2018 mart-nisan anneleri

Kizlar parmagini emen bebegi olan anne kimdi unuttum onu ben:) emmeye devam ediyo mu benimki emiyor biraktirmaktanda korkuyorum cunku emince uyuyor napicam bilmiyorum 6 ay 1 hafta oldu

Kizlar parmagini emen bebegi olan anne kimdi unuttum onu ben:) emmeye devam ediyo mu benimki emiyor biraktirmaktanda korkuyorum cunku emince uyuyor napicam bilmiyorum 6 ay 1 hafta oldu
Beeen :) hem de baş parmak da değil işaret ve orta parmak ikisi birden. Önceden bu kadar yoğun emmezdi şimdi engel olamıyorum ağlıypr elini çekersem. Ben de mecburen bırakıyorum emiyor. Emzik almadı hiç hep fırlattı elini tercih etti nasıl ve ne zaman bıraktırabiliriz bilmiyorum

Maşallah canım baya çeşitli şeyler veriyorsun

5.ayda başladık cnm ondan arttırdık 5.ayda sadece tadım yaptırdım 6.ayda arttirim 7ayda inşallah karışım vrrmicem tek tek tattircam .biz ne yapsakta yemeyen bebek yemiyor ALLAH yardımcımız olsun sağlıklı olsunlar da kilo falan önemli değil

Dayanamiyorum artık , yarın doktora goturecegim, her akşam önce bebek sonra ben Ağlıyorum sinirden. Dr kulak olabilir bi kaç gün bekle dedi ama dayanamiyorum ya götürücem yarin , denemedigim şey kalmadi. Başka bişey olmasindan korkuyorum artık .

Benim bebeğim de diş çıkardı canım ama iştahsızlıktu en büyük belirtisi ve ağzının suyu çok aktı. Ateşi olmadı şükür dediğin gibi bir ağlaması da olmadı. Birazcık mızmız o kadar ama iştah sıfır

İştahı kabız oldugunda biraz kesildi . Sonra düzeldi . Huzursuzluk çok fazla. Ateşide yok çok şükür . Ayy gozunaydin inşallah pitir pitir çıkarır yavrun.

Canim damagida beyazlamismiydi. Dis etleri beyazladi bazı yerleri ama bu aksam ağzını kocaman açtığı için gördüm damagida beyazlamis senin de öyle oldumu?
Damaginda bir sey yoktu diye hatırlıyorum. Sadece dis etleriydi. Bu yuzden bir sure emin olamamistim dis mi diye. Sonra cikinca emin oldum.

benimki se bir aydan beri o şekil uyuyor.annem düzelir diyor emziği almaz diyor zaten emziği alsa bi türlü almasa bi türlü

Valla benim bebiste bas parmagini emiyo baya yaa cok tedirgin oluyorum bu durumdan insallah birakir erken zamanda biraktiramiyorum bende uyumuyor parmaksiz.. benim bebekte coook huzursuz sinir krizi gecirecek gibi oluyorum derdi ne bilmiyorum

Valla benim bebiste bas parmagini emiyo baya yaa cok tedirgin oluyorum bu durumdan insallah birakir erken zamanda biraktiramiyorum bende uyumuyor parmaksiz.. benim bebekte coook huzursuz sinir krizi gecirecek gibi oluyorum derdi ne bilmiyorum
çoğunluğun sebebi gaz sıkıntısı oluyor bazı bebeklerin bağırsakları herşeye muhalefet. o yüzden tam gazda atamıyorlar.sürekli mır mır mır.bağırsağı rahat olan bebeğinde huzuru yerinde oluyor. işte böyle şiddetli kriz geçirircesine ağrı sancı çekmeyince pek birşey de vermiyorlar.

Ben gittim Dr a dış yerleri kabarmiş yakinda çıkar dedi ama bu kadar huzursuz olmasi normal değil dedi , idrar tahlili yapacağız enfeksiyon varmı bakilicak eğer temiz ise ,sindirim sıkıntısı olabilir probiyotik vereceğiz dedi . Onun haricinde sebze yemeklerine kıyma katabilirsin birde öyle dene dedi . Sebze yemiyor çünkü hiç bi şekilde .

İdrarı kokuyor mu canım rengine dikkat ettin mi bizde huzursuzluk var ama kakayı yapamayınca oluyo ıkınıo morarıyo hatta yavrum iki güne bir yapıyo ama kayısı işe yaradı yumuşak yapıyo şükür acaba sindirim sıkıntısı mı var ki çünkü mız mız oluyo cidden yemek yerken gün içinde gece uykusu çok kötü olduğu için ben kendim tahammülsüzüm die düşünmüştüm ama sıkıntısı bir var gibi geliyo bir yok gibi

