- 9 Kasım 2016
- 331
- 456
- 33
- 29
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Canım allahim hayra çevirdim iyi dusujn hamilelikten mı bilmiyorum ama bende hep rüyada kanamamm olduğunu görüyorum yaGünaydın hamişler :) bütün gece rüyamda aksiyon üstüne aksiyon , dün gece rüyamda karnımdan silah la vurdularrüya görmek istemiyorum artık ya
Evet , yorgun uyaniyorum. Bugün evi hiç toparlamayacagim, bakalım yorgunluktanmi oluyor yoksa gerçekten hormonlardan dolayi mi kabus görüyorum .
Günaydın hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinGünaydın güzel melekler aranıza yeni katıldım
Hoşgeldin canım hayırlı olsun :)Günaydın güzel melekler aranıza yeni katıldım
Kan iyidir rüya bozuldu demek , ama herkes görüyormus böyle saçma rüyalar araştırdım . Biraz da hormonlardanmisCanım allahim hayra çevirdim iyi dusujn hamilelikten mı bilmiyorum ama bende hep rüyada kanamamm olduğunu görüyorum ya
Şimdi ne kadar oldu ilk muayene den sonraBen daha keseyi göremedim çarşamba kontrol um var kızlar en son gittiğimde üç haftalık gözükmedi doktor gün verdi bakalım neler olcak
İki hafta oluyoŞimdi ne kadar oldu ilk muayene den sonra
Benimkiler aksiyon filmlerini aratmıyor resmenKan iyidir rüya bozuldu demek , ama herkes görüyormus böyle saçma rüyalar araştırdım . Biraz da hormonlardanmis
Teşekkürler kuzum amin sağlıcakla yavrularımozo kollarımıza almayi nasip etsin Allah'ımGünaydın hoşgeldin aramıza :) hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Merhaba hanımlar perşembe günü idrar testi yaptım pozitif çok silikti akşamında kan verdim 95.31 çıktı pozitif heyecanlıyım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah henüz doktora gitmedim. 5+1 deyim 2016 ağustos annesiyim 1 yaşında oğlum var
Benimde bugün başladı ise bile gidemedim ya dün de okadar mutluydum ki olmuycak bende galiba diyeBugün tam 6 haftalık olduk çok şükür.
Ama mide bulantısı fenaymış. Ay ne güzel sakin sakin gidiyorduk.
Hayrli olsun canım benimMerhaba hanımlar perşembe günü idrar testi yaptım pozitif çok silikti akşamında kan verdim 95.31 çıktı pozitif heyecanlıyım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah henüz doktora gitmedim. 5+1 deyim 2016 ağustos annesiyim 1 yaşında oğlum var
Teşekkür ederim canım inşallahMerhaba hayırlı olsun :)
İnşallah :)Hayrli olsun canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?