2018 mart-nisan anneleri

kanamanın hicbir türlüsü bence normal ve istenen bir şey degildir. eğer iğne kanama yapıyorsa o zaman dozunda bir sıkıntı vardir. ve doktorunun senden hemogram istemesi ve pihtilasmana bakmasi gerekir. eger kanama kan sulandiricidan degilse o zaman progestan vermesi senin de dinlenmen gerekir. bende saglikciyim. ama sen doktoruna güveniyorsan yani seni tatmin ediyorsa tabiki sorun yok.

Merhaba herkese hayırlı olsun bebişleriniz. bende 7 haftalık hamileyim 12 yıl sonra tekrar cesaret ettim.kizim 12 yaşında çok istedi kardeşi olmasını.şu anakadar kusmam olması ama midem şişiyor.bu problemi yaşayan varmi ,
soda en büyük kurtarıcim.

Gece gece aklima takilan cevabini bulamadigim bir soru sormak istiyorum ilk 3 ay cinsel beraberligin olmasi dusuge sebep oluyor mu ? Var mi duyan bilen birisi??

Merhabalar.
Kese görünmesi için hcg kaçtı kan biliyor musunuz?
Alttan muayene istemiyorum biraz daha bekleyeyim diyorum
Alttan muayene neden yapıyorlar ki?
Bu benim ikinci bebegim ama ikisinde de alttan muayene olmadım

Kızlar günaydın. Mide bulantinizi nasi geçiriyorsunuz? Halsizlik, devamlı yatma isteği oluyor mu sizde de? Ben hiçbirşey yapamıyorum evde.Işe zorla geliyorum zaten havalar sıcak klima yok işyerinde iyice sıcaktan midem bulanıyor. Daha 6+0

Ilk hamileligim cok kotuydu 6. Ayıma kadar sabah aksam kusuyordum. Doktorum aç kalmamami aç kaldikca mide bulantısı yasayacimi soylemisti. Ve karnim açken önce ekmek,kraker gibi katı şeyler yememi söylemişti. Bu sekilde biraz azalıyor. Ama tamamen gecmiyor. Umarim sizin ki cabuk geçer. Yatma istegine gelince ilk bebegimde bende sürekli yatıyordum ama şuan öyle bir imkanim olmuyor :)

Evet ama yeme isteğim ilk başta vardı bulantı ile canım birşey de yemek istememeye başladı. Derin nefes alıp rahatlamaya çalışıyorum. Bende işe geliyorum mecburen. Yoksa evde yatmayı çok istiyorum ne zaman geçer bu bulantilar? Ilk 3 aydan sonra mi

Kisiden kisiye degisiyor. Mesela benim 6. Aydan sonra geçti ama bazılari sadece 2 3 ay bulantı yaşıyor. Bazılarıda hamileligi boyunca.
Sen surekli az az ye mesela bir kutu kraker al tek tek ye aksama kadar.
Ilk yediginden 10 dk sonra kusar rahatlarsın kustuktan sonra çok acıkmadigı müddetce tekrar mide bulanmiyor.

Çok sağol canım bilgilendirdigin için.

Iyi aksamlar bugun kan aldirdim diye mi bilmiyorum hic iyi degilim ayaga kalkmak zulm geldi bana bir yanda da dusunuyorum eylulde okullar acildiginda ben ne yapcam saglamken kizlari susturmak bazen zor oluyordu simdi kara kara dusunmekteyim
ayni durumdayim ☺fakat eylule 3 ay bitiyo bulantilar gecicek diye umut ediyrm su an okulda dunusemiyrm kendimi

Merhabalar, ben 2012 mart nisan annelerindenim 1 oğlum var şimdi tekrar gebeliği düşünüyoruz reglime 6 gün var henüz bir belirti yok daha çok adet olacakmışım gibi geliyor göğüslerde hassasiyet kasık ağrısı eğer olmazsam bende sizlerleyim inşallah olursam nisan mayısa kayarım Hepinizin gebeliği hayırlı olsun sağlıklı kuzucuklar dünyaya gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…