- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Deme öyle kuzu ya bak ben dün senin gibi dedim sabah mide bulantisiyla uyandımGünaydın kizlar:) ne kadar cok yazmissinizzz:))bende mide bulantisi yok boyle mi gitcek yoksa
Günaydın kizlar:) ne kadar cok yazmissinizzz:))bende mide bulantisi yok boyle mi gitcek yoksa
canım ben ersağ kullanıyorum bitkisel tercih et bence.kremi de bana 6. ayda kullan dediler.sen bi eczaneye sor bakalım ne dicekKızlar hamilelikte şampuan değişikliği yapmak gerekiyor mu? Daha bitkisel olanlardan? Birkaç kişiden duydum.
Bi de çatlak kremine ilk 3 aydan sonra mı başlamak lazım? Oluşmadan önce başlamak en iyisi sanırım.
Hayirlisi olsun:) 1 hafta ya da 10 gün sonra tekrar çağırır :)Hatunlar ben hastaneden geldim suan doktor kese gorunmuyo ama gebelik gelismesi gozukuyo dedi.. kan tahlili verdim yine. Tum herseyime bakcak idrar tahlilide verdim dedim kafam rahat olsun oncesinde biseyleri bilmek rahatlatiyo insani..
canım kaç haftalık ki kese görünmüyor?Hatunlar ben hastaneden geldim suan doktor kese gorunmuyo ama gebelik gelismesi gozukuyo dedi.. kan tahlili verdim yine. Tum herseyime bakcak idrar tahlilide verdim dedim kafam rahat olsun oncesinde biseyleri bilmek rahatlatiyo insani..
Bugun 4 +5 benim daha 5. Haftaya 2 gun varcanım kaç haftalık ki kese görünmüyor?
Kac haftalik oldu transvajinal mi baktiHatunlar ben hastaneden geldim suan doktor kese gorunmuyo ama gebelik gelismesi gozukuyo dedi.. kan tahlili verdim yine. Tum herseyime bakcak idrar tahlilide verdim dedim kafam rahat olsun oncesinde biseyleri bilmek rahatlatiyo insani..
hoşgeldin aramıza hayırlı olsunGünaydın güzel melekler aranıza yeni katıldım
hayırlı olsun hos geldin aramızaMerhaba hanımlar perşembe günü idrar testi yaptım pozitif çok silikti akşamında kan verdim 95.31 çıktı pozitif heyecanlıyım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah henüz doktora gitmedim. 5+1 deyim 2016 ağustos annesiyim 1 yaşında oğlum var
şampan bilmiyroum .ama genetik sanırım çatlak olayı ve iç karın dar mı gneiş mi onunla alakalı.Arkadaş 30 kilo aldı hiç çatlagı olmadı ben yarısını aldım nerdeyse çatlagım oldu son 2 ayda hemde yag filan sürüyordum.Demet akalın yazmıştı en pahalı kremleri gettittirdim kullandım her yerim çatlak oldu diye.Tabi kaşıntı olmasın kuru kalmasın diye badem yagı kakao yagı bebe yagı kullanmak gerek diye düşünüyorum.Kızlar hamilelikte şampuan değişikliği yapmak gerekiyor mu? Daha bitkisel olanlardan? Birkaç kişiden duydum.
Bi de çatlak kremine ilk 3 aydan sonra mı başlamak lazım? Oluşmadan önce başlamak en iyisi sanırım.
vajinal 3 haftalık bile görünüyor ama karından 7 haftayı gecmesi gerek diye biliyorumBugun 4 +5 benim daha 5. Haftaya 2 gun var
canım ne diyim şimdi bilemedim.allah sabır versin sana.allah büyük yine sahip olursun inşallah.nasıl açıklama yapmadılar?9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok
Yok gizemcim ultrason ile 5. Haftama 2 gun kaldi.Kac haftalik oldu transvajinal mi bakti
Kalbi durmuş hemen alınması laxım deyip aldılar nedensizmiş kalbi atıyordu iki hafta önce duymuştum anlayamadım nedeninicanım ne diyim şimdi bilemedim.allah sabır versin sana.allah büyük yine sahip olursun inşallah.nasıl açıklama yapmadılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?