- 1 Mayıs 2017
- 766
- 562
- 53
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Yaaaa çok sevindimmmm:) bugünden beri seni bekliyorum . Çok sevindim senin adına , Allah kalp atislarini da duyursun :) inşallah sağlık ile kucağına alırsın . Beraber gideceğiz doğuma :)Kızlarrrrr doktordan geldim şimdi kesemez gördükkkk 6mmlik minnak bir kesecikmişşşş
geçmiş olsun canım kimyasal gebeliktir o kendisi düşer pek bi parça gelmiyor zaten bende kanamanın 4. Günü minik beyaz bi parça gelmişti sadece korkma güçlü olmaya çalışArkadaşlar kanamam oldu hmen hastaneye gittim beta hcg baktilar 93 olmuş artş war ama az dedi doktor bebek gelişmemiş kanamamı durdurmak için werdigi ilacı kullanmamamı söyledi kanamayla düşük olucak dedi gelismedigi içinde kürtja gerek yokmuş kendi düşermiş 2 gündür kanamam çok yoğun ama parça felan gelmedi bugün tekrar gidip kan tahlili wericem bakalım degerlerım sıfırlandımı yeni anne adaylarina hayırlı olsun bebekleri... bebegini kaybeden arkadaşlarım sizlerede geçmiş olsun Rabbim inşallah yine nashp etsin gebelik we kucağınıza almayı
Allah yardımcın olsun canım ama 9 haftalık büyük oluyor kürtaja almaları lazım bende 12. Haftada kontrole gittiğimde 9 haftalık ex fetus var dediler şok oldum dediğin gibi kürtaj yapcaz dediler 4 doktora gittim hepside ölü dediler mahvoldum ertesi gün kürtaj oldum işte patoloji gönderdiler falan çok zor bi süreçtir ama geçti şükür 6 ay sonra geçen ramazanın başında yine hamilelik oldu o da kimyasal çıktı kendisi düştü ve şimdi tekrar hamileyim şükür inşallah sende atlatacaksın unutacaksın moralini yüksek tutmaya çalış9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok
İnşallahhhhh inşallahhhhh canım ya inan o kadar sevindim ki arabada halay çekerek geldik eşimle eve çıkar çıkmaz da yazdım karından baktı hemen gördü inanamadım yaaa görülmez vajinal bakar diye korkuyorum ama gördü şükür yaaaYaaaa çok sevindimmmm:) bugünden beri seni bekliyorum . Çok sevindim senin adına , Allah kalp atislarini da duyursun :) inşallah sağlık ile kucağına alırsın . Beraber gideceğiz doğuma :)
Tam olarak kac haftalikti senin ki bir de kalp atisini duymadiniz degil miKızlarrrrr doktordan geldim şimdi kesemez gördükkkk 6mmlik minnak bir kesecikmişşşş
Hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inşİnşallahhhhh inşallahhhhh canım ya inan o kadar sevindim ki arabada halay çekerek geldik eşimle eve çıkar çıkmaz da yazdım karından baktı hemen gördü inanamadım yaaa görülmez vajinal bakar diye korkuyorum ama gördü şükür yaaa
İnşallahhhhh beraber gidicez doğumaaa
5+1 canım bu gün sadece keseyi gördük kalp atışına erken iş dahaTam olarak kac haftalikti senin ki bir de kalp atisini duymadiniz degil mi
sağolasın canım amin hepimiz Sağlıkla kucağımıza alıp büyütelim inşallahHayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı da nasip eder inş
İnşallah canım inşallahİnşallahhhhh inşallahhhhh canım ya inan o kadar sevindim ki arabada halay çekerek geldik eşimle eve çıkar çıkmaz da yazdım karından baktı hemen gördü inanamadım yaaa görülmez vajinal bakar diye korkuyorum ama gördü şükür yaaa
İnşallahhhhh beraber gidicez doğumaaa
Geçmiş olsun canım ancak yaşayan bilir ama çok şükür ki isteyince gebe kalabiliyoruz. Ben de 6 ay sonra yine hamileyim tabi biraz daha tedirginim. Yaşın genç Allah can sağlığı versinArkadaşlar kanamam oldu hmen hastaneye gittim beta hcg baktilar 93 olmuş artş war ama az dedi doktor bebek gelişmemiş kanamamı durdurmak için werdigi ilacı kullanmamamı söyledi kanamayla düşük olucak dedi gelismedigi içinde kürtja gerek yokmuş kendi düşermiş 2 gündür kanamam çok yoğun ama parça felan gelmedi bugün tekrar gidip kan tahlili wericem bakalım degerlerım sıfırlandımı yeni anne adaylarina hayırlı olsun bebekleri... bebegini kaybeden arkadaşlarım sizlerede geçmiş olsun Rabbim inşallah yine nashp etsin gebelik we kucağınıza almayı
Geçmiş olsun, belli ki vücudunda kalıp sana zarar vermemesi için almışlar bebeğini. Her şerde bir hayır vardır, kürtaj işlemi zor ve manen yıpratıcıdır. Bir parçanı veriyorsun, kolay mı? Ama o parçadan sana hayır gelecek olsaydı almazlardı, bunu unutma. Tekrar geçmiş olsun, biz de yaşayarak göreceğiz9 . Haftamda bebeğimin kalbi durmuş dün acil oprerasyonla aldılar bebeğimi şoktayım bir neden Yok bir açıklama yok
Ben ocak sonu düşük yapmıştım canım, böyle hesaplayınca 5 ay oluyoKızlar önceden düşük yaşamış arkadaşlar kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız . Ben 3 ay sonra ama bugün biriyle konuştum çok erken biraz daha bekleseydin düşerse üzülme gibisinden laflar etti. Siz veya varsa çevrenizdekilerden örnek verir misiniz
Ben ocak sonu düşük yapmıştım canım, böyle hesaplayınca 5 ay oluyo
Doktor tıbben 3-4 ay içinde rahmin kendini toparlayacağını ve hamile kalmaya hazır hale geleceğini söylemişti
Gelgelelim işin psikolojik boyutu var ki ben atlatamamış olduğumu anladım
Arkadaşın neden öyle bi şey söyledi bilmiyorum bu arada.
Bazı insanları hiç anlamıyorum ve sanırım anlayamıycam... Benim çevremde de var, kötü niyetli olmadıklarını da biliyorum ama yapıcılıktan sağduyudan o kadar uzaklar ki... Bu arkadaş büyük ihtimalle jinekolog değil, öyle olsa bile artık karşısında moralini yüksek tutması gereken bi insan bi anne adayı varRahmin dokuların vb. kendine gelebilmesi için 6 ay beklenmesi lazım erken gibisinden laflar etti. Bende daha hiç doktora gitmedim 7 haftalık olsun öyle gideyim diyordum şimdi içime kurt düştü
Iyi aksamlar canim :)İyi aksamalar güzel annelerimmm
Ogemibirgungelecekmi bu arada Dr.um son kontrolde bir şey söyledi ve ondan ötesi yok bence. Ben biraz evham yapıp ardarda soruları yığınca adam dedi ki, düşecek olan bebek düşer. Onun için hiçbir şey yapamayız dedi. Tutunacaksa da tutunur, sen sadece elinden geleni yap dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?