2018 mart-nisan anneleri

Arkadaşlar kanamam oldu hmen hastaneye gittim beta hcg baktilar 93 olmuş artş war ama az dedi doktor bebek gelişmemiş kanamamı durdurmak için werdigi ilacı kullanmamamı söyledi kanamayla düşük olucak dedi gelismedigi içinde kürtja gerek yokmuş kendi düşermiş 2 gündür kanamam çok yoğun ama parça felan gelmedi bugün tekrar gidip kan tahlili wericem bakalım degerlerım sıfırlandımı yeni anne adaylarina hayırlı olsun bebekleri... bebegini kaybeden arkadaşlarım sizlerede geçmiş olsun Rabbim inşallah yine nashp etsin gebelik we kucağınıza almayı

Geçmiş olsun Allah şifa versin . Hayirlisi olsun hakkınızda , hakkımızda ..

Günaydın hamişler :) bütün gece rüyamda aksiyon üstüne aksiyon , dün gece rüyamda karnımdan silah la vurdular rüya görmek istemiyorum artık ya

Çok geçmiş olsun rabbim bir daha acı yaşatmadan tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah .

Gunaydin hatunlar benimde dun gece agrim oldu uyayamadim aslinda doktora gitmicektim 10.30 a randevu aldim gidicem bakalim ne dicek doktor?

Geçmiş olsun canım hakkında hkkımızda herseyin hayırlısı

hepinizi okudum kızlar herkese günaydın mutlu haftalar diliyorum.Herkese alıntı yaptım ama sorun oluştu gönderemedim.Yarın aksam dr randevum var inş kalp atıslarını duyarız.
Progestan bendede migde bulantısı yapıyor dr vajinal al dedi ama ne bilim almaya çekindim içmeye devam ediyorum .Yarın yine yüzyüze konusurum.uyku ve bas donmesi var onun dışında iyiyim

Günaydın hamişler :) bütün gece rüyamda aksiyon üstüne aksiyon , dün gece rüyamda karnımdan silah la vurdular rüya görmek istemiyorum artık ya
Gordugun ruyayi anlatma bosver yorum cok onemli iyi yorumla iyi kotu yorumla kotu cikar hayrlar olsun ins beynin dolu ondan birde korkuyorsun birsey olcak mi diye

Gordugun ruyayi anlatma bosver yorum cok onemli iyi yorumla iyi kotu yorumla kotu cikar hayrlar olsun ins beynin dolu ondan birde korkuyorsun birsey olcak mi diye

7

Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

Ben ne zaman sırtüstü uyusam kabus görürüm. Dün gecede öyle oldu uyandığımda elim karnımda kıvranıyordum rüyanın etkisiyle. çok değişik oluyor insan.

Her geçen gün yeni bşy başlıyor bende.
Bugün çok çok sevdiğim yumuşatıcı kokusundan tiksindim.
Midem hafif hafif bulanmaya başladı.
Baş dönmesi ve halsizlik var. Grip öncesi insanda kırgınlık olur hiçbir şey yapmak istemez ağzının tadı bile yoktur. Aynen öyle bşy var.

Ben ne zaman sırtüstü uyusam kabus görürüm. Dün gecede öyle oldu uyandığımda elim karnımda kıvranıyordum rüyanın etkisiyle. çok değişik oluyor insan.
Evet , yorgun uyaniyorum. Bugün evi hiç toparlamayacagim, bakalım yorgunluktanmi oluyor yoksa gerçekten hormonlardan dolayi mi kabus görüyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…