- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #22.361
Herkesin bünyesi bir değil bu bir gerçek. Söylenenlere takılmamak gerek kendi hedeflerinle ufak ufak ilerle. Ben de özellikle bebekten sonra söylenenleri çok takmaya başladım. Aslında değmiyor kimse gerekirse tersleyeceksin ama yapamıyoruz işte hep bi idarecilik. Ben genelde insanları kırmamaya çalışırım ama genelde herkes düşüncesiz.
Ben de diyet yapmıyorum hem emziriyorum hem bebeğe bakacak enerjim kalmaz gerçekten. Bebeği bıracak kimsem olsa anca spora giderim ama o da yok. Böyle böyle derken kilo yerleşti bünyeye bu saaten sonra verirsem ne ala
Ben de sizin gibiyim .gebelik şekeri nedeniyle çok fazla kilo aldım ,ama insanların yok ben dogumdan çıktım eski kilomdaydım,yok ben normal doğurdum hiç kilom kalmadı vs vs .o kadar fazla duydum ki artık aglıyordum.
sonra takmamaya karar verdim ,hem emziriyorum hem bebeği bırakacağım kimse yok spora gidemiyorum .
doğru diyosun ben yediklerini vereyim, ve diger yemekleri tadımlik yapıp alistiraym. En azından alışsin. Doğumdan sonra valla en yakınlarim çok üstüme geldi ,ben fatketmeden cevabı yapistirdim, hayırdır yarış mi yapıyoruz demis bulundum :) 2 aydır kimse bişey diyemiyor.Herkesin bünyesi bir değil bu bir gerçek. Söylenenlere takılmamak gerek kendi hedeflerinle ufak ufak ilerle. Ben de özellikle bebekten sonra söylenenleri çok takmaya başladım. Aslında değmiyor kimse gerekirse tersleyeceksin ama yapamıyoruz işte hep bi idarecilik. Ben genelde insanları kırmamaya çalışırım ama genelde herkes düşüncesiz.
Ben de diyet yapmıyorum hem emziriyorum hem bebeğe bakacak enerjim kalmaz gerçekten. Bebeği bıracak kimsem olsa anca spora giderim ama o da yok. Böyle böyle derken kilo yerleşti bünyeye bu saaten sonra verirsem ne ala
Memeden doyuyor demek ki maşallah boş ver takılma sen de bol bol emzir kendini besle :) ve sadece tadımlık ver en azından tatlara aşina olsun ilerisi için
Canim yapcagin mesela her aksam yemeğinde suyundan mutlaka içir. Brnimkide anne sutune cok merakliydi reddediyordu. Ben iste doke döke kesfettim sevdigi seyleri.doğru diyosun ben yediklerini vereyim, ve diger yemekleri tadımlik yapıp alistiraym. En azından alışsin. Doğumdan sonra valla en yakınlarim çok üstüme geldi ,ben fatketmeden cevabı yapistirdim, hayırdır yarış mi yapıyoruz demis bulundum :) 2 aydır kimse bişey diyemiyor.
Maşallah canım çok güzel vermişsin,gene verirsin hiç yılma.İlk başta veremiyosun canım ben 2 hafta veremedim. Sonra birden 10 kg gitti . Şimdi de durakladı. Çok alıştı galiba vücut şekerli şeylere . Hemen atamiyor
Canım birşey sorucam,salça verebiliyormuyuz merak ettimde.Benim bebeğim 7 ay 5 günlük yoğurt sabah kahvaltısı , avakado ve armuttan başka hiçbişey yemiyor. Allah dan kg vermiyor. Ne denediysem olmuyor . Tuz da koydum Salça da her yolu denedm yok yok yok. Pes etme diyor herkes de yap Dök bıktım gerçekten ..
Canım çiğneyebiliyormu omleti,ben bu hafta yumurta sarısına başladım 3 çay kaşığı kadar yedi.Ben yumurtaya dokunamıyorum bile (çocukluktan beri)annem yedirdi.Bende çok döktüm canm benimki kahvaltıda püre karışım yemiyor onu farkettim omlet yapıyorum yumurta hasliyorum ekmek parcaliyorum ağzına veriyorum öyle yiyor katı olcak yani seninki de belki öyle ister
Yok canım Salça da tuz da yasak ama ben tadsiz tuzsuz olduğu için mi yemiyor diye denemek için verdim . Onuda yemiyor , yemek sevmiyor yani .Canım birşey sorucam,salça verebiliyormuyuz merak ettimde.
