- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.221
Ben de chicco aldım 9-36 kg olanından youniverse baya güzel beğendimKızlar oto koltuğu bakmaya başladınız mı yatar olması önemli mi
Cnm bn 60 la hamile kalmıştım şuan 57yim ilk aylar çok verdim ben kilo çocuktan hicbisey yiyemiyordum anca yemeye başladım ama benimde canm sürekli tatlı istiyor çikolata falan da değil kek baklava falanKizlar kilolar ne durumda emzirdigim icin mi bilmiyorum tatli sevmeyen ben suan tatli icin can atıyorum resmen. Diyet yapmak istiyorum ama yapamiyorum tatli krizlerinden dolayi yaa surekli canim tatli pasta turu istiyor
Önceki fiyatları bilmediğimden birşey diyemicem ama eşimde 300 400 dur diyordu 3 bine bile varFiyatlar ne kadar artmis. Bakmaya korkuyorum
ben zaten yerdim ama hareket ederdim şimdi de çok yiyorum hatta stresten falan yiyorum diyet yapmak istiyorum aynen çok sağlıksız besleniyorum ben Ya sorun oKizlar kilolar ne durumda emzirdigim icin mi bilmiyorum tatli sevmeyen ben suan tatli icin can atıyorum resmen. Diyet yapmak istiyorum ama yapamiyorum tatli krizlerinden dolayi yaa surekli canim tatli pasta turu istiyor
Canım yatıyor mu birde kullanmaya başladın mı bilmiyorum da oturunca dışarıyı görebiliyor muBen de chicco aldım 9-36 kg olanından youniverse baya güzel beğendim
Canım bu yemek işi zor,artık onlar ne isterse ne yiyorsa o oluyor,Allah kolaylık versin.Kisim bisey yemiyor bi teke yayla corbasini sevmişti. Oda blenderden gecirmeme ragmen pirincler ezilmiyordu. Agsina utur gelince kusuyordu. Pirinc unuyla denedim cok gusel oldu tadi :) yedi allah sukur. Sunu anladm kızım tatli seyler sevmio. Muz sevmio beb biskuvi sevmiyo muhallebi sevmiyo
Canım yoğurt veriyorum doğal probiyotik değil mi biz kabız olunca zorlanıyoruz sizin çözüm bulmanız sevindimKızlar benim bebegimin huzursuzlugu sindirimmis ya , probiyotik kullaniyoruz bayagi rahatladik. Böyle sıkıntıları olan bi kaç anne daha vardı . Dr tavsiyesi ile probiyotik deneyin isterseniz.
Tabiki olur. Dilekçe vercrksin. Bidr şimdiden okula bildrKızlar öğretmen olan var mı ücretsiz izinle ilgili bişey sorucaktım.ücretsiz izini ocağa kadar aldım ama uzatmak istiyorum olur mu ?
Evet canım doğal probiyotik . Evet çok şükür ya zor günlerdiCanım yoğurt veriyorum doğal probiyotik değil mi biz kabız olunca zorlanıyoruz sizin çözüm bulmanız sevindim
Ben varım canım uzatabilirsin Aralık sonu gibi bilgi ver nolur nolmaz dilekçe yazarsın geneKızlar öğretmen olan var mı ücretsiz izinle ilgili bişey sorucaktım.ücretsiz izini ocağa kadar aldım ama uzatmak istiyorum olur mu ?
Gözün aydın hayırlı olsun Pıtır Pıtır gelir inşallah devamı . Evet benim kizimada şimdilik iyi geldi bu kolye :) çok şükür7.aya 5 gün kala disimiz çıktı ilk diş şu kehribar kolye gerçekten işe yarıyormuş çok şükür
Toz hâlinde çektir istersen baharatcidaKahvaltya ceviz koyanlar pütürlü olmuyor mu. Bnim kiz ķusuyor da putur gelince
Canım kahvaltıyamı başladınız,Biz ayın 5 de 7 aylık olucaz bakalım doktoru ne diyecek.Kahvaltya ceviz koyanlar pütürlü olmuyor mu. Bnim kiz ķusuyor da putur gelince
Gözün aydın hayırlı olsun Pıtır Pıtır gelir inşallah devamı . Evet benim kizimada şimdilik iyi geldi bu kolye :) çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?