- 26 Şubat 2012
- 2.269
- 726
- 363
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.161
Anladım cnm sen bilirsin tabi inşallah kısa sürede geçer3 kere calpol verdim son 10 günde yarım çay kaşığı. Karanfil yağı ve zeytinyağı sürüyorum ama 2 saat idare ediyor . Özellikle akşam ağrıları başlıyor . Ben ilaca karşı biriyim asilarini bile geç yaptırıyorum ama bu dış başka bişey canım . Ne yaparsan yap ağlamakdan katilan bi cocuk var kucagimda calpol ile sakinlesiyor
Memede uyutma son 1 aydir var bizde. onceden yatagina yatirip uyuyana kadar bekliyodumCanım memede uyutmuyor muydun önceden biz iki buçuk ay sarılık geçirdik o zamanlardan kaldı ilk başlarda kolay geliyordu uyuyordu hemen gece sık kalkmasa uyusun gene ama bilmiyorum her yerim çürümüş gibi ağrıyor
Cnm bana doktorun dedigi. Bazi bebek bi hafta sikintisini ceker disi patlar. Bazinin sikintisi bi iki ay surer sonra dis çıkarır diye. Erken degil bazısı a6 ayda cikarir. Benim kia 9 aylikken ciakrmsti. Arkadsibki bi bucuk yaşBen dün bebeğimi sağlık ocağına götürdüm . Dis etleri beyazladı, akşamları uyiyamiyor huzursuz. Bebeğim 6 .5 aylık . Dr daha erken dış çıkarması dış değildir . Olur öyle dedi . Bende götürdüm diş olduğundan emindim ama ne olur ne olmaz bi götürdüm söyle parmagiyla dışarıdan bogazina baktı bıraktı . bişeyi yok ateşi olursa getir dedi . Diş ateşi 1 gün sürer dedi . Nasıl 6.5 aylık bebek dış için erken bilmiyorum . Bu çocuk o zaman niye ağlıyor aksamlari , Calpol verince rahatliyor uyuyor el hep ağzında , emzigini isira isira mahvoldu. Havuç isirinca ağlıyor . Emzik ve meme emince ağlıyor belli yani dış .
Ya bende eminim diş olduğundan çünkü yegenlerim 5 aylikken dış çıkardı . Yanilmiyorum ya huysuzluk yaptiginda zeytinyağı karanfil sürüyorum 2 saat keyfi yerine geliyor eminim dış yani . Beyazlamisti değilmi dış etleriCnm bana doktorun dedigi. Bazi bebek bi hafta sikintisini ceker disi patlar. Bazinin sikintisi bi iki ay surer sonra dis çıkarır diye. Erken degil bazısı a6 ayda cikarir. Benim kia 9 aylikken ciakrmsti. Arkadsibki bi bucuk yaş
Hayırlı olsun cnm inşallah bizde hep takıyoruzBuhayatbenim bende aldim ordan geldi taktim hemen inşallah ise yarar. Büyük bi inançla taktim işe yarasin diye bu modeli aldı Eki Görüntüle 2200261
Sağol canım teşekkür ederim Allah razı olsun . inşallah iyi gelicek , öyle uzun da değil ben uzun gelicek sandım ama öyle boğulma tehlikesi olmaz diye düşünüyorum bide hafif olması güzel . Bu negatif enerjiyide aliyomus ya , nazari alsa mükemmel olur gerçekten :)Hayırlı olsun cnm inşallah bizde hep takıyoruz
Surekli bir seyleri dislemek istiyordu. Aglamaya basliyordu. Parmagimizla dis etlerine masaj yapinca susuyodu. Ozellikle geceleri boyle oluyordu.Canim.senin bebeğinin dış belirtisi neydi
Saglik ocagi bize de dis degil dedi. Ayni hafta disin ucu cikti. Bazen doktorlar da anlamiyor anlamiyorum valla.Ben dün bebeğimi sağlık ocağına götürdüm . Dis etleri beyazladı, akşamları uyiyamiyor huzursuz. Bebeğim 6 .5 aylık . Dr daha erken dış çıkarması dış değildir . Olur öyle dedi . Bende götürdüm diş olduğundan emindim ama ne olur ne olmaz bi götürdüm söyle parmagiyla dışarıdan bogazina baktı bıraktı . bişeyi yok ateşi olursa getir dedi . Diş ateşi 1 gün sürer dedi . Nasıl 6.5 aylık bebek dış için erken bilmiyorum . Bu çocuk o zaman niye ağlıyor aksamlari , Calpol verince rahatliyor uyuyor el hep ağzında , emzigini isira isira mahvoldu. Havuç isirinca ağlıyor . Emzik ve meme emince ağlıyor belli yani dış .
