2018 mart-nisan anneleri

selam arkadaşlar nasılsınız?ben sabah kustuktan sonra (afedersiniz) kendime geldim.kokulara karşı aşırı hassaslaştım ((benim durumda olan var mı?

Mrb kızlar bende 4+1 günlük hamileyim kese gözükür mü gitsem yoksa beklesem mi birde kalp atışlarını ne zaman duyarız
4 haftada vajinal görünüyor canım.Ama karından istiyorsan en az 6 haftayı bitirmen gerek diye biliyorum
Kızlarrrrr doktordan geldim şimdi kesemez gördükkkk 6mmlik minnak bir kesecikmişşşş
oyyy maşallah bende bugün klap atışı için gidicem aynıyız 6 haftam bugün duyulur dedi dr bakalım
hayırlı olsun.Benimde ikinci benim karnım regl dönemi gibi şişkinlik var evet.
Gece gece aklima takilan cevabini bulamadigim bir soru sormak istiyorum ilk 3 ay cinsel beraberligin olmasi dusuge sebep oluyor mu ? Var mi duyan bilen birisi??
bize dr. bugün kntr çagırdı ve 2 haftadır yasak dedi bana gelene kadar.ama ilk çocugumda hiç böyle bişi demmeişti dr bizde dikkat etmmemiştik.Kişiden yada gebelikten gebelige degişiyor sanıım
Merhaba hanimlar :)
Bende tam 5 hafta 2 gunluk hamileyim :)
hayırlı olsun canım
bende halsizlik uyku hali ama yatma imkanı malesef yok
benimde bunda oyel bir imkanım yok napalım sgalık olsun :)

Anladım teşekkür ederim

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) hepimiz sağ Salim, sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
hayrılısı olsun canım amin
canımmm hadi inşallah :)o kadar duygulanıyosun ki.sesini duymamla ağlamam bir oldu benim hissediyosun o miniği
ikinci ama bende aglarım hepsinin yeri heyecanı farklı :)

Demlicay canim ne kadardi senin minik:)
5+6 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…