- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Hayirli olsuuuuunnMerhaba hanimlar :)
Bende tam 5 hafta 2 gunluk hamileyim :)
1 hafta var aramızda :)Amin insallah :) Benim 5+2 haftaya pazartesi doktora gideceğim bakalım :)
merhaba hayırlı olsun canım.sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhMerhaba hanimlar :)
4 haftada vajinal görünüyor canım.Ama karından istiyorsan en az 6 haftayı bitirmen gerek diye biliyorumMrb kızlar bende 4+1 günlük hamileyim kese gözükür mü gitsem yoksa beklesem mi birde kalp atışlarını ne zaman duyarız
oyyy maşallah bende bugün klap atışı için gidicem aynıyız 6 haftam bugün duyulur dedi dr bakalımKızlarrrrr doktordan geldim şimdi kesemez gördükkkk 6mmlik minnak bir kesecikmişşşş
hayırlı olsun.Benimde ikinci benim karnım regl dönemi gibi şişkinlik var evet.Merhaba herkese hayırlı olsun bebişleriniz. bende 7 haftalık hamileyim 12 yıl sonra tekrar cesaret ettim.kizim 12 yaşında çok istedi kardeşi olmasını.şu anakadar kusmam olması ama midem şişiyor.bu problemi yaşayan varmi ,
soda en büyük kurtarıcim.
bize dr. bugün kntr çagırdı ve 2 haftadır yasak dedi bana gelene kadar.ama ilk çocugumda hiç böyle bişi demmeişti dr bizde dikkat etmmemiştik.Kişiden yada gebelikten gebelige degişiyor sanıımGece gece aklima takilan cevabini bulamadigim bir soru sormak istiyorumilk 3 ay cinsel beraberligin olmasi dusuge sebep oluyor mu ? Var mi duyan bilen birisi??
hayırlı olsun canımMerhaba hanimlar :)
bende halsizlik uyku hali ama yatma imkanı malesef yokKızlar günaydın. Mide bulantinizi nasi geçiriyorsunuz? Halsizlik, devamlı yatma isteği oluyor mu sizde de? Ben hiçbirşey yapamıyorum evde.Işe zorla geliyorum zaten havalar sıcak klima yok işyerinde iyice sıcaktan midem bulanıyor. Daha 6+0
benimde bunda oyel bir imkanım yok napalım sgalık olsun :)Ilk hamileligim cok kotuydu 6. Ayıma kadar sabah aksam kusuyordum. Doktorum aç kalmamami aç kaldikca mide bulantısı yasayacimi soylemisti. Ve karnim açken önce ekmek,kraker gibi katı şeyler yememi söylemişti. Bu sekilde biraz azalıyor. Ama tamamen gecmiyor. Umarim sizin ki cabuk geçer. Yatma istegine gelince ilk bebegimde bende sürekli yatıyordum ama şuan öyle bir imkanim olmuyor :)
Anladım teşekkür ederim4 haftada vajinal görünüyor canım.Ama karından istiyorsan en az 6 haftayı bitirmen gerek diye biliyorum
oyyy maşallah bende bugün klap atışı için gidicem aynıyız 6 haftam bugün duyulur dedi dr bakalım
hayırlı olsun.Benimde ikinci benim karnım regl dönemi gibi şişkinlik var evet.
bize dr. bugün kntr çagırdı ve 2 haftadır yasak dedi bana gelene kadar.ama ilk çocugumda hiç böyle bişi demmeişti dr bizde dikkat etmmemiştik.Kişiden yada gebelikten gebelige degişiyor sanıım
hayırlı olsun canım
bende halsizlik uyku hali ama yatma imkanı malesef yok
benimde bunda oyel bir imkanım yok napalım sgalık olsun :)
5+3 te embriyo gözükmemesi normal mi acaba arkadaşlar
canımmm hadi inşallah :)o kadar duygulanıyosun ki.sesini duymamla ağlamam bir oldu benimSelam güzel anneler bu akşam kalp atışını duymak için dr gidicez çokkkk heyecanlıyım
merhaba hoşgeldiniz :)aminnnn inşallah.kaç haftalık sizin?Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) hepimiz sağ Salim, sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
Dün öğrendim yarın tam 4 hafta olacak inşallahmerhaba hoşgeldiniz :)aminnnn inşallah.kaç haftalık sizin?
hayrılısı olsun canım aminKızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) hepimiz sağ Salim, sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
ikinci ama bende aglarım hepsinin yeri heyecanı farklı :)canımmm hadi inşallah :)o kadar duygulanıyosun ki.sesini duymamla ağlamam bir oldu benimhissediyosun o miniği
5+6 haftalıkDemlicay canim ne kadardi senin minik:)
Sagol canim cok tesekkur ederim :) hepimiz saglicakla kavusuruz insallah yavrularimiza :))merhaba hayırlı olsun canım.sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhh
Teşekkür ederim canım benim :) senin de hayırlı olsun inşallah
Bende tesekkur ederim canımTeşekkür ederim canım benim :) senin de hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?