- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.261
Kaka yapiyor ama karni yine de sert.Kaka si nasıl yapabiliyormu
Ben vermedim hiç domates zaten yaşından sonra sanırım alerjik salatalık 8.ayda diye biliyorumBebek yemek tariflerinin cogunda sogan var. Sogan veren var mi aramizda? Domates, salatalik v.s.
Benimkide uyku konusunda öyle canm gözleri kapalı uykusu var uyumucam diye ağlıyor bende zorlamiyorum biraz daha oynayıp tekrar uyutuyorumKizim artik yemek istemiyor. Daha dogrusu sadece elme ve armut istiyor. Onlar sekerli diye. Onceleri sebze yedirmistik ve gayet guzel yiyordu 1 aydir. Niye boyle oldu anlamadim. Su da icmek istemiyor. Ayrica uykuya zor geciyor. Gozleri kipkirmizi ama israrla oyun oynamaya calisiyor. Yatagina goturuyorum bayilcak nerdeyse ama birden canlaniyor ve zipliyor, tirmaniyor, carsafi, yatagin koselerini her seyi elliyor. Kendi kendine oynuyor. Uyku ortaminda ilgi cekici hicbir sey yok aslindam duz carsaf, duz yatak. Oyuncak da yok orda. Niye boyle oluyor?
Yemiosa zorlama ara ver. Kaşıkla inatlasrsa bdaha hic yemiolarKizim artik yemek istemiyor. Daha dogrusu sadece elme ve armut istiyor. Onlar sekerli diye. Onceleri sebze yedirmistik ve gayet guzel yiyordu 1 aydir. Niye boyle oldu anlamadim. Su da icmek istemiyor. Ayrica uykuya zor geciyor. Gozleri kipkirmizi ama israrla oyun oynamaya calisiyor. Yatagina goturuyorum bayilcak nerdeyse ama birden canlaniyor ve zipliyor, tirmaniyor, carsafi, yatagin koselerini her seyi elliyor. Kendi kendine oynuyor. Uyku ortaminda ilgi cekici hicbir sey yok aslindam duz carsaf, duz yatak. Oyuncak da yok orda. Niye boyle oluyor?
Sizin de uyku konusunda oyle demek. Dönemsel bir sey mi acaba? Dene bakalim canim insaallah yer.Benimkide uyku konusunda öyle canm gözleri kapalı uykusu var uyumucam diye ağlıyor bende zorlamiyorum biraz daha oynayıp tekrar uyutuyorum
benimkide meyve yemiyor elma armut püresi yiyordu şimdi istemiyor çeyrek anca yiyor bende zırt pırt emziriyorum
Birkaç gün tarhana verdim yedi bugün taze fasulye denicem baklm
Aynen zorlamiyorum. Istediklerinden veriyorum ama bu sefer de ac kaliyor. Cesit cesit yemek yapiyorum. Yine de istemiyor tatli olanlar haric.Yemiosa zorlama ara ver. Kaşıkla inatlasrsa bdaha hic yemiolar
Bebek yemek tariflerinin cogunda sogan var. Sogan veren var mi aramizda? Domates, salatalik v.s.
Ya yumurta sarisi biyerde okudumda. Haftada 2 3 taneyi geçmesin dio. Sze doktor ne dedi. Ben doktorsuz ilerliyorumda
Ya ekmek.icini nasil veriosun. Benin kisim minicik puture bile kusuyor. Bende vazgectim. Ekmek puruzsuz mu oluyot seninkiBende okudum öyle bişey ama ben hergün veriyorum doktor bana labne ekmek içi ve yumurta sarısı dedi kahvaltıya her ay gidiyoruz kontrole
Ben pırasa verdim bugün ilk kez o da soğan sayılırsa :dBebek yemek tariflerinin cogunda sogan var. Sogan veren var mi aramizda? Domates, salatalik v.s.
Saglik ocagi bize de dis degil dedi. Ayni hafta disin ucu cikti. Bazen doktorlar da anlamiyor anlamiyorum valla.
