2018 mart-nisan anneleri

Anladım cnm sen bilirsin tabi inşallah kısa sürede geçer

Memede uyutma son 1 aydir var bizde. onceden yatagina yatirip uyuyana kadar bekliyodum

Cnm bana doktorun dedigi. Bazi bebek bi hafta sikintisini ceker disi patlar. Bazinin sikintisi bi iki ay surer sonra dis çıkarır diye. Erken degil bazısı a6 ayda cikarir. Benim kia 9 aylikken ciakrmsti. Arkadsibki bi bucuk yaş

Cnm bana doktorun dedigi. Bazi bebek bi hafta sikintisini ceker disi patlar. Bazinin sikintisi bi iki ay surer sonra dis çıkarır diye. Erken degil bazısı a6 ayda cikarir. Benim kia 9 aylikken ciakrmsti. Arkadsibki bi bucuk yaş
Ya bende eminim diş olduğundan çünkü yegenlerim 5 aylikken dış çıkardı . Yanilmiyorum ya huysuzluk yaptiginda zeytinyağı karanfil sürüyorum 2 saat keyfi yerine geliyor eminim dış yani . Beyazlamisti değilmi dış etleri

Hayırlı olsun cnm inşallah bizde hep takıyoruz
Sağol canım teşekkür ederim Allah razı olsun . inşallah iyi gelicek , öyle uzun da değil ben uzun gelicek sandım ama öyle boğulma tehlikesi olmaz diye düşünüyorum bide hafif olması güzel . Bu negatif enerjiyide aliyomus ya , nazari alsa mükemmel olur gerçekten :)

Saglik ocagi bize de dis degil dedi. Ayni hafta disin ucu cikti. Bazen doktorlar da anlamiyor anlamiyorum valla.

Surekli bir seyleri dislemek istiyordu. Aglamaya basliyordu. Parmagimizla dis etlerine masaj yapinca susuyodu. Ozellikle geceleri boyle oluyordu.
Aynen ya özellikle akşam üzeri Başlıyor gerçekten gündüz yine bi şekilde geçiyor ama dış etleri beyazlamismiydi

Uyurken çıkar cnm ben çıkarıyorum inşallah iyi gelecek kuzucuga bol dua oku inşallah huysuzluk geçer.

Sogan gercekten cok etkili. Acitir diye vermeye cekinmistim. Ama bayagi hosuna gitti.
Taze soğanı da ver kemirsin demişti teyzeler benimki herşeyi ağzına goturunce ben diş daha yok tanımaya calisiyo nesneleri öyle dedim ama onlar diste ısrarlı :)

Taze soğanı da ver kemirsin demişti teyzeler benimki herşeyi ağzına goturunce ben diş daha yok tanımaya calisiyo nesneleri öyle dedim ama onlar diste ısrarlı :)
Onuda denedim onuda soğanı parçaladı :)) yaptığım hersey 1 saat yarım saat idare ediyor sonra yine başlıyor . Jel kaldı bitek onu da sürmek istemiyorum . Benim kızım belli ya çok ugrasicaz bi disle.

Kızlar merhaba. Bebeğini mama ile besleyen annelere bir sorum olacak bebeklerinizin günlük öğünü nasıl? Kaç kere mama kaç kere ek gıda veriyorsunjz ve mamayı kaç ml veriyorsunuz? Memeyi bıraktıracağım ama kafamda öğünleri bir türlü ayarlayamıyorum

3-4 saatte bir 120ml mama içiyor kızım ek gıda olarak bir düzen yok açıkçası kafama göre veriyorum düzen yapmadım. Bazen meyve bazen muhallebi irmikli meyveli falan bir iki kere de tarhana çorbası verdim daha hiç yumurta denemedim. Geceleri mama içmiyor artık en son uykuya dalınca içiyo akşam o kadar. Dişi çıkıyor göründü baya ondan iştahsız

Maşallah canım baya çeşitli şeyler veriyorsun

Teşekkür ederim canım. ben şimdi 5 saatte bir 150ml mama veriyorum beni de emiyor ek gıda da veriyorum mama adedini arttırmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…