- 30 Aralık 2016
- 56
- 11
- 38
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Rabbim inş en kısa sürede verir şifanı kalp atışını filan duydun mu ya da keseyi gördün müAspirini ben 32 haftaya kadar kullanacakmişim
Hayir cumaya 5.0 haftalik olacak o zamsn gidecegemRabbim inş en kısa sürede verir şifanı kalp atışını filan duydun mu ya da keseyi gördün mü
kötü düşünme canım ama dr kontrolünde olman en iyisi.İnşallah samiscim korkuyorum 4 düşük yaşadım kafamdan atamıyorum ciddi anlamda sürpriz oldu ama çok karamsarım
ben kullanıyorum ama kanama yok. kan sulandırıcının yan etkisi kanama olmaz zaten.Sende yan etki kanama filan yapıyo mu bu iğne
Benim 24 haftalik kaybim vardi tahliller yapildi kan pihtilasmasi cikti az oranda dr tedbir amacli kan sulandiriciya basladi birde yatarak geciriyorum ben hamileleigimi boyle olunca kan pihtilasmasini onluyo haliyle vicut hareketsiz kaliyorKizlar neden kan sulandirici kullaniyosunuz ben onu anlamadim ?
5 haftaliken trans vajinal olarak gorunebilir simdi kucuk pazartesiyi bekleMrb kızlar bende 4+1 günlük hamileyim kese gözükür mü gitsem yoksa beklesem mi birde kalp atışlarını ne zaman duyarız
Teşekkürler Gizem5 haftaliken trans vajinal olarak gorunebilir simdi kucuk pazartesiyi bekle
Dr um bana kaç haftalık olduğunu söylemedi c.tesi de ben kontrole gidicem Allah nasip ettiyse hem keseyi hemde kalp atışına bakılacak inşallah rabbim utandırmasınHayir cumaya 5.0 haftalik olacak o zamsn gidecegem
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun :) biraz bekleyeceksin en az 5. hafta da başlıyorum :) bizde bekliyoruz . Hayirlisi ile kesesini görür kalp atışını duyarsin inşallah:)Mrb kızlar bende 4+1 günlük hamileyim kese gözükür mü gitsem yoksa beklesem mi birde kalp atışlarını ne zaman duyarız
Amin inşallah Rabbim kesenide kalp atışını da duyursun inşallah :)Dr um bana kaç haftalık olduğunu söylemedi c.tesi de ben kontrole gidicem Allah nasip ettiyse hem keseyi hemde kalp atışına bakılacak inşallah rabbim utandırmasın
Dr'um ile görüştüm normal dedi ilacın yan etkisidir yine de içinin rahat etmesini istiyorsan gel bakalım kahverengi akıntı da yerleşmeden dolayı içerde kalan kanları vücut atıyo korkulacak bişey yok dediben kullanıyorum ama kanama yok. kan sulandırıcının yan etkisi kanama olmaz zaten.
AminnnnnnnnAmin inşallah Rabbim kesenide kalp atışını da duyursun inşallah :)
hoşbuldum teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla görürüz sizin kaç haftalıkHoşgeldin canım. Hayırlı olsun :) biraz bekleyeceksin en az 5. hafta da başlıyorum :) bizde bekliyoruz . Hayirlisi ile kesesini görür kalp atışını duyarsin inşallah:)
Anladim.gizemcim Allah yardimcin olsun saglikla kucagina almayi nasip etsin AllahBenim 24 haftalik kaybim vardi tahliller yapildi kan pihtilasmasi cikti az oranda dr tedbir amacli kan sulandiriciya basladi birde yatarak geciriyorum ben hamileleigimi boyle olunca kan pihtilasmasini onluyo haliyle vicut hareketsiz kaliyor
Amin insallah :) Benim 5+2 haftaya pazartesi doktora gideceğim bakalım :)hoşbuldum teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun inşallah hayırlısıyla görürüz sizin kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?