- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Bende bir aydır folbiol kullanıyorum dedim artık kes o ilaç ağır gelir devavit diye bir karışım vitamin yazdıHadi ya. Neyi önerdi peki. Ben folbiol kullanıyorum siz ne kullanıyorsunuz kızlar
Bende bir aydır folbiol kullanıyorum dedim artık kes o ilaç ağır gelir devavit diye bir karışım vitamin yazdı
Ben ilk basta d vitamini + kalsiyumlu olan folic plus vardi onu kullaniyodum ama cok agir geldi sadece folic olani kullaniyorum folic-1 yaziyo 3 aylik hergun bitaneHadi ya. Neyi önerdi peki. Ben folbiol kullanıyorum siz ne kullanıyorsunuz kızlar
bugün sabah güzel bi kahvaltı yaptım ama ne yediysem çıkardımdünden beri bulantım çok
Ben ilk basta d vitamini + kalsiyumlu olan folic plus vardi onu kullaniyodum ama cok agir geldi sadece folic olani kullaniyorum folic-1 yaziyo 3 aylik hergun bitane
Ben eczaneden jel kompres aldim cok bunalinca onu aliyorum alnima boynuma filan koyuyorum geceleri rahatlatiyo ya da nemli bir kucuk el havlusunu buzluga koy beklett ayni islevi gorurGece çok çarpıntım oldu ,5 kere uyandim nefes alamıyorum sanki . Hava o kadar sıcak ki bana oksijen yetmiyooooor
Benimki de folic-1Ben ilk basta d vitamini + kalsiyumlu olan folic plus vardi onu kullaniyodum ama cok agir geldi sadece folic olani kullaniyorum folic-1 yaziyo 3 aylik hergun bitane
al benden de o kadar.evde olsam yatarım hepBenim de başladı sanırm bulantı gibi bişeyler anlayamadm tam Bayılcak gibi hissediyorum kendimi ayağa kalkınca
Eczaneye sordugumda onume 10 farkli ilac cikardi kadin benim bi arkadasim 11 haftalik hamile bulantilarinin sebebi folic asit icin aldigi ilac cikti kiz birakinca kendine geldi herkesin bunyesi ayni ilaci kabullenmiyor bence eger siddetli bulantilariniz olursa doktorunuzdan baska bisey yazmasini soyleyebilirsiniz burda herkes kendinin doktoru olacak aslinda :)Doktor isim önemli değil istediğini kullanabilirsin dedi ama diğer ilaçlarda diğer bazı vitaminlerde mevcut sanırsam.
Aynen canım gidince sorarsınHımm tamam canım. Bende doktoruma gidince bi sorayım bakalım o ne diyecek
tuzlu kar etmedi canım meyve yedim iyi geldi.zor bi yolculuk hepimizinki inşallah selametle bitiririztuzlu bastiracak seyler yemeye calis canim Allah kolaylik versin
Insallah bi yerde okumustum mide yanmasi ve bulantilariniz cok artarsa en son care dondurma ya da soguk su icin yaziyodu.. bu da kalsin aklindatuzlu kar etmedi canım meyve yedim iyi geldi.zor bi yolculuk hepimizinki inşallah selametle bitiririz
o zaman dondurma :)canım su şişesiyle geziom zaten artık :)))3 litre içmeye çalışıyorumInsallah bi yerde okumustum mide yanmasi ve bulantilariniz cok artarsa en son care dondurma ya da soguk su icin yaziyodu.. bu da kalsin aklinda
Eczaneye sordugumda onume 10 farkli ilac cikardi kadin benim bi arkadasim 11 haftalik hamile bulantilarinin sebebi folic asit icin aldigi ilac cikti kiz birakinca kendine geldi herkesin bunyesi ayni ilaci kabullenmiyor bence eger siddetli bulantilariniz olursa doktorunuzdan baska bisey yazmasini soyleyebilirsiniz burda herkes kendinin doktoru olacak aslinda :)
ben önceden içmeye başladım bana etki etmedi.vitamin hapı mahvetti beniAramızdan bir arkadaş mide bulantısıni folik asit önlüyor demişti sanki . Bende hiç mide bulantısı olmuyor bende demek ki bu yüzden demiştim
Herkeste farklı etkiler oluyor gerçekten
Halsizlik var bulantim yok çok şükür . Daha Bismillah 5. Haftadayim ben sen kaçıncı haftadasin. Daha 8 ay var :))) ben korkmaya başladımcanım onu bende soruyorum kendime.ama psikolojik değil bence.herkesin bünye farklı.kimileri dördüncü ayda öğreniyormuş.bizim vucütlarımız hassas demek.iki gündür daha farklı oldu bnm halsizlik bunlantı falan
Bizimde dualarımız seninle sağol canımSimdiden 66. Sayfadayiz nisana kadar bakalim kac sayfaya ulasicaz..ben sizleri tanimiyorum ama hepinizden hep guzel haberler almak icin dua ediyorum
:)inşallah canım benim dualarımda sizinle.görmek önemli değil hepimiz aynı duyguları hiisediyoruz ya o bizi birleştiriyo :)ben dün bebek kesemi kalp atışını duydum harika bişeyyyydi5+6 dayım ben
Günaydın seninde gözün aydın canımKızlar günaydın bende şimdi doktordan çıktım kesemizi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsiniz :)[/QUOTE]Kızlar günaydın bende şimdi doktordan çıktım kesemizi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Seninde gözün aydın canım :)
kızlar zaten son adet tarihine göre hesaplanmıyo mu
Aklıma ilk gelen yeşil mercimek çorbası oldu :) hatta bende yapayım çok faydalıkızlar bu akşam çorba içmek istiyorum.sizce hangi çorbayı yapayım?
Benim var canımAkıntınız varmi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?