2018 mart-nisan anneleri

Kızlar hamilelikte şampuan değişikliği yapmak gerekiyor mu? Daha bitkisel olanlardan? Birkaç kişiden duydum.

Bi de çatlak kremine ilk 3 aydan sonra mı başlamak lazım? Oluşmadan önce başlamak en iyisi sanırım.

canım ben ersağ kullanıyorum bitkisel tercih et bence.kremi de bana 6. ayda kullan dediler.sen bi eczaneye sor bakalım ne dicek

Hatunlar ben hastaneden geldim suan doktor kese gorunmuyo ama gebelik gelismesi gozukuyo dedi.. kan tahlili verdim yine. Tum herseyime bakcak idrar tahlilide verdim dedim kafam rahat olsun oncesinde biseyleri bilmek rahatlatiyo insani..

Hatunlar ben hastaneden geldim suan doktor kese gorunmuyo ama gebelik gelismesi gozukuyo dedi.. kan tahlili verdim yine. Tum herseyime bakcak idrar tahlilide verdim dedim kafam rahat olsun oncesinde biseyleri bilmek rahatlatiyo insani..
Hayirlisi olsun:) 1 hafta ya da 10 gün sonra tekrar çağırır :)

canım kaç haftalık ki kese görünmüyor?

Kac haftalik oldu transvajinal mi bakti

Günaydın güzel melekler aranıza yeni katıldım
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun
hayırlı olsun hos geldin aramıza
şampan bilmiyroum .ama genetik sanırım çatlak olayı ve iç karın dar mı gneiş mi onunla alakalı.Arkadaş 30 kilo aldı hiç çatlagı olmadı ben yarısını aldım nerdeyse çatlagım oldu son 2 ayda hemde yag filan sürüyordum.Demet akalın yazmıştı en pahalı kremleri gettittirdim kullandım her yerim çatlak oldu diye.Tabi kaşıntı olmasın kuru kalmasın diye badem yagı kakao yagı bebe yagı kullanmak gerek diye düşünüyorum.
Bugun 4 +5 benim daha 5. Haftaya 2 gun var
vajinal 3 haftalık bile görünüyor ama karından 7 haftayı gecmesi gerek diye biliyorum

9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok

bende doktordan geliyorum keseyi gördük. bugün 5+2deyim. karından. 10 gün sonra falan tekrar gidicem kalp atışı için. herkes ıyi haberler alır umarim. şimdilik her şey olması gerektiği gb. bir de kalbini duyarsam rahatlayacagm

canım ne diyim şimdi bilemedim.allah sabır versin sana.allah büyük yine sahip olursun inşallah.nasıl açıklama yapmadılar?
Kalbi durmuş hemen alınması laxım deyip aldılar nedensizmiş kalbi atıyordu iki hafta önce duymuştum anlayamadım nedenini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…