- Konu Sahibi Sseerraayy
-
geçmiş olsun. çok üzücü gerçekten biliyorum bende yaşadım. her şeyin hayırlısı . bebeğinizi patalojiye göndermelerini isteyebilirsiniz aslında. genetik test icin9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok
Haftaya cagirdi tugcecim bakalim yarin sonuclarim cikcak merak ediyorum ne kadar yukselme varHayirlisi olsun:) 1 hafta ya da 10 gün sonra tekrar çağırır :)
Insallaaaahhh ama bugun doktora gittim daha cok rahatladim aslinda bildigim seyler ama bir uzmandan duymak daha rahatlatiyo insanihımm az kalmış canım 1 haftaya görürsün :)
Sen nasilsin peki? Kanaman var mi.. onemli olan senin sagligin Allah insallah en kisa zamanda yeniden verir..Kalbi durmuş hemen alınması laxım deyip aldılar nedensizmiş kalbi atıyordu iki hafta önce duymuştum anlayamadım nedenini
Tatlim vajinadan baksaydi gorurudu endise etmeYok gizemcim ultrason ile 5. Haftama 2 gun kaldi.
gözünaydın canımbende doktordan geliyorum keseyi gördük. bugün 5+2deyim. karından. 10 gün sonra falan tekrar gidicem kalp atışı için. herkes ıyi haberler alır umarim. şimdilik her şey olması gerektiği gb. bir de kalbini duyarsam rahatlayacagm
Doktor bisey demedi benimde o an aklima gelmedi .sanirim 9 ay 10 gun boyunca hergun bisey ogrenicez gercekten bosuna demiyolar ana gibi yar olmaz diye ne zorluklarla geliyor dunyaya ama herseye degermis gercekten..Tatlim vajinadan baksaydi gorurudu endise etme
çok üzüldüm biz heyecanla bekliyoruz ama Rabbim bilir.Sabır diliyorum9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok
canım ben ersağ kullanıyorum bitkisel tercih et bence.kremi de bana 6. ayda kullan dediler.sen bi eczaneye sor bakalım ne dicek
günaydın kızlar.ben dün izinliydim giremedim.midem çok kötü benim.midem ağzımda geziom.bugunde bayılcak gibiyim.gece ateş sarması
doktor 3 hafta sonra gel demişti o zaman a kadar böle devam ederse sölicem.konuşamıyrm bile canımKıyamam ya. Kendini çok yorma canım fırsat buldukça dinlen. Mide bulantın artarsa hiçbir şey yiyemeyen hale gelirsen doktora git.
Endişelenme canım görünmemesi çok normal ben gittiğimde tam 5 haftalıktı 2 hafta sonra gel dedi ultrasonla bakmadı bile henüz çok küçük. 2 hafta sonra kalp atışı Vs. Hepsi bir arada olur dedi. 1 haftamız geçti bile :) sabırsız ben sabretmeyi öğrendim.Bugun 4 +5 benim daha 5. Haftaya 2 gun var
9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok
Allah Allah ya çok geçmiş olsun canım ya hayırlısı olsun . Sağlıklı olmayan bebeklerin kalpleri kendi kendine duruyormus. O yüzden Allah hayırlı ve sağlıklı olanı nasip eylesin üzülme , Allah in izniyle tekrar hamile kalırsın9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok
Aminnn. Birkaç gün takip et bu arada herkese göre değişiyormuş ama genel olarak leblebi, çubuk kraker felan diyorlar mide bulantısı için onu dene.Baktın birkaç gün geçmedi. Doktora gidersin. bşy yiyemeyince dahada halsiz olursun.doktor 3 hafta sonra gel demişti o zaman a kadar böle devam ederse sölicem.konuşamıyrm bile canımhayırlısıyla geçcin bu günler
Canım çok geçmiş olsun allah sabırlar versin. Pekii sende bi belirti felan olmadı mı sen bişi hissedip mi gittin yoksa dr tesadüfen mi kalbinin durduğunu söyledi?9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok
Gözünaydın canım :) inşallah kalp atışını da duyarsin :)bende doktordan geliyorum keseyi gördük. bugün 5+2deyim. karından. 10 gün sonra falan tekrar gidicem kalp atışı için. herkes ıyi haberler alır umarim. şimdilik her şey olması gerektiği gb. bir de kalbini duyarsam rahatlayacagm
Samis galiba senin kızın olacak pembe yanaklı :) çok bulantin var , ablamın bulantısı da senin gibi agirdi :) hayırlı ve sağlıklı olur inşallahgünaydın kızlar.ben dün izinliydim giremedim.midem çok kötü benim.midem ağzımda geziom.bugunde bayılcak gibiyim.gece ateş sarması
Maşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder inşKorunmuyorduk çocuk istiyorduk ama tarihlere dikkat etmiyordum. Olursa olur diyorduk ilk birkaç ay kırmızılar geldi.
daha sonra çocuklu misafirim oldı bi 10 gün kaldılar birden gözüm korktu çocugum olursa nasıl bakarım büyük sorumluluk Vs.
Regl tarihim 2 gün geçti ama karnımda ve kasıklarımda inanılmaz bir agrı vardı sürekli uyuyordum o agrı uykudan uyandırıp aglatacak kadardı. Acile gittik. Rüyamda görmüştüm (hamile oldugumu acilde öğreniyordım)
yoksa gecikme her zaman oluyordu bende hiç aklıma gelmedi gecikince. Test yapılsın dedm yapıldı 4.5-5 haftalık hamilesin dediler. Eşimde bende şok olduk. Eşim şaşkınlıktan bşy diyemedi ben hemşireye şaka mı yapıyorsunuz hadi be felan dedim o şaşkınlıkla :) İlk aylarda olmadıgı için tamamen aklımdan çıkarıp olursa olur gözüyle baktığım için birden böyle öğrenmek şok etkisi yarattı :)
5+5 günlüğüz :)
kuzum halsizim ya zatenAminnn. Birkaç gün takip et bu arada herkese göre değişiyormuş ama genel olarak leblebi, çubuk kraker felan diyorlar mide bulantısı için onu dene.Baktın birkaç gün geçmedi. Doktora gidersin. bşy yiyemeyince dahada halsiz olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?