- 20 Ağustos 2015
- 1.531
- 548
- 123
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.001
3 ay önce düşük yaşadım yani ikiz bebeklerimin kalbi durdu aldılar. Aslında ilk olacak sağlıcakla doğarsa inşallahBende tesekkur ederim canımilk bebegin mi :)
Doktora gitsen ? Biran önce geçer canım inşallahKizlar mantar oldum ya ne yapacam bilmiyorum
Canim elma sirkesini sulandır onunla yıka ben hep o sekilde yapıyorum :) ama bir doktora gorün bunuda bir sor bakalimKizlar mantar oldum ya ne yapacam bilmiyorum
Kıyamam sana canim benim basın sagolsun3 ay önce düşük yaşadım yani ikiz bebeklerimin kalbi durdu aldılar. Aslında ilk olacak sağlıcakla doğarsa inşallah
AminnnnnnKıyamam sana canim benim basın sagolsun
Insallah saglicakla kucagina alırsin kuzunu
5+3 te embriyo gözükmemesi normal mi acaba arkadaşlar
Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) hepimiz sağ Salim, sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
Ohh rahatladim o zaman. Dünden bu yana nette arastirma yapiyorum:) inşallah vakti gelince onu da duyariz canm.Benim 5+4 adete gore canim benim.kese gorundu sadece ...evham yapma on gun sonra cagirdi beni.
Ohh rahatladim o zaman. Dünden bu yana nette arastirma yapiyorum:) inşallah vakti gelince onu da duyariz canm.
Aynen valla canm. Haftaya perşembe gidicem. O zaman randevum. Haber veririm sanada:)İnsallah duydugun zaman beni de haberdar et canim senle yakiniz :) insallah hani diyorum ya su ultrason makinasi heryerde olsa orda duruyo mu kalbi atiyo mu diye surekli kontrol etsem o derece bide acemi olunca :) allaha dua edip ona emanet ediyorum minik kusumu 9 ay dokuz dogurcam ben bu kafayla :)
Aynen valla canm. Haftaya perşembe gidicem. O zaman randevum. Haber veririm sanada:)
görünmeyebilir belki geç döllenmiştir.ama sonra büyür arayı kaparOhh rahatladim o zaman. Dünden bu yana nette arastirma yapiyorum:) inşallah vakti gelince onu da duyariz canm.
Bol bol su ic canim gecer insallahKizlar mantar oldum ya ne yapacam bilmiyorum
Merhaba kızlar
Sabah benim de 2 damla kan geldi 5+3 benim , hemen eşimi aradım beraber doktora gittik .. Kendi doktorum yoktu , doğuma girmiş başka doktora gittim mecbur . Erkek doktor du . Doğru düzgün ultrason da bakmadan kan değerimi istedi , ona göre alt dan muayene edeceğim dedi . Kan değerim çok yüksek çıkınca Eyvah dedim dış gebelik . O kadar çok agladimki. O sırada kendi doktorum geldi . Hemen muayene etti beni . Karnimdan keseye gördü . Alt dan da muayene etti bebeği de gördüm şükür , kalbini gördüm :) ama atışı duyamadim. Doktor benim o halimi görünce bayagi ilgilendi sağolsun . Bayan doktorum . İğne oldum ve progesan ilaç verdi sabah ve akşam icecegim 10 gün boyunca . Doktorum yat keyfine bak asla kendini yorma dedi :) Çok zor bir gündü ,ve bütün gün ağladım.. ama bebegimin ilk resmini aldım şükürler olsun :)
Merhaba kızlar
Sabah benim de 2 damla kan geldi 5+3 benim , hemen eşimi aradım beraber doktora gittik .. Kendi doktorum yoktu , doğuma girmiş başka doktora gittim mecbur . Erkek doktor du . Doğru düzgün ultrason da bakmadan kan değerimi istedi , ona göre alt dan muayene edeceğim dedi . Kan değerim çok yüksek çıkınca Eyvah dedim dış gebelik . O kadar çok agladimki. O sırada kendi doktorum geldi . Hemen muayene etti beni . Karnimdan keseye gördü . Alt dan da muayene etti bebeği de gördüm şükür , kalbini gördüm :) ama atışı duyamadim. Doktor benim o halimi görünce bayagi ilgilendi sağolsun . Bayan doktorum . İğne oldum ve progesan ilaç verdi sabah ve akşam icecegim 10 gün boyunca . Doktorum yat keyfine bak asla kendini yorma dedi :) Çok zor bir gündü ,ve bütün gün ağladım.. ama bebegimin ilk resmini aldım şükürler olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?