkekse işin daha kolay aslında vermek lazım tabi de ekonomi de çok kötü ya ben bencillik yapıp saklıcamBebeğinizin küçülen kıyafetlerini ne yapıyorsunuz poşet poşet ve hepsi marka ikinci çocuğa saklim diyorum ikincisinin erkek olacağı ne malum veya hangi ayda doğacağı :) en iyisi birkaç tanesi hatıra diye saklayıp diğerlerini ihtiyaç sahibine vermek sizce ?
Ben bu yola baş koydum canım ama perişanım sonsuz kere kalktık gene ama devamUyku konusunda kolay gelsin canim. Cozum bulan varsa yazsin Allah rizasi icin. Yemek konusunda da biraz daha sivi dene istersen. Belki ise yarar. Benim kiz da kati olunca istemiyodu. Ben lapa gibi yapiyodum. Havuc kabak patates corbasi yaptim. Onu istekle yedi. Sonra tekrar lapa ve corba karisik zamanlarda devam ediyoruz.
Ben bebegimin hiç biseyini veremiyorum. Giyemedigi herseyi verdim ihtiyaç sahibine., ama eğer bi kere giymisse veremiyorum. Noldu bana bilmiyorum elim çok aciktir oysa , bebegimin hiç biseyini paylasamiyorum anisi var diye galiba esim de cok şaşırıyor bana . Unisex olanlari saklayabilirsn gerisini ihtiyaç sahibine verebilirsn canım .Bebeğinizin küçülen kıyafetlerini ne yapıyorsunuz poşet poşet ve hepsi marka ikinci çocuğa saklim diyorum ikincisinin erkek olacağı ne malum veya hangi ayda doğacağı :) en iyisi birkaç tanesi hatıra diye saklayıp diğerlerini ihtiyaç sahibine vermek sizce ?
Taşınma işi ,hem bebek Allah yardimcin olsun . Ben düşer kalırdm heralde bi yerde .Dakikalara hic bakmiyorum canim. Ama son zamanlarda cok az uyuyor. Gunde 2 ya da 3 kez toplamda 2 saati gecmiyor. Gece uyuduktan sonra sorun yok ama uyuyana kadar cok cebellesiyoruz. Uyku duzenimiz cok guzeldi. Yeni eve tasinma haftasi aman bosver derken uyumaz hale burundu. Cok yoruldum. Yemek konusunda da yaklazik 20 gundur ek gida veriyorum. Bir ogunde bir kase sivi gida yiyor. Ya da mesela kucuk bir elmayi bitiriyor. Birkac gundur dis kasinmalari basladi yine ve yemeyi de azaltti.
Ben de kararliyim artik. Bu hafta yat kalk denemelerine giricem. Boyle sonu yok. Yoruldum fazlasiyla. Bir de sunu farkettim. Son zamanlarda hem memede uyumaya alistirmisim hem de yaninda uyumaya. Yorgunken aman birkac kereden bir sey olmaz dedim. Kizimdan ziyade ben alistim. Sabahlari da gec uyanmaya basladi. O da uyku saatini geri atiyor galiba. Bu 3 problemin uzerine gidicem. Insaallah basaririz.Ben bu yola baş koydum canım ama perişanım sonsuz kere kalktık gene ama devam
Tasindik canim. Tahmin ettigim kadar zor olmadi ama ben cok taviz verdim. Aman yanina kivrilivereyim aman memede uyusun nolcak bu hafta gecsin derken derken basima is actimTaşınma işi ,hem bebek Allah yardimcin olsun . Ben düşer kalırdm heralde bi yerde .
Labneyi evde yapabilirsiniz yoğurt mayalar gibi yoğurt yerine peyniri ezerek maya yapıyorsunuz mayalandıktan sonra temiz bir bezin arasında süzüp kullanabilirsinizNeden labne veriyor Dr . Normal beyaz peynir daha sağlıklı değilmi. , labne eritilmiş bişey diye biliyorum yanlış biliyor olabilirim. Ben peyniri suda bekletp tuzunu alıp veriyorum .
Maşallah canım ne güzel.bende alıcam bir iki beğendiğim marka var.Bugün kızkardeşimde yemekteydik onun oğlununkine oturttuk biz yemek yiyene kadar oturttuk sonrada orda otururken meyve püresini yedirdim sevdi gibi .Bu ay almak şart oldu artık çünkü durmuyorlar pek yalnız böylelikle yanımızda olur.16sinda 6 ay olcak cnm geçen hafta aldık 5.ay kontrolünde doktor destekli oturtmaya baslayabilirsin demişti çok kalmıyor zaten seviyor ama dün temizligimi yaptım otururken
Hiç korkma yok öyle birşey erken daha rahat çıkarıyorlar aslında damak sertleşince çıkarması daha zormuş biz 6,5 aylık olduk daha çıkmadı.Sagol canim. Erken cikinca kolay curuyor diyorlar. Korkuyorum biraz.
