- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Geçmiş olsun Allah şifa versin . Hayirlisi olsun hakkınızda , hakkımızda ..Arkadaşlar kanamam oldu hmen hastaneye gittim beta hcg baktilar 93 olmuş artş war ama az dedi doktor bebek gelişmemiş kanamamı durdurmak için werdigi ilacı kullanmamamı söyledi kanamayla düşük olucak dedi gelismedigi içinde kürtja gerek yokmuş kendi düşermiş 2 gündür kanamam çok yoğun ama parça felan gelmedi bugün tekrar gidip kan tahlili wericem bakalım degerlerım sıfırlandımı yeni anne adaylarina hayırlı olsun bebekleri... bebegini kaybeden arkadaşlarım sizlerede geçmiş olsun Rabbim inşallah yine nashp etsin gebelik we kucağınıza almayı
Çok geçmiş olsun rabbim bir daha acı yaşatmadan tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .Arkadaşlar kanamam oldu hmen hastaneye gittim beta hcg baktilar 93 olmuş artş war ama az dedi doktor bebek gelişmemiş kanamamı durdurmak için werdigi ilacı kullanmamamı söyledi kanamayla düşük olucak dedi gelismedigi içinde kürtja gerek yokmuş kendi düşermiş 2 gündür kanamam çok yoğun ama parça felan gelmedi bugün tekrar gidip kan tahlili wericem bakalım degerlerım sıfırlandımı yeni anne adaylarina hayırlı olsun bebekleri... bebegini kaybeden arkadaşlarım sizlerede geçmiş olsun Rabbim inşallah yine nashp etsin gebelik we kucağınıza almayı
Geçmiş olsun canım hakkında hkkımızda herseyin hayırlısıArkadaşlar kanamam oldu hmen hastaneye gittim beta hcg baktilar 93 olmuş artş war ama az dedi doktor bebek gelişmemiş kanamamı durdurmak için werdigi ilacı kullanmamamı söyledi kanamayla düşük olucak dedi gelismedigi içinde kürtja gerek yokmuş kendi düşermiş 2 gündür kanamam çok yoğun ama parça felan gelmedi bugün tekrar gidip kan tahlili wericem bakalım degerlerım sıfırlandımı yeni anne adaylarina hayırlı olsun bebekleri... bebegini kaybeden arkadaşlarım sizlerede geçmiş olsun Rabbim inşallah yine nashp etsin gebelik we kucağınıza almayı
Gordugun ruyayi anlatma bosver yorum cok onemli iyi yorumla iyi kotu yorumla kotu cikar hayrlar olsun ins beynin dolu ondan birde korkuyorsun birsey olcak mi diyeGünaydın hamişler :) bütün gece rüyamda aksiyon üstüne aksiyon , dün gece rüyamda karnımdan silah la vurdularrüya görmek istemiyorum artık ya
Gordugun ruyayi anlatma bosver yorum cok onemli iyi yorumla iyi kotu yorumla kotu cikar hayrlar olsun ins beynin dolu ondan birde korkuyorsun birsey olcak mi diyeGünaydın hamişler :) bütün gece rüyamda aksiyon üstüne aksiyon , dün gece rüyamda karnımdan silah la vurdularrüya görmek istemiyorum artık ya
7Günaydın hamişler :) bütün gece rüyamda aksiyon üstüne aksiyon , dün gece rüyamda karnımdan silah la vurdularrüya görmek istemiyorum artık ya
Günaydın canım hayırlı haberle dönersin inşallah. Kanama olmadığı sürece korkma Allahın izniyle birsey olmazGunaydin hatunlar benimde dun gece agrim oldu uyayamadim aslinda doktora gitmicektim 10.30 a randevu aldim gidicem bakalim ne dicek doktor?
Evet bir sürü sabaha kadar , düzelir inşallah7
Gordugun ruyayi anlatma bosver yorum cok onemli iyi yorumla iyi kotu yorumla kotu cikar hayrlar olsun ins beynin dolu ondan birde korkuyorsun birsey olcak mi diye
hepinizi okudum kızlar herkese günaydın mutlu haftalar diliyorum.Herkese alıntı yaptım ama sorun oluştu gönderemedim.Yarın aksam dr randevum var inş kalp atıslarını duyarız.
Progestan bendede migde bulantısı yapıyor dr vajinal al dedi ama ne bilim almaya çekindim içmeye devam ediyorum .Yarın yine yüzyüze konusurum.uyku ve bas donmesi var onun dışında iyiyim[/QUOT
İnşallah duyarsın canım , güzel haberlerini bekliyoruz :)
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versinArkadaşlar kanamam oldu hmen hastaneye gittim beta hcg baktilar 93 olmuş artş war ama az dedi doktor bebek gelişmemiş kanamamı durdurmak için werdigi ilacı kullanmamamı söyledi kanamayla düşük olucak dedi gelismedigi içinde kürtja gerek yokmuş kendi düşermiş 2 gündür kanamam çok yoğun ama parça felan gelmedi bugün tekrar gidip kan tahlili wericem bakalım degerlerım sıfırlandımı yeni anne adaylarina hayırlı olsun bebekleri... bebegini kaybeden arkadaşlarım sizlerede geçmiş olsun Rabbim inşallah yine nashp etsin gebelik we kucağınıza almayı
Günaydın hamişler :) bütün gece rüyamda aksiyon üstüne aksiyon , dün gece rüyamda karnımdan silah la vurdularrüya görmek istemiyorum artık ya
Evet , yorgun uyaniyorum. Bugün evi hiç toparlamayacagim, bakalım yorgunluktanmi oluyor yoksa gerçekten hormonlardan dolayi mi kabus görüyorum .Ben ne zaman sırtüstü uyusam kabus görürüm. Dün gecede öyle oldu uyandığımda elim karnımda kıvranıyordum rüyanın etkisiyle. çok değişik oluyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?