- 30 Aralık 2016
- 56
- 11
- 38
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Dr um sadece iğne progestan ve folik asit kullan dedi bugün kahverengi leke biraz fazla gibi de bilemedimDr soyledin mi lekeyi asprin kesilihormus boyle durumda bende asprin ve kan sulandirici birlikte aliyorum
canım hayırlı olsun süpriz olunca daha güzel olcak :)
Maşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder inş
Dr um sadece iğne progrstan ve folik asit kullan dedi bugün kahverengi leke biraz fazla gibi de bilemedimDr soyledin mi lekeyi asprin kesilihormus boyle durumda bende asprin ve kan sulandirici birlikte aliyorum
İnşallah samiscim korkuyorum 4 düşük yaşadım kafamdan atamıyorum ciddi anlamda sürpriz oldu ama çok karamsarımcanım hayırlı olsun süpriz olunca daha güzel olcak :)
Gizem peki kan sulandırıcı sende hafif kanama yada kahverengi leke filan yapıyor mu yada yan etkileri ne senin üzerindeDr soyledin mi lekeyi asprin kesilihormus boyle durumda bende asprin ve kan sulandirici birlikte aliyorum
canım leke çoksa sor muhakkak doktoraDr um sadece iğne progestan ve folik asit kullan dedi bugün kahverengi leke biraz fazla gibi de bilemedim
sakın kötü düşünme.bu bebeğe de geçer.allah en iyisini bilendir.geçmişi düşünme.süpriz yumurtana odaklan kuzum.İnşallah samiscim korkuyorum 4 düşük yaşadım kafamdan atamıyorum ciddi anlamda sürpriz oldu ama çok karamsarım
Sende yan etki kanama filan yapıyo mu bu iğnecanım leke çoksa sor muhakkak doktora
bana iğne vermedi canımSende yan etki kanama filan yapıyo mu bu iğne
Yan etki yok kuzum dr soyle onu belki dozu yuksektirGizem peki kan sulandırıcı sende hafif kanama yada kahverengi leke filan yapıyor mu yada yan etkileri ne senin üzerinde
Ben 0.4ml oskapar bir de adprin kullaniyorumLeke yapmamasi gerek dusuk yaparsin allah korusun
Pardon karışmış yabana iğne vermedi canım
Pardon ya hatlar karıştı :)bana iğne vermedi canım
Aynısını bende kullanıyorum aspirin kullanma dedi iğne ile devam şimdi görüştüm iğne yaptıktan sonra damarlarda tıkanan kanı atabiliyormuş endişelenmene gerek yok dedi kahverengi lekeler de gayet normal bebek yerleştiğinde kalan kanları atıyor dedi yine de için rahat etsin istiyorsan gelebilirsin stres yapma normal dediBen 0.4ml oskapar bir de adprin kullaniyorum
Pıhtılaşma zaten var sadece aspirin yetmez dedi aspirini kesip iğne verdiBennce sen perinatoliji uzmanina git canim bak dusuklerinde varmis bi aspirinle olmaz bende pihtilasma yuksek degil ama dr yazdi onlem amacli ihmal etme
Hayır şimdilik 2 kutu yazdı eğer gebelik devam ederse rapor çıkaracak şimdi çıkarsa Allah korusun bi durum olursa elimde kalır ilaçlar aslında kırmızı değil bu sabah ve 3 gün önce hafif kırmızı oldu o da peçetede hafif vardı sonra gün içinde sabahları kahverengi biraz yoğun akşama doğru da böyle bi nohut tanesi kadar sildikçe oluyorKanin rengi kirmizi olmasin canim kahverengi ise onceden bi kanama olmus onu atiyor demekmis ama kirmizi gelirse dr git dusuk onleyici igne vurur oskapara rapor cikarttin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?