- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Okudum Allah gönlüne göre versin.Kızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim
Indirdim bende gercekte cok guzelmis.tesekkur ederimKizlar play storeden dr banu cifci yazin us tane kadin siluleti olan rerar logolu programi indirin cok guzel gebelik haftani takip edebiliyorsun daha bir suru sey kacinci hafta ne yapilacak hersey senin regli tarihi e gore otomatik hesapliyo tavsiye ederim
Canım bence hiç kafanı onunla karıştırma yapma boşverOvulasyon testi yapan var mi hamileliginin ilk zamanlarinda benim elimde baya kaldi bugun deneyeyim dedim kopkoyu bir cizgi cikti biraz arastirdim iki ihtimal var ya ikinciye yumurtlama ya da Lh hormonununda hamilelik sirasinda artmasi.. pff. Cok lafa karistirici seyler bunlar ama
:) haklisin aslinda ama insanin icindeki bu merak duygusu fena :) sen kalp atislarini duydun mu suzi? 6. Hafta gozukuyo takvimindeCanım bence hiç kafanı onunla karıştırma yapma boşver
Yok canım takvim öyle gösteriyor yarın ilk randevum 5+3 olcam inşallah kesem gözükür ya çok stresliyim bende:) haklisin aslinda ama insanin icindeki bu merak duygusu fena :) sen kalp atislarini duydun mu suzi? 6. Hafta gozukuyo takviminde
Okudum inşallah en kısa zamanda bebeği olur.Kızlar bende 30+2 haftalık hamileyim sizlerden ricam ablamda hamile kalmak istiyor onun için 41 hamileden 1'er tane ayetel kürsi okumasını istiyorum ablamın adı gülden 23 tane okundu bütün okuyanlardan ALLAH razı olsun şimdiden okuyanlar okudum yazarsa sevinirim
Suan ben sende goruyorumKızlar hamilelik takvimini nasıl ekliyorsunuz profilinize
Benim ilk hamileligimde(malesef kalbi durdu) 5.haftada karından kese görünmemisti canım.ama bu hamileligimde 5.haftada karından kese göründü 5+2 iken.yani her hamilelik farklıdır.içinizi ferah tutun yani.her hamilelik farklıdır.Canim 5 haftalikken karindan gorulmez ki o yuzden sorfum bende haftaya 5 haftsligim dr keseye bakacak daha kucuk dedim vijinal ultrasonla gorebiliriz dedi ayrica ilk hamileligimde 5 haftalikken karnimda gorunmedi dr alttan bakti gordu sikma canini
Bazen doktorlar katı konusmalar yapiyor onlar icin siradan olan sey bizim icin hayatimizin donum noktasi o yuzden sen kendini ve bebegini dusun hep.. en guzeli en hayirlisini nasip etsin Allah :)Yok canım takvim öyle gösteriyor yarın ilk randevum 5+3 olcam inşallah kesem gözükür ya çok stresliyim bende
Amin canım. ben ilk kez yarın gidicem bir de ilk gebeliğim olduğu için stresim ondan rabbim hepimizin yavrusunu korusun bize bağışlasınBazen doktorlar katı konusmalar yapiyor onlar icin siradan olan sey bizim icin hayatimizin donum noktasi o yuzden sen kendini ve bebegini dusun hep.. en guzeli en hayirlisini nasip etsin Allah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?