2018 mart-nisan anneleri

Gulasor. Canm som durumun nedir?
Kan testi yaptırırıyır Musun?
Valla birşey yok canım yaptırıp yaptırmamak arasında kaldım kimyasal yine olur diye cesaret edemiyorum bir türlü dün bat günü geçti yarın 3 gün 4 gün daha bekleyip sonra kan veririm belirti de sadece akıntı olunca bilmiyorum işte burda herkes de belirti bir belirti olmayan benim o yüzden kafam çok karışık önceki hamileliğim de dusukde belirtiler yaşamıştım kimyasal da yasamamistim .. of bilmiyorum işte böyle karisiiyim

Tamam hadi bakalım bekliyouz senden güzel haberler inşallah :)

Amin senin nasıl gidiyor kaç hafta oldu belirtiler ne zaman başladı sende
Benim 5-2 oldu Dr söylediğine göre. Son adet göre 6 haft ama geç döllenme sanırım.
Ben yorgunluk had safhada karın ağrısı kaşık ağrısı bel ve göğüslere ağrıyor.
Ama sürekli değil bunalr yani.

Anladım canım peki belirtiler adet geçince mi başladı yoksa battan önce mi başladı sende

bende pazartesi gidicem ama 5+2olucam o zaman keseyi görürüz umarım. herkes ıyi haberlerle dönsün inşallah
bende yarın gideyim diyorum 5+1 olcam umarım görürüz canım keselerimizi

Evet ilk 30 du daha sonra tekrar test yaptitrdim 230 çıktı . :) şimdi muayene yi bekliyorum biraz vakit geçsin istiyorum . İlk boşuna gittim özele. . Şimdi cuma karar degistirmezssem gidecegm
canım aramızda bi gün vardı naptın kesenin gördün mü ben yarın gideyim diyorum

bende yarın gideyim diyorum 5+1 olcam umarım görürüz canım keselerimizi

canım aramızda bi gün vardı naptın kesenin gördün mü ben yarın gideyim diyorum
Muayene günüm yarın aslında ama ben gitmeyecegm . Cuma günü gideceğim . Bakalim hayırlısı . Senin haberini bekliyorum ama hayırlı haberle inşallah :)

Muayene günüm yarın aslında ama ben gitmeyecegm . Cuma günü gideceğim . Bakalim hayırlısı . Senin haberini bekliyorum ama hayırlı haberle inşallah :)
İnşallah canım ya aslında haftaya gidecektim bekliyorum dicektim ama önceden kayıplarımız var ya korkuyorum gidim bi onun için dedim

İnşallah canım ya aslında haftaya gidecektim bekliyorum dicektim ama önceden kayıplarımız var ya korkuyorum gidim bi onun için dedim
Geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla ve hayırlısiyla kucağına alırsın. Sen git canım , senin kontrol altında olman lazım ,ilk 3 ay . Daha once kayip yasayan arkadaslarim da ilk 3 ay surekli kontrol edildiler,şükür birsey olmadi .İnşallah hayırlı haberlerini bekliyorum :) beraber doğuma gideceğiz inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…