2018 mart-nisan anneleri

Benimkide uyku konusunda öyle canm gözleri kapalı uykusu var uyumucam diye ağlıyor bende zorlamiyorum biraz daha oynayıp tekrar uyutuyorum
benimkide meyve yemiyor elma armut püresi yiyordu şimdi istemiyor çeyrek anca yiyor bende zırt pırt emziriyorum
Birkaç gün tarhana verdim yedi bugün taze fasulye denicem baklm

Ya yumurta sarisi biyerde okudumda. Haftada 2 3 taneyi geçmesin dio. Sze doktor ne dedi. Ben doktorsuz ilerliyorumda

Yemiosa zorlama ara ver. Kaşıkla inatlasrsa bdaha hic yemiolar

Sizin de uyku konusunda oyle demek. Dönemsel bir sey mi acaba? Dene bakalim canim insaallah yer.
Yemiosa zorlama ara ver. Kaşıkla inatlasrsa bdaha hic yemiolar
Aynen zorlamiyorum. Istediklerinden veriyorum ama bu sefer de ac kaliyor. Cesit cesit yemek yapiyorum. Yine de istemiyor tatli olanlar haric.

Saglik ocagi bize de dis degil dedi. Ayni hafta disin ucu cikti. Bazen doktorlar da anlamiyor anlamiyorum valla.

Sağlık ocağı ne anlarmış diyecektim ki sonunda diş çıktı diye yazmışsın zaten :)

4 defa 120 ama emzirmeye de devam ediyorum tabi kaç damla süt kaldıysa artık

Sanki yaşadıklarımı yazmışsın. Bu ara diş sıkıntılarından aynı durumdayız. Ben de ağlıyorum artık dayanamayıp çok zor günler gerçekten geçecek mi acaba bana hiç geçmeyecek gibi geliyor.

Ben de hiç koymadım kızımın fotoğrafını ama dediğin gibi kendimi koysam bile mahvoluyorum akşamına. Kem gözlü biri var takipçilerim arasında ama çöZemedim kim :)

Bende pirasa veriyorum 2 haftadir. Hatta kizimin tek sevdigi sey şu yaptigim karisik sebzeli pure. Daha dogrusu çorba. Sevio pirasa karnabahar kabak havuç ispanak. Yani karistirinca sevio mubarek tek tek verince nefret edio :))

kızlar nibik kızım 2 gün önce alttan ilk dişini çıkardı tam 7. aylık olduğu gün.biraz ishal gibi oldu.poposu hafif pişikli

Sağol canım banada 7.ayda 2 çay kaşığı sarısını ver dedi.Bu hafta aylık kontrolüne gidicem bakalım başka neler vericek.
Nasılsın Ece ? :) bizim de bu Cumartesi kontrol var. Uzun zamandır yoktum artık arada gireyim diyorum :) nasıl gidiyor ek gıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…