- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.401
Götür canım emin olursun .Hayırlı güzel sonuçlar inşallah hiçbir şeyi yoktur kuzunun.Dış cikaramiyoruz biz ya gerçekten ne deniyorsam olmuyor soğan dan karanfil kehribar kolye zeytinyağı na kadar valla tukendim artık . Benim kadar dış den çeken anne yoktur heralde. . Uyku saati geçiyor ememiyor ama emzik emiyor anlayamiyorum. Dr da böbrek USG çekelim dedi , dış bu kadar zorlamamsi lazım dedi . Yarın da hem aşı var hem böbrek USG hem Dr muayenesi bayagi zor bi gün olacak . Önce goturmicektim böbrek USG çok vicdan yapmistim ama dış mi böbrek mi emin olmak için goturucem artık .
Evet bendim canım probiyotige devam ediyoruz kaka da sıkıntı yok ama bu ara dış mi yoksa başka bişey mi bilmiyorum . Bakalım yarın anlicaz inşallah. Meyve nin posasi iyi suyu şeker doğal şeker de olsa iyi değil artık Dr lar itiraf ediyor tv lerde. Makalelerde hep soyluyorlar meyve suyu vermeyin diye ,Birde raflarda doğal ürün bulmak çok zor . Doğal şeker iyi diye düşünüyorsan.Canım geçmiş olsun inşallah bir netice olur sen mi yazmıştın probiyotik ile rahat ettik diye anıösayamadım bizde uykular çok sorunlu huyu bu
Bu arada meyve konusundaki görüşün bence yanlış canım meyvede ki şeker çaya attığımız şeker gibi değil doğal şeker ve zaten kendi yumrukları kadar mideleri meyveyş de direkt vermiyorum ben yoğurt veya muhallebi ile meyvede ki c vitamini özellikle kışın antikor görevi görüyor yani meyvede şeker var ams faydalı şeker o ve vitaminde var bence kötü olarak görme meyveyi ama pirinç konusunda haklısın
Bende hiç sevmem meyve ama çay da icmem. Belki yemekler den sonra tuketiyosan eksiklık yapiyodur. Gebelikte de hiç vitamin eksik değildi benim . D vitamin eksik di sadece Herkesin bünyesi farklı tabi ne bilim .. evet ama 2 kuzenim yıllarca obezite ile mücadele etti bi tanesi kelepçe takdirdi. Makarnanin uzerine toz seker , sutlu ekmek ama icinde bol seker , paket margarin , ekmek ustune surup surup yerlerdi. Kuzenlerimin benim erkek gibi yuzlerinde sakal var fual mi vual miydi adi :) Hepimizin inekleri vardi ama tereyagi ile beslenen bi biz vardik . Sulalemde gözlük kullanmayan sadece biz varız babam da çok şeker li yer babam da gözlük kullanır :))Tamam canım öyle yapıyım.Maşallah size diyorum.Bende hiç meyve sevmiyorum ama çok vitamin eksikliğim oluyor.Çayı kahveyi şekersiz içerim çocukluğumdan beri ama tatlıyı seviyorum zararlı olduğunuda biliyorum.Makarnanın üzerine şeker serpip yedirmek nedir çok şaşırdım.Makarna bulgur pirinç pilavlarını hiç sevmem.
Kızlar hala adet olmayan var mı
Bebegi dış çıkaran anneler damak delik gibimiydi, dış yok ama delik gibi olmuş bu aksam
SEBZELİ TEL ŞEHRİYE ÇORBASICanımmm :) ımm enfes yarın hemen deneyeceğim kim sevmez bu muhallebiyi Harika bir tarif
Canım benim üzüldüm ama maşallah sen çok güzel beslenme programı yapmışsın merak etme toparlar gene yavrun,azda gelse devam et emzirmeye.Verdiğin tarifleri takip ediyorum.
Allahım ne kadar güzel maşallah, Rabbim bundan sonrakileri inşallah bana da öyle nasip etsin ya. İnşallah ilk dişleri böyle olsun diye dua ediyorumWalla ben nasıl çıktı anlamadım ki direk beyaz ucu gördüm
Yiyorsa ne güzel maşallah şifa olsunBizim doktor ilk daha 6.ayda ev tarhanası ver dedi hatta içine zamanla brokoli ve sevdiği sebzelerinide koy dedi yedi minik hanım.Şimdide kıyma ile deniycem bakalım.
Allahım ne kadar güzel maşallah, Rabbim bundan sonrakileri inşallah bana da öyle nasip etsin ya. İnşallah ilk dişleri böyle olsun diye dua ediyorum
İnşallah aminİnşallah sizinkiler de kolay çıkar cnm
Tarhanada domates var bolca, domates de alerjik bir yaşından önce verilmiyor diye ben hiç yapmadım tarhana verebiliyor muyuz ki?benimkide tarhanadan başka bir şey yemiyor
Been.. arada korkuyorum niye olmuyorum diye ama ilk kızımda da 9.ayda olmuştum.Kızlar hala adet olmayan var mı
Tarhanada domates var bolca, domates de alerjik bir yaşından önce verilmiyor diye ben hiç yapmadım tarhana verebiliyor muyuz ki?
Been.. arada korkuyorum niye olmuyorum diye ama ilk kızımda da 9.ayda olmuştum.
Kızlar bu arada tatlı patates alıp bebişine yediren var mı? Ben migrosta buldum netten bakın çok faydası varmış. Çok değişik hiç patatese benzemiyor ama. Sebze pürelerine ekliyorum ben.
Bir de kuzu kıymayı sebze pürelerine nasıl ekliyoruz arkadaşlar? Biraz kavurup mu, çiğden mi? Sonrasında blender yapıyor muyuz? Unuttum resmen...
domates çorbası dışındaki bütün çorbaları verebilirsin dedi doktorumuz. yakinda 8 aylik olacak şimdi kıyma ve ete de geçeceğizTarhanada domates var bolca, domates de alerjik bir yaşından önce verilmiyor diye ben hiç yapmadım tarhana verebiliyor muyuz ki?
Kızlar bu arada tatlı patates alıp bebişine yediren var mı? Ben migrosta buldum netten bakın çok faydası varmış. Çok değişik hiç patatese benzemiyor ama. Sebze pürelerine ekliyorum ben.
Bir de kuzu kıymayı sebze pürelerine nasıl ekliyoruz arkadaşlar? Biraz kavurup mu, çiğden mi? Sonrasında blender yapıyor muyuz? Unuttum resmen...
Ben kavurup koyuyorum sebze çorbasına. Bayagida pisiriyorumTarhanada domates var bolca, domates de alerjik bir yaşından önce verilmiyor diye ben hiç yapmadım tarhana verebiliyor muyuz ki?
Geçmiş olsun acaba dis olabilirmi? Bu tahlilde bişey yoksa idrar yolunda da enfeksiyon kesin dış tir .2 gecedir kizim ateşli uyku haram. Doktora goturdum hicbiseyi yok bogaz ciger kulak... kan tahlili verdik insallah bisey cikmaz. 1 saate alacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?