- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
HEMEN İNDİRİYORUM ÇOK SAGOLKizlar play storeden dr banu cifci yazin us tane kadin siluleti olan rerar logolu programi indirin cok guzel gebelik haftani takip edebiliyorsun daha bir suru sey kacinci hafta ne yapilacak hersey senin regli tarihi e gore otomatik hesapliyo tavsiye ederim
Ben de 8. Haftanın içindeyim Allah hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin bebislerimizi :)[Hayırlı olsun sizinde inş hepimiz inş sagsaglim kavusalım
hadi hayırlısı olsun cnaım bende sık idrara gidiyorumSonunda özel hastaneden fiyat aldım 80 tl kızlar. Özele gidicem artık. Zaten doguma devlette düşünmüyorum şuanki doktorumuz iyi olsada hastaneyi tavsiye etmiyorlar.
benim başladı canım 5+6 dayımArkadaşlar 5.hafta biterken bulanti ve kusmalari baslayan var mı?
canım büyük ihtimal o hepimizde var.ben kaç kere kalkıyom sayamıyorum artıkGünaydın kızlar sık sık lavaboya gitmekten uykum kaçtı
Bende heralde uc kez girdim gececanım büyük ihtimal o hepimizde var.ben kaç kere kalkıyom sayamıyorum artık
olcak bunlar canımBende heralde uc kez girdim gece
amin inşallah canımmmmSag salim şu nisan bi gelseydi allahim yardim et bize gister hepimize nisani
Gunaydin :)Günaydın kızlar sık sık lavaboya gitmekten uykum kaçtı
günaydın canımGunaydin :)
:)inşallah canım benim dualarımda sizinle.görmek önemli değil hepimiz aynı duyguları hiisediyoruz ya o bizi birleştiriyo :)ben dün bebek kesemi kalp atışını duydum harika bişeyyyydiSimdiden 66. Sayfadayiz nisana kadar bakalim kac sayfaya ulasicaz..ben sizleri tanimiyorum ama hepinizden hep guzel haberler almak icin dua ediyorum
gözünaydın canım hadi inşallahhhKızlar günaydın bende şimdi doktordan çıktım kesemizi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
bende de var bu durum.ayaklarımı elimi yüzümü yıkıyorum ayakalrı dikiyorum iyi geliyoGece çok çarpıntım oldu ,5 kere uyandim nefes alamıyorum sanki . Hava o kadar sıcak ki bana oksijen yetmiyooooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?