- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Normal bende 4+1oldum yeni yyeni kesilmeye basladi sancim basinc hissedersin regli olacak gibi belin agrir falan gecerBat bugundu benim adet sancısı gibi karnıma ağrı giriyor bugün ara ara devam edermi yoksa sadece bugüne özel mi böyle olcak siz benden bir iki hafta öndesiniz bilirsiniz kızlar hafif gelip giden bir ağrı rahatsız edici değil yani
Adet öncesi belim falan ağrırdı adet sancısı çok çekerdim şimdi hiç bel ağrısı yok hamileliğimi ogremdigimden beri sadece bugün bat günüydü o ağrılar oldu karnında gelip giden hafifNormal bende 4+1oldum yeni yyeni kesilmeye basladi sancim basinc hissedersin regli olacak gibi belin agrir falan gecer
Haklısın düşük ve kimyasaldan dolayı böyle oldu özelikle en son yasadigim kimyasaldan sonra .. ondada adete 2 gün varken öğrenmiştim bundada öyle oldu değer az geldi ama herkesde az olup 2 katına çıkan çok beklicem bir hafta daha en iyisi öyle olcak benim içinKorkunun ecele faydasi yok hepimiz elimiz yuregimizde ama yaptiriyoruz bence yukselmistir tedirgin olma
Bat bugundu benim adet sancısı gibi karnıma ağrı giriyor bugün ara ara devam edermi yoksa sadece bugüne özel mi böyle olcak siz benden bir iki hafta öndesiniz bilirsiniz kızlar hafif gelip giden bir ağrı rahatsız edici değil yani
Yok geçti şuan öğlen oldu bir kaç saat arayla şimdi yok şiddetli değildi zaten kanama yok süt beyazı akıntı var sadece oda hamile olduğumu öğrenmeden önce başladı devam ediyorAra ara devam edecek canım. Kanaman yoksa ve adet agrını geçmiyorsa sorun yok
Dikkatli ol canım birşey yapmaz zaten de tiskiniyorsun ondan bende öyleyim :)Kızlar evde kertenkele gördüm koltugu tepesinde kaldım. Eşim işte. Aradım geliyor ay çok tiksinirim böyle sürüngenlerden. Bura ormanın dibi domuzdan tilkiye hepsi var.
Dikkatli ol canım birşey yapmaz zaten de tiskiniyorsun ondan bende öyleyim :)
Bende öyleyim Valla hiç sevmem iyi rahatlıkla uyuya bilirsin :)Hem tiksiniyorum hem korkuyorum garip bşy oluyor böcek feln görürsemde aynı şey oluyor ve kaşınmaya başlıyorum. Eşim geldi buldu attı. Rahatladım :)
Karindan yapilan ultrasonla gozukmez vajinal olmaliydiMerhaba kızlar beta 3.950 çıktı, ultrasonda kese gözükmedi. 4-5. Haftası diyor. Kese gözükmemesi normal mi sizin gözüktü mü?
Günaydın canım iyidir çok şükür sen nasılsınGünaydın kızlar hayırlı pazarlar :) Nasılsıniz
teşekkür ederimGünaydın canım iyidir çok şükür sen nasılsın
Ay bende de var öğlen uykusuna yatıyorum resmen anlamıyorum nasıl uyuduğumu :)teşekkür ederim
İyiyim bende şükürler olsun :) kahvaltı dan sonra yine o tatli uyku bastırdı , sana da oluyormu :)
Evet ya tatlı tatlı :)Ay bende de var öğlen uykusuna yatıyorum resmen anlamıyorum nasıl uyuduğumu :)
Ne güzel belirtiler var bende hiç bir belirti yok :)))
Demeyin oyle olmayiversin belirti.inanin gun boyu bu bulantiyi yasamak istemezsinjz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?