- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Baştaki gibi adet ağrıları yaşamıyorsun ama yine ara ara az da olsa ağrın oluyor :)Kizlar 4. Hafta gectikten sonra agrilari tamamen gecen var mi?
Benimde agrilarim gecti o yuzden bi sorayim dedim normal bi durum mu.. suanda ben cok halsizim.ve uykum var en buyuk belirtim buBaştaki gibi adet ağrıları yaşamıyorsun ama yine ara ara az da olsa ağrın oluyor :)
Yerleşme kanaması bende de olmadıBenimde kasintim var biraz surekli ic camasiri degistiriyorun.. yerlesme kanamasida yasamadim hala acaba yasar miyim.merak icindeyim yine:)
Gulasor. Canm som durumun nedir?Yok bulantı tabiki istemem ama onun varlığına dair bunları yaşamak beni mutlu ederdi ondan uyku idrara çıkma hiç biri yok ondan:)
@Cigdem3545
Valla birşey yok canım yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım kimyasal yine olur diye cesaret edemiyorum bir türlü dün bat günü geçti yarın 3 gün 4 gün daha bekleyip sonra kan veririm belirti de sadece akıntı olunca bilmiyorum işte burda herkes de belirti bir belirti olmayan benim o yüzden kafam çok karışık önceki hamileliğim de dusukde belirtiler yaşamıştım kimyasal da yasamamistim .. of bilmiyorum işte böyle karisiiyimGulasor. Canm som durumun nedir?
Kan testi yaptırırıyır Musun?
Tamam hadi bakalım bekliyouz senden güzel haberler inşallah :)Valla birşey yok canım yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım kimyasal yine olur diye cesaret edemiyorum bir türlü dün bat günü geçti yarın 3 gün 4 gün daha bekleyip sonra kan veririm belirti de sadece akıntı olunca bilmiyorum işte burda herkes de belirti bir belirti olmayan benim o yüzden kafam çok karışık önceki hamileliğim de dusukde belirtiler yaşamıştım kimyasal da yasamamistim .. of bilmiyorum işte böyle karisiiyim
Tessekur ederim canım sordugun için inşallah 4 gün daha geçerse kafamdaki soruları atarım en azından yavaş yavaşTamam hadi bakalım bekliyouz senden güzel haberler inşallah :)
İnşallah güzel şeyler olacakTessekur ederim canım sordugun için inşallah 4 gün daha geçerse kafamdaki soruları atarım en azından yavaş yavaş
Aminİnşallah güzel şeyler olacak
Benim 5-2 oldu Dr söylediğine göre. Son adet göre 6 haft ama geç döllenme sanırım.Aminsenin nasıl gidiyor kaç hafta oldu belirtiler ne zaman başladı sende
Anladım canım peki belirtiler adet geçince mi başladı yoksa battan önce mi başladı sendeBenim 5-2 oldu Dr söylediğine göre. Son adet göre 6 haft ama geç döllenme sanırım.
Ben yorgunluk had safhada karın ağrısı kaşık ağrısı bel ve göğüslere ağrıyor.
Ama sürekli değil bunalr yani.
Bat sonrası çoğu cnamAnladım canım peki belirtiler adet geçince mi başladı yoksa battan önce mi başladı sende
bende yarın gideyim diyorum 5+1 olcam umarım görürüz canım keselerimizibende pazartesi gidicem ama 5+2olucam o zaman keseyi görürüz umarım. herkes ıyi haberlerle dönsün inşallah
canım aramızda bi gün vardı naptın kesenin gördün mü ben yarın gideyim diyorumEvet ilk 30 du daha sonra tekrar test yaptitrdim 230 çıktı . :) şimdi muayene yi bekliyorum biraz vakit geçsin istiyorum . İlk boşuna gittim özele. . Şimdi cuma karar degistirmezssem gidecegm
Muayene günüm yarın aslında ama ben gitmeyecegm . Cuma günü gideceğim . Bakalim hayırlısı . Senin haberini bekliyorum ama hayırlı haberle inşallah :)bende yarın gideyim diyorum 5+1 olcam umarım görürüz canım keselerimizi
canım aramızda bi gün vardı naptın kesenin gördün mü ben yarın gideyim diyorum
İnşallah canım ya aslında haftaya gidecektim bekliyorum dicektim ama önceden kayıplarımız var ya korkuyorum gidim bi onun için dedimMuayene günüm yarın aslında ama ben gitmeyecegm . Cuma günü gideceğim . Bakalim hayırlısı . Senin haberini bekliyorum ama hayırlı haberle inşallah :)
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla ve hayırlısiyla kucağına alırsın. Sen git canım , senin kontrol altında olman lazım ,ilk 3 ay . Daha once kayip yasayan arkadaslarim da ilk 3 ay surekli kontrol edildiler,şükür birsey olmadi .İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum :) beraber doğuma gideceğiz inşallah :)İnşallah canım ya aslında haftaya gidecektim bekliyorum dicektim ama önceden kayıplarımız var ya korkuyorum gidim bi onun için dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?