2018 mart-nisan anneleri

Kizlar neden kan sulandirici kullaniyosunuz ben onu anlamadim ?
Benim 24 haftalik kaybim vardi tahliller yapildi kan pihtilasmasi cikti az oranda dr tedbir amacli kan sulandiriciya basladi birde yatarak geciriyorum ben hamileleigimi boyle olunca kan pihtilasmasini onluyo haliyle vicut hareketsiz kaliyor

Mrb kızlar bende 4+1 günlük hamileyim kese gözükür mü gitsem yoksa beklesem mi birde kalp atışlarını ne zaman duyarız
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun :) biraz bekleyeceksin en az 5. hafta da başlıyorum :) bizde bekliyoruz . Hayirlisi ile kesesini görür kalp atışını duyarsin inşallah:)

ben kullanıyorum ama kanama yok. kan sulandırıcının yan etkisi kanama olmaz zaten.
Dr'um ile görüştüm normal dedi ilacın yan etkisidir yine de içinin rahat etmesini istiyorsan gel bakalım kahverengi akıntı da yerleşmeden dolayı içerde kalan kanları vücut atıyo korkulacak bişey yok dedi

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun :) biraz bekleyeceksin en az 5. hafta da başlıyorum :) bizde bekliyoruz . Hayirlisi ile kesesini görür kalp atışını duyarsin inşallah:)
hoşbuldum teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla görürüz sizin kaç haftalık

Benim 24 haftalik kaybim vardi tahliller yapildi kan pihtilasmasi cikti az oranda dr tedbir amacli kan sulandiriciya basladi birde yatarak geciriyorum ben hamileleigimi boyle olunca kan pihtilasmasini onluyo haliyle vicut hareketsiz kaliyor
Anladim.gizemcim Allah yardimcin olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…