- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.201
Malesef ailem uzak da ama annem haftaya gelicek 1 haftaligina da olsa gelicek çok şükür inşallah . Normalde benim bebeğim böyle bi bebek değildi . Ara ara yapardı huzursuzluk ama bu sin 2 haftadir çocuk çok değişti . Oyuncak bebek gibiydi, ben ağzına emzigini verirdim yanında uzanirdm uyurdu. İnşallah böyle bi bebeğim olur diyen arkadaşlarım oldu gerçekten . Şimdi çocuk böyle sağlık olsun diyorum ne diyimCanım benim ya seni çok ii anlıyorum eşinin olmaması tabiki çok zorluyor seni hiç yardım alabileceğin kimse yok mu ben annemi kvmi çağırıyorum o ii oluyo kv gerçi ben gidiyorum anneme gel imdat diorum bugün arklar buluşuyormuş dedim anne gelde ben bir iki saat çıkayım sağolsun yolda
Sen çalışıyor musun canım normalde ben öğretmenim 2.dönem başlıcm Ama gece uykusu ii olsa hemen başlamakstiyırum
Gündüz uykularını düzenlemeyi dnedin mi canım bizimde darmadağındı bir aydır gündüz uyku saati belli şöyle oluyo tabi ağlıyo mız mız uyumuyo mesela sabah az uyuyo e uykusu var emse uyucak ama izin vermiorum ta ki öbür uyku saati gelene kadar böyle olunca gece 9da uyuyo arada tabi zorluyor ama beni en çok gece sonsuz uyanması yoruyor senle dertleşelim biz bu arada bebek arabasında durmuyo benim kız o yüzden.maekst falan çok çıkamıyorum senin ki ii duruyor
Normalde arkadaşlarimi çağırıyorum ama ev les gibi gerçekten , toparlayarak gecistiriyorum evi . Haftaya annem gelicek . Az kaldı pazartesi gün sayıyorum. Hergün markete çıkıyoruz geziyo görüyorum etrafı . Artık tahlil sonucuna göre sosyallesmek kalıyor son çare . Anne Çocuk spor merkezine goturucem .Boyle böyle tükenirsin gercekten. Birilerini cagirmaya bak. Benim esim de ayda bir iki hafta evde olmuyor. Sirf aksam onla konusmak bile cok iyi geliyor. Yoksa yalnizlik insani mahvediyor. Bir ara disari cikip insan gordum seviniyordum. Arada birilerini cagiriyorum cok iyi geliyor.
Ay maşallah berakallah Allah nazardan korusun. Geri geri sürunme ve etrafinda dönme var bizde sadece . Kaç aylık tam olarak senin bebekKizim dun aksam geri geri emeklemeye basladi. Ayrica yerde yatarken kendi kendine kalkip oturmaya calisiyor. Son asamada dusuyor. Besiginde de dizlerinin ustunde yukselmis, elleriyle korkuluklari tutmus, kafasin cikarmis yukardan. Cok tehlikeli oldu artik.
Nerdeymiş orası ya ne güzelmiş canım yaz mutlaka sonucu buraya da ya inan huyu bu demiceksşn değişiyorlsr inşallah daha ii olurlarAy maşallah berakallah Allah nazardan korusun. Geri geri sürunme ve etrafinda dönme var bizde sadece . Kaç aylık tam olarak senin bebek
1 yaş olan bebekleri aliyorlarmis Canim malesef telefon la konuştum bugün . Birde bi sürü nasihat verdi öğretmen sağolsun bebeğiniz henüz çok küçük o daha anne babasını taniyamaz. Buradaki aktiviteler den bişey anlamaz . Sağlık acisindan da olmaz dedi . Sinirlerim tepeme çıktı . Annesini taniyamazmiş. Ben zaten oyun oynasın diye götürmek istemedm çocuk sosyallessn çocuk görsün bişeyler görsün bütün ev hergün market çocuğa degisiklik olsun diye istedim . Bayagi cahil muamelesi yaptı yani kadın .Nerdeymiş orası ya ne güzelmiş canım yaz mutlaka sonucu buraya da ya inan huyu bu demiceksşn değişiyorlsr inşallah daha ii olurlar
Evi surekli temiz olanlara hayrnaim. Tam evi topluyorum. Bir sonraki yemek saati geliyor her yer yine dağılıyor. Bebekle disari cikmak da, eve gelmek de, yemek yemek de hepsi dağınıklık yaratiyor. Yakin arkadas gelince cok umursamiyorum. Halimi anlarlar diye. Ama yasi daha buyuk biri gelince elim ayagima dolasiyor. Annen ilac gibi gelir sana. Az kalmis canim. Spor merkezi de iyi fikirmis. Ben de bir arastirayim. Varsa yakinda gideyim. Bazen cok bunaliyorum.Normalde arkadaşlarimi çağırıyorum ama ev les gibi gerçekten , toparlayarak gecistiriyorum evi . Haftaya annem gelicek . Az kaldı pazartesi gün sayıyorum. Hergün markete çıkıyoruz geziyo görüyorum etrafı . Artık tahlil sonucuna göre sosyallesmek kalıyor son çare . Anne Çocuk spor merkezine goturucem .
