- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.241
7.ayda kahvaltı başlanıyorCanım kahvaltıyamı başladınız,Biz ayın 5 de 7 aylık olucaz bakalım doktoru ne diyecek.
Bunları haşladıktan sonra blender ile mi eziyorsun canım ve tuz katıyor musun havuç olduğu için tatlımsı oluyor sanki. Ben yaptım bir kere hiç beğenmedi yaPüremiz
Bunları haşladıktan sonra blender ile mi eziyorsun canım ve tuz katıyor musun havuç olduğu için tatlımsı oluyor sanki. Ben yaptım bir kere hiç beğenmedi ya
Ben yumurtayı azar azar artirdim cnm yarim artik tam yumurta sarisi vercem. Azcik su ile yumuşatıp pekmez koyuyorum. Bi tatli kasigi. Daha labne fln eklemedimCanım kahvaltıyamı başladınız,Biz ayın 5 de 7 aylık olucaz bakalım doktoru ne diyecek.
Karnabahar gaz yapmıyor mu bende böyle yapıyorum içine pirinç ve az kıyma da koydum blenderdan geçirdimBrnim yaptığım pure daha dogrusu daha civik yiyor diye corba gbi oluyo. Suan en minik puturu bile kabul etmio.
Dun yaptigim purede
Kabak
Havuc
Pirasa
Karnabahar
Ispanak
her birinden bir parca suda iyicr haşladım. Pirinc putur oluyo kabul etmio diye pirinc ununu suda eritip ekledim . Onlada hasladim bi guzel. Blenderden cektm zeytinyag ekledim cok sevdi.
Kış sebzelerini kacirmayin kizlar cok faydali. Benim kiz da meyve sevmio sebze sevio.
Yapmadi csnim valla...Karnabahar gaz yapmıyor mu bende böyle yapıyorum içine pirinç ve az kıyma da koydum blenderdan geçirdim
Acaba sevmedigi sebzelerimi yapiyorsun. Bak bnm kabak pirasa havuc yaptim sevdi.... ama malesef cok az tuz ile...Maşallah bebeği sebze yiyen bebeklere . Bizimki hala red ediyor . 1 hafta ara verdim açmıyor ağzını. Kıymalı sebze çorbası yap dedi Dr . Ondan bi kaç kaşık yedi . Onuda ertesi gün istemedi . Mercimek çorbası yaptım onu da sevmedi ağır geldi sanırım . Bizim menu kahvaltı yoğurt ve meyve başka bişey yemiyor . Ağzını açmıyor , zorla verince de 5 dk sonra geri çıkarıyor. Bende zamana bıraktım ama Dr da öğünlerı Artir dedi yemiyo napıyım.
Masallah canım labne olarak ne veriyorsunYedi banyosunu yaptı emzirdim uyudu MAŞALLAH
Yok canım havuç kabak hiç birini yemiyo patates yemeyen çocuk olurmu ya milli yemek :) sebze yemiyor . Çorbasını falan da denedm. Her türlü denedim yaniAcaba sevmedigi sebzelerimi yapiyorsun. Bak bnm kabak pirasa havuc yaptim sevdi.... ama malesef cok az tuz ile...
Benimkide asla meyve yemio
Gurme Bebek. Com tarifi ile ev yapımı labneMasallah canım labne olarak ne veriyorsun
Sağol canım banada 7.ayda 2 çay kaşığı sarısını ver dedi.Bu hafta aylık kontrolüne gidicem bakalım başka neler vericek.Ben yumurtayı azar azar artirdim cnm yarim artik tam yumurta sarisi vercem. Azcik su ile yumuşatıp pekmez koyuyorum. Bi tatli kasigi. Daha labne fln eklemedim
Kaka si nasıl yapabiliyormuKizim artik yemek istemiyor. Daha dogrusu sadece elme ve armut istiyor. Onlar sekerli diye. Onceleri sebze yedirmistik ve gayet guzel yiyordu 1 aydir. Niye boyle oldu anlamadim. Su da icmek istemiyor. Ayrica uykuya zor geciyor. Gozleri kipkirmizi ama israrla oyun oynamaya calisiyor. Yatagina goturuyorum bayilcak nerdeyse ama birden canlaniyor ve zipliyor, tirmaniyor, carsafi, yatagin koselerini her seyi elliyor. Kendi kendine oynuyor. Uyku ortaminda ilgi cekici hicbir sey yok aslindam duz carsaf, duz yatak. Oyuncak da yok orda. Niye boyle oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?