Boşver yemesin meyve daha iyi şeker almamis olur . Ben yemek yese asla avakado hariç vermem meyve .Kızlar çorbayı öyle yada böyle yiyorda meyveyi geçen hafta sonu yediremedim(daha önce zorlada olsa yiyordu)ağlama krizine girdi şaşırdım.2 gündür yumurta sarısı veriyoruz sabahları.bide öğlen çorba yiyor .Doktorumuz pirinç unu ,irmik,muhallebi,şehriye ,pirinç vermedi bize kesinlikle YOk dedi şu an için.kilosu iyiymiş.Ama ben besleniyormu merak ediyorum.
Bende işte yemek sularından baslayacagm artık yap Dök olmasin diye , hipp in maması alerji yapti. Bende korkuyorum artık öyle hazır gidalardan. Meyve yiyor onu evde hazırlıyorum sorun yok meyve yoğurt ve Kahvaltı ediyor çok şükür yemek yemiyor çorba falanCanim yapcagin mesela her aksam yemeğinde suyundan mutlaka içir. Brnimkide anne sutune cok merakliydi reddediyordu. Ben iste doke döke kesfettim sevdigi seyleri.
Mesela brninkisinde zerre putur olmayacak yoksa çıkarıyor sulu olcak illa. Tatli seylerden nefret eder ekşimsi olcak. Bide direkt versem de yemio. Ya ablasi akrsisinda oynayacak oyalayack yada onun dikkatini dagitacak bisey olcak illaki oyuncsk tv. vs....
Yumurta sarisini tereyağ yada zeytinyaginda pisiriyorum canm tereyağı daha güzel oluyor ama zeytin yaginda tadını beğenmedimOmleti nasil yapiyorsun canim? Ben de bir deneyeyim
Cigniyor canm ufak ufak bölüp veriyorum ağzına ekmek meyve hep öyle veriyorum katı şekilde ben baştan beri püre yapmadım çatalla ezdim şimdi parça olarak veriyorum büyük gelirse kendi cikariyor en fazla yarısı kadar yiyo benimkideCanım çiğneyebiliyormu omleti,ben bu hafta yumurta sarısına başladım 3 çay kaşığı kadar yedi.Ben yumurtaya dokunamıyorum bile (çocukluktan beri)annem yedirdi.
Benimkide meyve yogurt yemiyor bir iki parça ufacık anca irmikli muhallebi yapıp içine koyuyorum ben senin doktor neden yasak dedi ki ben doktora sormadan verdim ayına göre sadece pirinç unu vermedim hiç tam tahıl tam bugday yulaf hep corbalarina koyuyorumKızlar çorbayı öyle yada böyle yiyorda meyveyi geçen hafta sonu yediremedim(daha önce zorlada olsa yiyordu)ağlama krizine girdi şaşırdım.2 gündür yumurta sarısı veriyoruz sabahları.bide öğlen çorba yiyor .Doktorumuz pirinç unu ,irmik,muhallebi,şehriye ,pirinç vermedi bize kesinlikle YOk dedi şu an için.kilosu iyiymiş.Ama ben besleniyormu merak ediyorum.
Canım çok sağooolyaa ne güzel olur atsan biliyor Musun seni de yoracağım ama hakkını helal et.. vallahi çok güzel hazırlıyorsun gerçekten ellerin dert görmesin ya
Canımmm :) ımm enfes yarın hemen deneyeceğim kim sevmez bu muhallebiyi Harika bir tarifHavuçlu muhallebi ile geldim ;
1 adet orta boy havucu buharda hasliyoruz eziyoruz veya azcik suda haşlayıp blender yapıyoruz.
1yemek.kaşığı tam.pirinç ununu 1su bardağı suda muhallebi kıvamına gelene kadar karistiriyoruz ocaktan almadan 3 tane bebe bisküvisi ekliyoruz )
Bisküvili pirinç ununu havuç ile birleştirip afiyetle yediriyoruz.
Benim oğlum tadını sevdi.
Bi de havuç çorbası var tavuk suyu ile onu birazdan paylasicam cnm :)
400 gr almış nasıl almış bilmiyorum . Sadece yoğurt meyve ve Kahvaltı ediyor. Çorba vs yemek asla yemiyor . Demekki sütümden alıyo . Senin ki ne kadar aldi7 aylık kontrolde kaç gram almış bebis ler kizlar
400 gr almış nasıl almış bilmiyorum . Sadece yoğurt meyve ve Kahvaltı ediyor. Çorba vs yemek asla yemiyor . Demekki sütümden alıyo . Senin ki ne kadar aldi
Canımmm :) ımm enfes yarın hemen deneyeceğim kim sevmez bu muhallebiyi Harika bir tarif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?