2018 mart-nisan anneleri

Bennce sen perinatoliji uzmanina git canim bak dusuklerinde varmis bi aspirinle olmaz bende pihtilasma yuksek degil ama dr yazdi onlem amacli ihmal etme

Ben 0.4ml oskapar bir de adprin kullaniyorum
Aynısını bende kullanıyorum aspirin kullanma dedi iğne ile devam şimdi görüştüm iğne yaptıktan sonra damarlarda tıkanan kanı atabiliyormuş endişelenmene gerek yok dedi kahverengi lekeler de gayet normal bebek yerleştiğinde kalan kanları atıyor dedi yine de için rahat etsin istiyorsan gelebilirsin stres yapma normal dedi

Kanin rengi kirmizi olmasin canim kahverengi ise onceden bi kanama olmus onu atiyor demekmis ama kirmizi gelirse dr git dusuk onleyici igne vurur oskapara rapor cikarttin mi

Kanin rengi kirmizi olmasin canim kahverengi ise onceden bi kanama olmus onu atiyor demekmis ama kirmizi gelirse dr git dusuk onleyici igne vurur oskapara rapor cikarttin mi
Hayır şimdilik 2 kutu yazdı eğer gebelik devam ederse rapor çıkaracak şimdi çıkarsa Allah korusun bi durum olursa elimde kalır ilaçlar aslında kırmızı değil bu sabah ve 3 gün önce hafif kırmızı oldu o da peçetede hafif vardı sonra gün içinde sabahları kahverengi biraz yoğun akşama doğru da böyle bi nohut tanesi kadar sildikçe oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…