2018 mart-nisan anneleri

bizim kız da 7.5 aylik oldu. 2 gundür uykusunda ıh ıh sesler cikariyor. normalden cok daha sık uyaniyor. agiz suyu falan çok arttı. bikac kez hapsurdu fln ans grip gb degil ateş yok. doktora göturmedim. diş diye düsünuyorum. evde yalnizim tek basima göturmek istemedim. napsam sizce. bu diş sancisiysa ne kadar sürüyor sizde nasil oldu

Canım bebeğinin gece uyku düzeni nasıl
Kaç kere kalkıyor. Benim ki 1-1,5 saatte bir kalkıyor acaba acıktığından mı yoksa huyu mu böyle oldu anlamıyorum ve her uyandığında emmeden uyumuyor

Senin yediğin birşeye alerjisi olabilir mi acaba
aynı gıdayı tüketmiyorum. Ama hafta içi umca ve vitamin hapı içmişliğim var

bizde yolun başındayız. İnşallah. Kolay gecer

Canım bebeğinin gece uyku düzeni nasıl
Kaç kere kalkıyor. Benim ki 1-1,5 saatte bir kalkıyor acaba acıktığından mı yoksa huyu mu böyle oldu anlamıyorum ve her uyandığında emmeden uyumuyor

Gece yatmadan irmikle veya pirinç unu,tam bugday unu,yulaf unu ile mama yapip(meyveli) yatiriyorum 2-3 kez kalkiyor emen bebek açlıktan değil alışkanlıktan kalkiyor

Diyette olan anneler nasil gidiyor kilo verebildiniz mi? Kizlar hamilelik kilolariniz ne kadar gitti bi istisare yapalim sahsen halimden hic memnun degilim.. 57 hamile kaldim 82 doguma gittim suan 70sim

Diyette olan anneler nasil gidiyor kilo verebildiniz mi? Kizlar hamilelik kilolariniz ne kadar gitti bi istisare yapalim sahsen halimden hic memnun degilim.. 57 hamile kaldim 82 doguma gittim suan 70sim
Vallahi canım nasıl gitsin yarı aç yarı tok gidiyor Ben de 71 kiloyum ilk hedefim 60 ondan sonraki 55 daha da düşmeyi düşünmüyorum .Bakalım ne zamana vereceğim bebeğim Mart’ta 1 yaşında olacak ozamana kadar versem yeter vallahi bana

Valla canim bende pek diyet yapamiyorum benim yaramaz ek gida pek yemiyo biraz yogurt o kadar corbalar yapiyorum pirinc unu falan dudagini skiyo istemiyo yoksa daha detayli diyet yapardm of..

Valla canim bende pek diyet yapamiyorum benim yaramaz ek gida pek yemiyo biraz yogurt o kadar corbalar yapiyorum pirinc unu falan dudagini skiyo istemiyo yoksa daha detayli diyet yapardm of..
Değil mi diş dönemine mi denk geldi acaba benimki dişten yemiyor şu an ilk başlarda yiyordu.. Vallahi birazcık bile olsun diyet yapınca sütümde azalma hissediyorum ama ne yapayım kilolu da duramam yani zaman geçiyor Allah nasip ederse iki sene emzirmeyi düşünüyorum iki sene bu kilolar da kalamam yani istediğim alıp giyemiyorum her hiçbir şey olmuyor zaten afedersin gözlerimden bir şey girmiyor ki vücuduma

Benim kiz da yiyodu hem de verdiklerim yetmiyordu. Simdi agzini açmıyor. Uykusu da bozuldu.

68le hamile kaldım 80 le doğuma gittim 12 kilo aldım doğumdan çıktığımda 71 kiloydum.oğlum 7 aylık şu an 75 kiloyum süt olsun diye diye doğumdan sonra 4 kilo aldım. Yarın 1 hafta olacak diyet yapıyorum ekmek hiç yemiyorum ve tatli .yarın tartilcam bakalım. Bende hem.troit hem.insülin direnci var zor kilo verenlerdenim... sütüm diyet yaparken azaldı. İnternette bir komposto tarifi buldum yaptım sütüm geldi ...

------Süt arttırıcı tarif ------
3kuru incir
5 gün kurusu kayısı
7 hurma
1 avuç üzüm
1avuc dut kurusu
2.5litre suda kaynatın...icin.kesinlikle ise yarıyor bana dua edersiniz. Bi de bol su icin şeker katmayın sakın zaten tatlı oluyor.diyetteyim ama.bunu içiyorum yoksa süt gelmiyor malesef.

Kızlar televizyon izlemesine izin veriyor musunuz hiç. Bazen beni çok yorunca bi 5 dk. Açıyorum seyrediyor bunu da mı yapmasam acaba

Tvye çok meraklı benimki ama gelişim. Geriliği yapıyor.azı karar çoğu zarar kafasındayım ben on dakika günlük yeter ...bununla.ilgili yazı okudum "b3n çocuğuma hiç tv izlemiyorum "diyen yalan söylüyordur diye başlık atmıştı.

bi tanıdığımım bebeği var bebek hep TV karşısındaydı 3 yaşına geldi sadece baba diyebiliyor çok etkiliyor TV. Zaten bebeğim olduktan sonra oh ne rahat diyorum TV yi aç çocuk zaten hipnotize gibi ona bakıyor sende bütün işlerini yap demekki bu yüzden insanlar peşpeşe çocuk yapıyor. Benim ise canım çıkıyor valla sürekli oyna oyuncak değiştir hep ilgi

Bugun farkettim. Burnu tikanmis kizimin. Benim de tikanmis. O yuzden de emip uyuyamiyormus. Serum fizyolojik dokeyim dedim ama cok agladi. Kafasini kaciriyor.
Öyle mi canım benim ya banyo yaptırsan banyodan sonra temizleyebilirsin. Şırınga ile mi sıkıyor sun burnuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…