Kızlar merhaba. Bebeğini mama ile besleyen annelere bir sorum olacak bebeklerinizin günlük öğünü nasıl? Kaç kere mama kaç kere ek gıda veriyorsunjz ve mamayı kaç ml veriyorsunuz? Memeyi bıraktıracağım ama kafamda öğünleri bir türlü ayarlayamıyorum
Aynen benimkide öyle , idrar da koku yok ama bilmiyorum daha önce 20 Günlükkende koku yoktu . Bakarım yarın idrar vericez. Bilmiyorum sindirim mi ne bakalım anlayacagiz enfeksiyon çıkmaz ise sindirim dedi Dr . Daha şimdi uyudu , ağlaya ağlaya gözler kırmızı . Bide saat 8 gibi calpol verdim üzüldüm rahat uyusun dedim , dis cikariyor diye uzuldum . Saat oldu 10 zorla uyudu . Yok biz inan tahammulsuz değiliz . Bak sabah 6 da kalktim ben , napsam uyumadı , kahvaltısıni hazırladım yedirdim mizirdanmaya başladı emzirdim 15 dk uyudu . O sırada ben kahvaltı yaptım uyandı evi toparladm bi yandan onunla ilgileniyorum yine yiyecek bişeylet hazırladım. Ii i ii sürekli . Oyun oynadım bir sürü şey yaptım yok geçmedi , sonra Dr gittim , elimde anakucagi , markete uğradım 4 tane markete uğradım dr un yoğurt tavsiyesi üzerine bulamadm. Yine elimde ana Kucağı . 12 kg tasiyorumdur. Sonra eve geldim emzirdm ii ii ii devam hep aynı , emzirdim yarım saat uyudu , uyandı . Yine aynı oynadim neler yapmadim ki akşam 8 de calpol verdim uyuma saati 9 normalde ciglik cigliga durmadı napsam . Boynum ağrıyor kolum ağrıyor . Bir haftadır sadece sabah kahvaltısı ile duruyorum , her akşam bende oturup sinirden ağladığım için bende iştah kalmıyor . Sütum iyice azaldı çünkü su icmeyi bile unutuyorum . Bugün Dr asistanı doğum tarihi sordu ve ben düşündüm. Bebeğim doğum tarihini unutturacak kadar zorluyor beni . Geçen günde marketin otoparki rampa li bi yerde . Arabayı çalıştırmadan kullanmaya calistim . Sence biz tahammül olmayan bi annemiyiz. Yazınca bi kere daha şaşırdım gerçekten belki her gün aynı şeyi yaşıyorum . Her gün dışarı çıkarıyorum hava alsın diye . Market de olsa insan görsün değişik bişey görsün diye . Böyle devam ederse ben tukenmislik sendromuna giricem . Eşim de yok gün sayıyorum 14 gün kaldı gelse hayırlısı ile .
Odada var dua ama ben yastık altına da koyayım. Kehf süresini çok seviyorum gerçekten alıyor bütün gözleri Allah Deccal gözlü Hasetli insanlarin şerrinden korusun yavrularimizi. Uyku duasini da okuyacağım. İnşallah şifa olur yavruma. Ben kendi Resmimi atınca o gece uyuyamiyorum cocugumun hiç atmadmGerçekten neden Biz nazar oluyoruz , millet boy boy resim atıyor. Deneyecegm canım Allah razı olsun
Ya ekmek.icini nasil veriosun. Benin kisim minicik puture bile kusuyor. Bende vazgectim. Ekmek puruzsuz mu oluyot seninki
Nasil verdin canim? Pisirip mi?Ben pırasa verdim bugün ilk kez o da soğan sayılırsa :d
Canım salatalığı nasıl yiyor .Soğan sarımsak verirseniz kimyonda atın azcık gaz yapıyor baya minik kuzulara domates bir yaşından sonra salatalik veriyorum ben çokta seviyor
Cam rende de rendeliyorum cnmCanım salatalığı nasıl yiyor .
Canım sen çok güzel seyler yapıyorsun bebeğin ne kadarlık öğünlerini paylaşır Mısın fikir olsun bize de ne şekilde nasıl yapıyorsun?Cam rende de rendeliyorum cnm
Nasılsın Ece ? :) bizim de bu Cumartesi kontrol var. Uzun zamandır yoktum artık arada gireyim diyorum :) nasıl gidiyor ek gıda.Sağol canım banada 7.ayda 2 çay kaşığı sarısını ver dedi.Bu hafta aylık kontrolüne gidicem bakalım başka neler vericek.
Ben soğan veriyorum çorbalara koyuyorumBebek yemek tariflerinin cogunda sogan var. Sogan veren var mi aramizda? Domates, salatalik v.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?