- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Bu soruda gece gelir akla yaniii kanama yapabiliyor canim ilk uc ay son uc ay dikkatli olmakta fayda varGece gece aklima takilan cevabini bulamadigim bir soru sormak istiyorumilk 3 ay cinsel beraberligin olmasi dusuge sebep oluyor mu ? Var mi duyan bilen birisi??
Alttan muayene neden yapıyorlar ki?Merhabalar.
Kese görünmesi için hcg kaçtı kan biliyor musunuz?
Alttan muayene istemiyorum biraz daha bekleyeyim diyorum
Ilk hamileligim cok kotuydu 6. Ayıma kadar sabah aksam kusuyordum. Doktorum aç kalmamami aç kaldikca mide bulantısı yasayacimi soylemisti. Ve karnim açken önce ekmek,kraker gibi katı şeyler yememi söylemişti. Bu sekilde biraz azalıyor. Ama tamamen gecmiyor. Umarim sizin ki cabuk geçer. Yatma istegine gelince ilk bebegimde bende sürekli yatıyordum ama şuan öyle bir imkanim olmuyor :)Kızlar günaydın. Mide bulantinizi nasi geçiriyorsunuz? Halsizlik, devamlı yatma isteği oluyor mu sizde de? Ben hiçbirşey yapamıyorum evde.Işe zorla geliyorum zaten havalar sıcak klima yok işyerinde iyice sıcaktan midem bulanıyor. Daha 6+0
Merhaba hosgeldin :) hayirla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)Merhaba hanimlar :)
Bende tam 5 hafta 2 gunluk hamileyim :)
Hosbuldum canım insallah hepimiz saga saglim kucagimiza alırız bebişlerimizi :)Merhaba hosgeldin :) hayirla ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
Kisiden kisiye degisiyor. Mesela benim 6. Aydan sonra geçti ama bazılari sadece 2 3 ay bulantı yaşıyor. Bazılarıda hamileligi boyunca.Evet ama yeme isteğim ilk başta vardı bulantı ile canım birşey de yemek istememeye başladı. Derin nefes alıp rahatlamaya çalışıyorum. Bende işe geliyorum mecburen. Yoksa evde yatmayı çok istiyorum ne zaman geçer bu bulantilar? Ilk 3 aydan sonra mi
Çok sağol canım bilgilendirdigin için.Kisiden kisiye degisiyor. Mesela benim 6. Aydan sonra geçti ama bazılari sadece 2 3 ay bulantı yaşıyor. Bazılarıda hamileligi boyunca.
Sen surekli az az ye mesela bir kutu kraker al tek tek ye aksama kadar.
Ilk yediginden 10 dk sonra kusar rahatlarsın kustuktan sonra çok acıkmadigı müddetce tekrar mide bulanmiyor.
ayni durumdayim ☺fakat eylule 3 ay bitiyo bulantilar gecicek diye umut ediyrm su an okulda dunusemiyrm kendimiIyi aksamlarbugun kan aldirdim diye mi bilmiyorum hic iyi degilim ayaga kalkmak zulm geldi bana bir yanda da dusunuyorum eylulde okullar acildiginda ben ne yapcam saglamken kizlari susturmak bazen zor oluyordu simdi kara kara dusunmekteyim
Bu soruda gece gelir akla yaniii kanama yapabiliyor canim ilk uc ay son uc ay dikkatli olmakta fayda var
Senin bransin ne Seda ? Allah yardimcimiz olsun vallaayni durumdayim ☺fakat eylule 3 ay bitiyo bulantilar gecicek diye umut ediyrm su an okulda dunusemiyrm kendimi
fizikciyim canim sen?Senin bransin ne Seda ? Allah yardimcimiz olsun valla
Valla benim pek aklimda olmuyor aslinda ama sevgili esimide bu surecde magdur etmek istemiyorumGizem güldüm vallahi ,doğru genelde gece gelir aklımıza
Bende cocuk gelisimi ve egitimi ogretmeniyim. Meslek lisesinde..fizikciyim canim sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?