Sogan gercekten cok etkili. Acitir diye vermeye cekinmistim. Ama bayagi hosuna gitti.Bizimde daha diş namına birşey yok bazılarının geç cikiyormus 9.ayda çıkan var inşallah çabuk atlatirlar sürekli calpol verme cnm ilaç sonuçta bunü bir dene istersen
Eki Görüntüle 2200164
Aynen ya özellikle akşam üzeri Başlıyor gerçekten gündüz yine bi şekilde geçiyor ama dış etleri beyazlamismiydiSurekli bir seyleri dislemek istiyordu. Aglamaya basliyordu. Parmagimizla dis etlerine masaj yapinca susuyodu. Ozellikle geceleri boyle oluyordu.
Sağol canım teşekkür ederim Allah razı olsun . inşallah iyi gelicek , öyle uzun da değil ben uzun gelicek sandım ama öyle boğulma tehlikesi olmaz diye düşünüyorum bide hafif olması güzel . Bu negatif enerjiyide aliyomus ya , nazari alsa mükemmel olur gerçekten :)
AA doğduğundan beri mi yatağa bırakıyorsun canım senin işin kolay o zaman yap sen tekrar ben de doğduğundan beri emzirme ayakta sallama gece uyanmasa umrumda olmayacak ta işte..Memede uyutma son 1 aydir var bizde. onceden yatagina yatirip uyuyana kadar bekliyodum
Taze soğanı da ver kemirsin demişti teyzeler benimki herşeyi ağzına goturunce ben diş daha yok tanımaya calisiyo nesneleri öyle dedim ama onlar diste ısrarlı :)Sogan gercekten cok etkili. Acitir diye vermeye cekinmistim. Ama bayagi hosuna gitti.
Onuda denedim onuda soğanı parçaladı :)) yaptığım hersey 1 saat yarım saat idare ediyor sonra yine başlıyor . Jel kaldı bitek onu da sürmek istemiyorum . Benim kızım belli ya çok ugrasicaz bi disle.Taze soğanı da ver kemirsin demişti teyzeler benimki herşeyi ağzına goturunce ben diş daha yok tanımaya calisiyo nesneleri öyle dedim ama onlar diste ısrarlı :)
Evet beyazlik vardiAynen ya özellikle akşam üzeri Başlıyor gerçekten gündüz yine bi şekilde geçiyor ama dış etleri beyazlamismiydi
3-4 saatte bir 120ml mama içiyor kızım ek gıda olarak bir düzen yok açıkçası kafama göre veriyorum düzen yapmadım. Bazen meyve bazen muhallebi irmikli meyveli falan bir iki kere de tarhana çorbası verdim daha hiç yumurta denemedim. Geceleri mama içmiyor artık en son uykuya dalınca içiyo akşam o kadar. Dişi çıkıyor göründü baya ondan iştahsızKızlar merhaba. Bebeğini mama ile besleyen annelere bir sorum olacak bebeklerinizin günlük öğünü nasıl? Kaç kere mama kaç kere ek gıda veriyorsunjz ve mamayı kaç ml veriyorsunuz? Memeyi bıraktıracağım ama kafamda öğünleri bir türlü ayarlayamıyorum
Maşallah canım baya çeşitli şeyler veriyorsunBizimki sabah kahvaltısını sevmiyor:) gece emiyor sabah kalkiyor yumurta sarısı labne ve bebek ekmeği karışımı veriyorum. Sonra bi uyuyor kalkınca bebek bisküvisi ile meyve veriyorum sonra bi yatıyor kalkınca sebze püresini veriyorum birkaç saat sonra yoğurt ve yine birkaç saat sonra yulaf unuyla veya pirinç unuyla meyveli mama yapıp yediriyor um uyuyor ve gece artık 2_3kere kalkiyor :) diş yok daha emekleme yok kendi etrafında sürünüyor sadece .desteksiz baya bi oturuyor .artık belli bir ölçüye göre hareket etmiyorum ne kadar yerse veriyorum doyuyorsa zaten ağzını açmıyor ve kaka yapıyor o zaman daha zorlamiyorum... maşallah biz ek gıdada çok zorlanmadık. Ben 4.ayda ara ara pirinç unuyla mama verdim.5.ayda ek gıdaya başladım. 6.ayda da detaylandirdim onunda etkisi olabilir ...
Teşekkür ederim canım. ben şimdi 5 saatte bir 150ml mama veriyorum beni de emiyor ek gıda da veriyorum mama adedini arttırmaya çalışıyorum3-4 saatte bir 120ml mama içiyor kızım ek gıda olarak bir düzen yok açıkçası kafama göre veriyorum düzen yapmadım. Bazen meyve bazen muhallebi irmikli meyveli falan bir iki kere de tarhana çorbası verdim daha hiç yumurta denemedim. Geceleri mama içmiyor artık en son uykuya dalınca içiyo akşam o kadar. Dişi çıkıyor göründü baya ondan iştahsız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?