- 17 Haziran 2017
- 643
- 327
- 23
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
:)inşallah canım benim dualarımda sizinle.görmek önemli değil hepimiz aynı duyguları hiisediyoruz ya o bizi birleştiriyo :)ben dün bebek kesemi kalp atışını duydum harika bişeyyyydi5+6 dayım ben
erken dio herkes ama duydum annesi gibi tezcanlı benim bebeğim :)onu görmek kalp atışını duymak tarif edilemez bi duyguKalp atışını da mı duydum canım. Çok erken değil mi maşallah bebeğine
dr Banu cifcinin hamilelik gunlugunu indir orda hepsini hesapliyor cok guEl site play storeden iniyorKızlar bugun kalp atışı için dr gittim kendi dr yoktu dierine girdik kalp atışını duyamadık kesenin gelişimi iyi dedi haftayı bi türlü karar veremedik. Kendi dr ma göre bugun 6+3 bu dr göre son adetle aynı 5+5 felan of kafam bulandı =( dr istersen alttan muayeneyle kalp atışını dinleyelim dedi bende riske atmamak için istemedim cuma gelirim dedim tmm dedi
İndirdim onu o da son adete göre hesaplıyordr Banu cifcinin hamilelik gunlugunu indir orda hepsini hesapliyor cok guEl site play storeden iniyor
kızlar zaten son adet tarihine göre hesaplanmıyo muİndirdim onu o da son adete göre hesaplıyor
Off valla kafam allak bullak oldu =(kızlar zaten son adet tarihine göre hesaplanmıyo mu
Hayırlı olsun canım.kızlar günaydın dün giremedim siteye.evet dün gittim hastaneye hem keseyi gördüm hem kalp atışını duydum.harika birşey bambaşka bir his
sağol canım darısı herkesin başına :)dünden beri bulantı falan hiç iyi deilim amaHayırlı olsun canım.
ben heyecandan doktora sormayı unuttum kaç haftalık dieOff valla kafam allak bullak oldu =(
Bende öyle yapayım bu gece , cok sagol canım .. Neden bu kadar agir tepkiler veriyor vücut ya millet 2 ay sonra öğreniyor gebe olduğunu .Pskolojikmi ne anlamadımbende de var bu durum.ayaklarımı elimi yüzümü yıkıyorum ayakalrı dikiyorum iyi geliyo
Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsiniz :)[/QUOTE]Kızlar günaydın bende şimdi doktordan çıktım kesemizi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Aminnnn Sağolasın canım benim :)gözünaydın canım hadi inşallahhh
canım onu bende soruyorum kendime.ama psikolojik değil bence.herkesin bünye farklı.kimileri dördüncü ayda öğreniyormuş.bizim vucütlarımız hassas demek.iki gündür daha farklı oldu bnm halsizlik bunlantı falanBende öyle yapayım bu gece , cok sagol canım .. Neden bu kadar agir tepkiler veriyor vücut ya millet 2 ay sonra öğreniyor gebe olduğunu .Pskolojikmi ne anlamadım
Benim de başladı sanırm bulantı gibi bişeyler anlayamadm tam Bayılcak gibi hissediyorum kendimi ayağa kalkıncacanım onu bende soruyorum kendime.ama psikolojik değil bence.herkesin bünye farklı.kimileri dördüncü ayda öğreniyormuş.bizim vucütlarımız hassas demek.iki gündür daha farklı oldu bnm halsizlik bunlantı falan
Kızlar doktor bana folik asiti bırak çok ağır ben snaa Başka vitamin yazıyorum onu kullan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?