2018 mart-nisan anneleri

9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok
geçmiş olsun. çok üzücü gerçekten biliyorum bende yaşadım. her şeyin hayırlısı . bebeğinizi patalojiye göndermelerini isteyebilirsiniz aslında. genetik test icin

gözünaydın canım inş duyarssın canım o zaman anlıcaksın canım gerçekten içinde biri var onu hissedeceeksin

Allah sabir versin bende hamileyim diye hic sewinemiyorum bile 6 aylik ikizlerimi kaybettim sinavdayiz tekrar olur bak hamile gunlugu bile yapmadim kendime sonucta oluyo bebbegin boyle birsey ilk basina geldiyse ikinci boyle olacak degil ama bu ikinci olduysa kesinlikle pihtilasmaya falan baktir genetige oylr hamile kal

Tatlim vajinadan baksaydi gorurudu endise etme
Doktor bisey demedi benimde o an aklima gelmedi .sanirim 9 ay 10 gun boyunca hergun bisey ogrenicez gercekten bosuna demiyolar ana gibi yar olmaz diye ne zorluklarla geliyor dunyaya ama herseye degermis gercekten..

günaydın kızlar.ben dün izinliydim giremedim.midem çok kötü benim.midem ağzımda geziom.bugunde bayılcak gibiyim.gece ateş sarması

Kıyamam ya. Kendini çok yorma canım fırsat buldukça dinlen. Mide bulantın artarsa hiçbir şey yiyemeyen hale gelirsen doktora git.

Bugun 4 +5 benim daha 5. Haftaya 2 gun var
Endişelenme canım görünmemesi çok normal ben gittiğimde tam 5 haftalıktı 2 hafta sonra gel dedi ultrasonla bakmadı bile henüz çok küçük. 2 hafta sonra kalp atışı Vs. Hepsi bir arada olur dedi. 1 haftamız geçti bile :) sabırsız ben sabretmeyi öğrendim.

9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok

Allah sabır versin.. Israrla nedenini sorun söylemek zorundalar. ikinci gebelik için ona göre bir yol izlenir.

Allah Allah ya çok geçmiş olsun canım ya hayırlısı olsun . Sağlıklı olmayan bebeklerin kalpleri kendi kendine duruyormus. O yüzden Allah hayırlı ve sağlıklı olanı nasip eylesin üzülme , Allah in izniyle tekrar hamile kalırsın

doktor 3 hafta sonra gel demişti o zaman a kadar böle devam ederse sölicem.konuşamıyrm bile canım hayırlısıyla geçcin bu günler
Aminnn. Birkaç gün takip et bu arada herkese göre değişiyormuş ama genel olarak leblebi, çubuk kraker felan diyorlar mide bulantısı için onu dene.Baktın birkaç gün geçmedi. Doktora gidersin. bşy yiyemeyince dahada halsiz olursun.

Canım çok geçmiş olsun allah sabırlar versin. Pekii sende bi belirti felan olmadı mı sen bişi hissedip mi gittin yoksa dr tesadüfen mi kalbinin durduğunu söyledi?

Gözünaydın canım :) inşallah kalp atışını da duyarsin :)

günaydın kızlar.ben dün izinliydim giremedim.midem çok kötü benim.midem ağzımda geziom.bugunde bayılcak gibiyim.gece ateş sarması
Samis galiba senin kızın olacak pembe yanaklı :) çok bulantin var , ablamın bulantısı da senin gibi agirdi :) hayırlı ve sağlıklı olur inşallah

Maşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder inş

kuzum halsizim ya zaten koku gelio herşeyden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…