2018 mart-nisan anneleri

Gece çok çarpıntım oldu ,5 kere uyandim nefes alamıyorum sanki . Hava o kadar sıcak ki bana oksijen yetmiyooooor
Ben eczaneden jel kompres aldim cok bunalinca onu aliyorum alnima boynuma filan koyuyorum geceleri rahatlatiyo ya da nemli bir kucuk el havlusunu buzluga koy beklett ayni islevi gorur

Doktor isim önemli değil istediğini kullanabilirsin dedi ama diğer ilaçlarda diğer bazı vitaminlerde mevcut sanırsam.
Eczaneye sordugumda onume 10 farkli ilac cikardi kadin benim bi arkadasim 11 haftalik hamile bulantilarinin sebebi folic asit icin aldigi ilac cikti kiz birakinca kendine geldi herkesin bunyesi ayni ilaci kabullenmiyor bence eger siddetli bulantilariniz olursa doktorunuzdan baska bisey yazmasini soyleyebilirsiniz burda herkes kendinin doktoru olacak aslinda :)

Aramızdan bir arkadaş mide bulantısıni folik asit önlüyor demişti sanki . Bende hiç mide bulantısı olmuyor bende demek ki bu yüzden demiştim
Herkeste farklı etkiler oluyor gerçekten

Halsizlik var bulantim yok çok şükür . Daha Bismillah 5. Haftadayim ben sen kaçıncı haftadasin. Daha 8 ay var :))) ben korkmaya başladım

Simdiden 66. Sayfadayiz nisana kadar bakalim kac sayfaya ulasicaz..ben sizleri tanimiyorum ama hepinizden hep guzel haberler almak icin dua ediyorum
Bizimde dualarımız seninle sağol canım

:)inşallah canım benim dualarımda sizinle.görmek önemli değil hepimiz aynı duyguları hiisediyoruz ya o bizi birleştiriyo :)ben dün bebek kesemi kalp atışını duydum harika bişeyyyydi5+6 dayım ben

Gözün aydın canım benimde 5+5 :)

Kızlar günaydın bende şimdi doktordan çıktım kesemizi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Günaydın seninde gözün aydın canım

Kızlar günaydın bende şimdi doktordan çıktım kesemizi gördük 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı
Seninde gözün aydın canım :)
Hayırlı olsun canım inşallah kalp atışını da duyarsiniz :)[/QUOTE]

kızlar zaten son adet tarihine göre hesaplanmıyo mu

Son adet gününe göre hesaplanıyor. Son adet gününün ilk gününden itibaren.
Mesela bir hamile Son adet gününe göre 5 haftalıktır. Bebek ise 3 haftalıktır. Arada 2 hafta oluyor. Ama son adet gününe göre hesaplanır

kızlar bu akşam çorba içmek istiyorum.sizce hangi çorbayı yapayım?
Aklıma ilk gelen yeşil mercimek çorbası oldu :) hatta bende yapayım çok faydalı
YEŞiL MERCİMEK: Yüzde 24 oranında protein bulunur. 1 kilo mercimek, -1 kilo etteki ve 1 kilo buğday ekmeğindeki albumin, karbonhidrat ve madenleri rahatça karşılar. Ayrıca A, B1, B2, C vitaminleri, kalsiyum, sodyum, potasyum, demir, fosfor, kükürt, çinko, klor, bakır, iyot, karbonhidrat içerir, Özellikle kansız, halsiz, sinirli kişilere yararlıdır. İçine et veya kıyma konulmasına gerek yoktur. Az sıvı yağ ile pişirilirse daha sağlıklı olur. Kolesterolü olanlar için risk taşımaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…