- 15 Aralık 2016
- 1.931
- 1.193
- 83
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Gunaydin.. bugun bende de bir uyku hali gozumu acamiyorum.. bir de kayinvalidemlerdeyiz hic bisey yapcak halim yok kadin diyomudur bu gelin cok nazik diye dusunuyorum suanGünaydın kızlar hayırlı pazarlar :) Nasılsıniz
Senin muayenen ne zaman canım ,birde ne kadarlikti seninYok bulantı tabiki istemem ama onun varlığına dair bunları yaşamak beni mutlu ederdi ondan uyku idrara çıkma hiç biri yok ondan:)
C Cigdem3545
Yok canım ya ilk aylar herkese oluyormuş :) Anlar umarım halinden :)Gunaydin.. bugun bende de bir uyku hali gozumu acamiyorum.. bir de kayinvalidemlerdeyiz hic bisey yapcak halim yok kadin diyomudur bu gelin cok nazik diye dusunuyorum suan
Ben doktora daha gitmedim bat dan 2 gün önce kan değerini öğrendim 27.13 daha kan vermedim bir hafta daha beklemek istiyorum dün bat günüm du işte takvime göre 4hafta 2 günlük bugünSenin muayenen ne zaman canım ,birde ne kadarlikti senin
Progeatani yutarsan bas donmeai yapar ben fitil olarak kullaniyorumMerhaba progestan i fitil seklinde kullanan var mi.fitil seklinde de yan etkisi oluyor mu merak ediyorum.cunku bende surekli hafif hafif bir mide bulantisi var.ama sabahtan gece yatana kadar hic kesilmiyor,kusma yok ama..keyfi kalmiyor insanin.hamileliktense yandim .ilactandir insallah diyorum
ben de ayninsekildeyim kusma yok ama hep bulaniyo yemeklerin ismini duyamaya bile dayanamiyrmMerhaba progestan i fitil seklinde kullanan var mi.fitil seklinde de yan etkisi oluyor mu merak ediyorum.cunku bende surekli hafif hafif bir mide bulantisi var.ama sabahtan gece yatana kadar hic kesilmiyor,kusma yok ama..keyfi kalmiyor insanin.hamileliktense yandim .ilactandir insallah diyorum
Genelde 6 haftalikken duyulmaya basliyor diyolar ama duyamayanlar da var.. insallah duyarsin canimKızlar salı doktora gidicem salı 5+4 oluyorum kalp atışı duyabilir miyim
Keseyi gorebildin mi deKızlar salı doktora gidicem salı 5+4 oluyorum kalp atışı duyabilir miyim
Bende olmuştu hala var =) hayırlı olsun sanada inşallah hamişsindirMerhaba hanimlarrr:) öncelikle hepinizin gebeliği hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza aldirsin..Benim bat 4 gun geçti bugün itibariyle ve sari bi akıntım var sizlerde olmuş muydu böyle bi akinti fikir verirseniz sevinirimm
Test yaptin mi bende olmadi sadece sut gibi akintim vardi meme ucun agriyorsa bilki hamilesin derlerdi de inanmazdinMerhaba hanimlarrr:) öncelikle hepinizin gebeliği hayırlı olsun Allah sağlıkla kucaginiza aldirsin..Benim bat 4 gun geçti bugün itibariyle ve sari bi akıntım var sizlerde olmuş muydu böyle bi akinti fikir verirseniz sevinirimm
İnşallah insallah:)) umut oldun simdiBende olmuştu hala var =) hayırlı olsun sanada inşallah hamişsindir
Bi kaç gün daha durup öyle yapmak istiyorum..gogus uçlarima dokunamiyorum çok acıyor inşallah bebek vardır :)Test yaptin mi bende olmadi sadece sut gibi akintim vardi meme ucun agriyorsa bilki hamilesin derlerdi de inanmadım
Bekleme o zaman gogus ucu aciyorsa tamam ben regli sancisi cektim kasik bel agrisi birdeBi kaç gün daha durup öyle yapmak istiyorum..gogus uçlarima dokunamiyorum çok acıyor inşallah bebek vardır :)
Ben 4+2 hafifledi ama mantar sikayetim var simdideKizlar 4. Hafta gectikten sonra agrilari tamamen gecen var mi?
Benimde kasintim var biraz surekli ic camasiri degistiriyorun.. yerlesme kanamasida yasamadim hala acaba yasar miyim.merak icindeyim yine:)Ben 4+2 hafifledi ama mantar sikayetim var simdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?