Aynen benimkide öyle , idrar da koku yok ama bilmiyorum daha önce 20 Günlükkende koku yoktu . Bakarım yarın idrar vericez. Bilmiyorum sindirim mi ne bakalım anlayacagiz enfeksiyon çıkmaz ise sindirim dedi Dr . Daha şimdi uyudu , ağlaya ağlaya gözler kırmızı . Bide saat 8 gibi calpol verdim üzüldüm rahat uyusun dedim , dis cikariyor diye uzuldum . Saat oldu 10 zorla uyudu . Yok biz inan tahammulsuz değiliz . Bak sabah 6 da kalktim ben , napsam uyumadı , kahvaltısıni hazırladım yedirdim mizirdanmaya başladı emzirdim 15 dk uyudu . O sırada ben kahvaltı yaptım uyandı evi toparladm bi yandan onunla ilgileniyorum yine yiyecek bişeylet hazırladım. Ii i ii sürekli . Oyun oynadım bir sürü şey yaptım yok geçmedi , sonra Dr gittim , elimde anakucagi , markete uğradım 4 tane markete uğradım dr un yoğurt tavsiyesi üzerine bulamadm. Yine elimde ana Kucağı . 12 kg tasiyorumdur. Sonra eve geldim emzirdm ii ii ii devam hep aynı , emzirdim yarım saat uyudu , uyandı . Yine aynı oynadim neler yapmadim ki akşam 8 de calpol verdim uyuma saati 9 normalde ciglik cigliga durmadı napsam . Boynum ağrıyor kolum ağrıyor . Bir haftadır sadece sabah kahvaltısı ile duruyorum , her akşam bende oturup sinirden ağladığım için bende iştah kalmıyor . Sütum iyice azaldı çünkü su icmeyi bile unutuyorum . Bugün Dr asistanı doğum tarihi sordu ve ben düşündüm. Bebeğim doğum tarihini unutturacak kadar zorluyor beni . Geçen günde marketin otoparki rampa li bi yerde . Arabayı çalıştırmadan kullanmaya calistim . Sence biz tahammül olmayan bi annemiyiz. Yazınca bi kere daha şaşırdım gerçekten belki her gün aynı şeyi yaşıyorum . Her gün dışarı çıkarıyorum hava alsın diye . Market de olsa insan görsün değişik bişey görsün diye . Böyle devam ederse ben tukenmislik sendromuna giricem . Eşim de yok gün sayıyorum 14 gün kaldı gelse hayırlısı ile .

Linabasel canim Allah sabır versin bizlere. Benim bebekte sabah uyaniyor emziriyorum sonra bi tur yogurt falan veriyorum uyuyor. Sonra uyaniyor tum gun hc durmuyo yaninda uzanamiyorum agliyo surekli odadan cikiyorum bende 5 dk gecmiyo cigligi basiyo deliricem. Aksamlari daha kotu hic durmuyo 11 gibi gece uykusuna yatiyor ne yaptiysam erkene cekemedim. Valla bazen lavaboya bile onunla gidiyorum birlikte klozete oturuyoruz dusun. Babasida aksam eve yorgun geliyor kiz durmayinca oda ilgilenmehlye calisyo sosyal hayatimiz bitik durumda. Bende buyuse bebek modundan ciksak die gun sayiyorum resmen. Biktim inanki. Rabbim acilarini gostermesin ama bi bebek buyutene kadarda insanin cani cikiyo resmen.

Amin canim Allah sabır versin. Bende tuvalete bazen öyle gidiyorum . Annem bana yeri gelicek çocukla tuvalete giriceksin demişti ,o kadar olmaz demiştim içinden . O duruma geliyomussun meğer . Annelik sevabini böyle alacağız demekki biz tam da kış ayına denk geldi . Akşam ciddi ciddi spor salonuna götürmeyi düşündüm çocuğu . AVM yok yakinimda ama spor salonu var böyle anne ve cocuklarinin spor yaptığı bi yer . Orda ne bilim insan görsün çocuk görsün . Belki sosyallesmek iyi gelir . Onuda deneyecegm.

Canım benim ya seni çok ii anlıyorum eşinin olmaması tabiki çok zorluyor seni hiç yardım alabileceğin kimse yok mu ben annemi kvmi çağırıyorum o ii oluyo kv gerçi ben gidiyorum anneme gel imdat diorum bugün arklar buluşuyormuş dedim anne gelde ben bir iki saat çıkayım sağolsun yolda
Sen çalışıyor musun canım normalde ben öğretmenim 2.dönem başlıcm Ama gece uykusu ii olsa hemen başlamakstiyırum
Gündüz uykularını düzenlemeyi dnedin mi canım bizimde darmadağındı bir aydır gündüz uyku saati belli şöyle oluyo tabi ağlıyo mız mız uyumuyo mesela sabah az uyuyo e uykusu var emse uyucak ama izin vermiorum ta ki öbür uyku saati gelene kadar böyle olunca gece 9da uyuyo arada tabi zorluyor ama beni en çok gece sonsuz uyanması yoruyor senle dertleşelim biz bu arada bebek arabasında durmuyo benim kız o yüzden.maekst falan çok çıkamıyorum senin ki ii duruyor

Boyle böyle tükenirsin gercekten. Birilerini cagirmaya bak. Benim esim de ayda bir iki hafta evde olmuyor. Sirf aksam onla konusmak bile cok iyi geliyor. Yoksa yalnizlik insani mahvediyor. Bir ara disari cikip insan gordum seviniyordum. Arada birilerini cagiriyorum cok iyi geliyor.

Kizim dun aksam geri geri emeklemeye basladi. Ayrica yerde yatarken kendi kendine kalkip oturmaya calisiyor. Son asamada dusuyor. Besiginde de dizlerinin ustunde yukselmis, elleriyle korkuluklari tutmus, kafasin cikarmis yukardan. Cok tehlikeli oldu artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…