2018 mart-nisan anneleri

Normal bende 4+1oldum yeni yyeni kesilmeye basladi sancim basinc hissedersin regli olacak gibi belin agrir falan gecer

Normal bende 4+1oldum yeni yyeni kesilmeye basladi sancim basinc hissedersin regli olacak gibi belin agrir falan gecer
Adet öncesi belim falan ağrırdı adet sancısı çok çekerdim şimdi hiç bel ağrısı yok hamileliğimi ogremdigimden beri sadece bugün bat günüydü o ağrılar oldu karnında gelip giden hafif

Korkunun ecele faydasi yok hepimiz elimiz yuregimizde ama yaptiriyoruz bence yukselmistir tedirgin olma
Haklısın düşük ve kimyasaldan dolayı böyle oldu özelikle en son yasadigim kimyasaldan sonra .. ondada adete 2 gün varken öğrenmiştim bundada öyle oldu değer az geldi ama herkesde az olup 2 katına çıkan çok beklicem bir hafta daha en iyisi öyle olcak benim için

Ara ara devam edecek canım. Kanaman yoksa ve adet agrını geçmiyorsa sorun yok

Kızlar evde kertenkele gördüm koltugu tepesinde kaldım. Eşim işte. Aradım geliyor ay çok tiksinirim böyle sürüngenlerden. Bura ormanın dibi domuzdan tilkiye hepsi var.

Merhaba progestan i fitil seklinde kullanan var mi.fitil seklinde de yan etkisi oluyor mu merak ediyorum.cunku bende surekli hafif hafif bir mide bulantisi var.ama sabahtan gece yatana kadar hic kesilmiyor,kusma yok ama..keyfi kalmiyor insanin.hamileliktense yandim .ilactandir insallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…