Canım doktorumuz et suyu söylemedi bile,7.ayda kıyma konulacak çorbasına dedi.Ben şu an için hiç tuz koymadım sadece içicegi zaman çorbasına 1 çay kaşığı zeytinyağ koyuyorum böylesi daha sağlıklıymış hemde tuvaletini rahat yapıyor.Benimki ilk aylarda mama yediği için kabıZdı doktoru gece içtiği mamaya zeytinyağı koydurttu.3 aydan sonra bıraktım ama çorbaya zeytinyağını koy dedi piştikten sonra.Kızım 6 aylik oldu son bir haftadır 3 gün kuralına göre patates havuç kabak püresi yedirdim son 1 aydır kakasi balgamli doktor alerjiden suphelendi tahlil yapalım dedi ama çocuk ek gıdadan beri 3 günde bir yapio .bi taraftan millet sıcak çorba içir et suyu tuz kou deyip duruyo siz ne yaptınız et suyu tuz verdiniz mi hemen ? Doktor vermedi belki alerji vardır sırayla gidelim diyorum bi sen mi biliyorsun yedir sen diyorlar
Hic oyle dusunmemistim iyi oldu o zaman. Sizinki de cikar daha yeni cikmaya baslama zamani zaten. Insaallah kolay olur.Hiç korkma yok öyle birşey erken daha rahat çıkarıyorlar aslında damak sertleşince çıkarması daha zormuş biz 6,5 aylık olduk daha çıkmadı.
Aynen canm yalnız durmuyor ya odadan çıkana kadar arkamdan bakıyor sonra ağlıyor hep başında durcan bende sandalyeye oturtuyom öyle birşeyler yapıyomMaşallah canım ne güzel.bende alıcam bir iki beğendiğim marka var.Bugün kızkardeşimde yemekteydik onun oğlununkine oturttuk biz yemek yiyene kadar oturttuk sonrada orda otururken meyve püresini yedirdim sevdi gibi .Bu ay almak şart oldu artık çünkü durmuyorlar pek yalnız böylelikle yanımızda olur.
Canım memede uyutmuyor muydun önceden biz iki buçuk ay sarılık geçirdik o zamanlardan kaldı ilk başlarda kolay geliyordu uyuyordu hemen gece sık kalkmasa uyusun gene ama bilmiyorum her yerim çürümüş gibi ağrıyorBen de kararliyim artik. Bu hafta yat kalk denemelerine giricem. Boyle sonu yok. Yoruldum fazlasiyla. Bir de sunu farkettim. Son zamanlarda hem memede uyumaya alistirmisim hem de yaninda uyumaya. Yorgunken aman birkac kereden bir sey olmaz dedim. Kizimdan ziyade ben alistim. Sabahlari da gec uyanmaya basladi. O da uyku saatini geri atiyor galiba. Bu 3 problemin uzerine gidicem. Insaallah basaririz.
Tasindik canim. Tahmin ettigim kadar zor olmadi ama ben cok taviz verdim. Aman yanina kivrilivereyim aman memede uyusun nolcak bu hafta gecsin derken derken basima is actim
Canim.senin bebeğinin dış belirtisi neydiHic oyle dusunmemistim iyi oldu o zaman. Sizinki de cikar daha yeni cikmaya baslama zamani zaten. Insaallah kolay olur.
Bizimde daha diş namına birşey yok bazılarının geç cikiyormus 9.ayda çıkan var inşallah çabuk atlatirlar sürekli calpol verme cnm ilaç sonuçta bunü bir dene istersenBen dün bebeğimi sağlık ocağına götürdüm . Dis etleri beyazladı, akşamları uyiyamiyor huzursuz. Bebeğim 6 .5 aylık . Dr daha erken dış çıkarması dış değildir . Olur öyle dedi . Bende götürdüm diş olduğundan emindim ama ne olur ne olmaz bi götürdüm söyle parmagiyla dışarıdan bogazina baktı bıraktı . bişeyi yok ateşi olursa getir dedi . Diş ateşi 1 gün sürer dedi . Nasıl 6.5 aylık bebek dış için erken bilmiyorum . Bu çocuk o zaman niye ağlıyor aksamlari , Calpol verince rahatliyor uyuyor el hep ağzında , emzigini isira isira mahvoldu. Havuç isirinca ağlıyor . Emzik ve meme emince ağlıyor belli yani dış .
3 kere calpol verdim son 10 günde yarım çay kaşığı. Karanfil yağı ve zeytinyağı sürüyorum ama 2 saat idare ediyor . Özellikle akşam ağrıları başlıyor . Ben ilaca karşı biriyim asilarini bile geç yaptırıyorum ama bu dış başka bişey canım . Ne yaparsan yap ağlamakdan katilan bi cocuk var kucagimda calpol ile sakinlesiyorBizimde daha diş namına birşey yok bazılarının geç cikiyormus 9.ayda çıkan var inşallah çabuk atlatirlar sürekli calpol verme cnm ilaç sonuçta bunü bir dene istersen
Eki Görüntüle 2200164
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?