2018 mart-nisan anneleri

Kızlar bugun kalp atışı için dr gittim kendi dr yoktu dierine girdik kalp atışını duyamadık kesenin gelişimi iyi dedi haftayı bi türlü karar veremedik. Kendi dr ma göre bugun 6+3 bu dr göre son adetle aynı 5+5 felan of kafam bulandı =( dr istersen alttan muayeneyle kalp atışını dinleyelim dedi bende riske atmamak için istemedim cuma gelirim dedim tmm dedi

dr Banu cifcinin hamilelik gunlugunu indir orda hepsini hesapliyor cok guEl site play storeden iniyor

Kizlar son adet tarihinin ilk gunune gore hesaplaniyor ilk kananmaniz ne gunse o zaman

Bende öyle yapayım bu gece , cok sagol canım .. Neden bu kadar agir tepkiler veriyor vücut ya millet 2 ay sonra öğreniyor gebe olduğunu .Pskolojikmi ne anlamadım
canım onu bende soruyorum kendime.ama psikolojik değil bence.herkesin bünye farklı.kimileri dördüncü ayda öğreniyormuş.bizim vucütlarımız hassas demek.iki gündür daha farklı oldu bnm halsizlik bunlantı falan

Benim de başladı sanırm bulantı gibi bişeyler anlayamadm tam Bayılcak gibi hissediyorum kendimi ayağa kalkınca

Kızlar doktor bana folik asiti bırak çok ağır ben snaa Başka vitamin yazıyorum onu kullan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…