6ay 14 günlük oldu. Bizim kiz cok hizli cikti ama bu durum biraz korkutuyor beni. Bu hizin sonu ne olacak bilemiyorum. Ama bir anda basladi bunlari yapmaya. Daha birkac gun oncesine kadar hic ugrasmiyodu bile. Kafayi bir seye takiyor onun icin ugrasiyor. Gecen balon sisirdim. Onu alicam diye ugrasarak basladi.Ay maşallah berakallah Allah nazardan korusun. Geri geri sürunme ve etrafinda dönme var bizde sadece . Kaç aylık tam olarak senin bebek
Aynen bende günde 4 kere topluyorum mutfagi, bebeğine maşallah. Benim kizim diş yüzünden herseyi isirmakla meşgul şu an . Oyuncak uzak sa kızıp ağlıyor . Hemde nasıl kızıyor . 1 kere kabız olduğunda kaka yaparken agliyodu telefondan çizgi film açtım . Kaç gün geçti üzerinden halen telefonu görünce istiyor. Kimseyle konusamiyorum. Çocukların tam keşfetme zamanları kış geldi . Bugün idrar tahlili sonucunu beklerken agaclara ciceklere dokundurdum çok mutlu oldu . Napicaz bilmiyorum. İstanbulda oturuyosan sen mutlaka böyle bi aktivite olan yet bulursun ben küçük bi yerde oturuyorum.L Linabasel34 diger yorumlari simdi okudum. Demek 1 yasindan once almiyolarmis. Kotu oldu bu. Telefondaki kadin keske baska seyler onerseymis. Direkt kestirip atmis. 1 yasina kadar hep evde de olmuyo ki. Insan ne yapacagini sasiriyor.
Odada var dua ama ben yastık altına da koyayım. Kehf süresini çok seviyorum gerçekten alıyor bütün gözleri Allah Deccal gözlü Hasetli insanlarin şerrinden korusun yavrularimizi. Uyku duasini da okuyacağım. İnşallah şifa olur yavruma. Ben kendi Resmimi atınca o gece uyuyamiyorum cocugumun hiç atmadmL Linabasel34 cnm ashabi keyf (yedi uyurlar ) Arapça isimlerini çıktı alıp bebeğin yastık altına koysana .bide peygamberimizin tavsiye duası var. Bunuda oku .çocuğunu fotoğraflarını sosyal.medyada paylaşma nefis almışta olabilir nazar malesef kaçınılmaz oluyor maşallah demeyi bilmeyenler yüzünden.
Peygamber efendimizin uykusuzluğa tutulan sahabe Zeyd b. Sabit r.a. hazretlerine tavsiye ettiği uyku duası aşağıda..
Uyku Duası Okunuşu
Allahumme ğarati’n-nücûmü ve hedeetil uyûnu, ve ente Hayyün Kayyûmün lâ-te’hüzüke sinetün ve lâ nevmün, yâ Hayyü yâ Kayyûmü ehdi leyli ve enim ayni.
Niye altta kaldın ki canım ya o kadına karşı bazen dili tutuluyor tabi de ben onun anne olduğunu düşünmüyorum bile gençler çalışıyor çünkü ama sağlık açısından sorun olabilir toz yüzünden alerji olarak zaten nası bir sistem var anlayamadım anne spor yaparken bebek nerde duruyormuşOdada var dua ama ben yastık altına da koyayım. Kehf süresini çok seviyorum gerçekten alıyor bütün gözleri Allah Deccal gözlü Hasetli insanlarin şerrinden korusun yavrularimizi. Uyku duasini da okuyacağım. İnşallah şifa olur yavruma. Ben kendi Resmimi atınca o gece uyuyamiyorum cocugumun hiç atmadmGerçekten neden Biz nazar oluyoruz , millet boy boy resim atıyor. Deneyecegm canım Allah razı olsun
Ay ona laf anlatmak içimden gelmedi canimdan bezmisim zaten :). Uplife aktivite diye geciyor. Bi taraf da anneler zumba yapiyo diğer taraf da çocuklar oynuyor. Telefondaki kadın galiba benim de Zımba yapacağımı falan zannetti galiba . Onların 1 günlük eforunu ben 1 saatte kaybediyorum.Niye altta kaldın ki canım ya o kadına karşı bazen dili tutuluyor tabi de ben onun anne olduğunu düşünmüyorum bile gençler çalışıyor çünkü ama sağlık açısından sorun olabilir toz yüzünden alerji olarak zaten nası bir sistem var anlayamadım anne spor yaparken bebek nerde duruyormuş
Sağol canım inşallahHic oyle dusunmemistim iyi oldu o zaman. Sizinki de cikar daha yeni cikmaya baslama zamani zaten. Insaallah kolay olur.
Benimde taşınma durumum var taşınınca gidicem spora yüzmeye inşallahAy ona laf anlatmak içimden gelmedi canimdan bezmisim zaten :). Uplife aktivite diye geciyor. Bi taraf da anneler zumba yapiyo diğer taraf da çocuklar oynuyor. Telefondaki kadın galiba benim de Zımba yapacağımı falan zannetti galiba . Onların 1 günlük eforunu ben 1 saatte kaybediyorum.
Biz bakmaya başladık canm şimdilik su model iyi gibiKızlar oto koltuğu bakmaya başladınız mı yatar olması önemli mi
Fiyatlar ne kadar artmis. Bakmaya korkuyorumBiz bakmaya başladık canm şimdilik su model iyi gibi Eki Görüntüle 2201382
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?