2018 mart-nisan anneleri

Ohh rahatladim o zaman. Dünden bu yana nette arastirma yapiyorum:) inşallah vakti gelince onu da duyariz canm.

İnsallah duydugun zaman beni de haberdar et canim senle yakiniz :) insallah hani diyorum ya su ultrason makinasi heryerde olsa orda duruyo mu kalbi atiyo mu diye surekli kontrol etsem o derece bide acemi olunca :) allaha dua edip ona emanet ediyorum minik kusumu 9 ay dokuz dogurcam ben bu kafayla :)

Aynen valla canm. Haftaya perşembe gidicem. O zaman randevum. Haber veririm sanada:)

bir anne hamileliği boyunca yaptığı iğneleri saklamış. güzel bir fotoğraf olmuş paylaşmak istedim. çok çekiyoruz inşallah değer

Eklentiler

• 20170808_151819.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 43
Merhaba kızlar
Sabah benim de 2 damla kan geldi 5+3 benim , hemen eşimi aradım beraber doktora gittik .. Kendi doktorum yoktu , doğuma girmiş başka doktora gittim mecbur . Erkek doktor du . Doğru düzgün ultrason da bakmadan kan değerimi istedi , ona göre alt dan muayene edeceğim dedi . Kan değerim çok yüksek çıkınca Eyvah dedim dış gebelik . O kadar çok agladimki. O sırada kendi doktorum geldi . Hemen muayene etti beni . Karnimdan keseye gördü . Alt dan da muayene etti bebeği de gördüm şükür , kalbini gördüm :) ama atışı duyamadim. Doktor benim o halimi görünce bayagi ilgilendi sağolsun . Bayan doktorum . İğne oldum ve progesan ilaç verdi sabah ve akşam icecegim 10 gün boyunca . Doktorum yat keyfine bak asla kendini yorma dedi :) Çok zor bir gündü ,ve bütün gün ağladım.. ama bebegimin ilk resmini aldım şükürler olsun :)

Sevindim canim benim stres yapma ben 5+4 keseyi gorebildim benim.kuzu gorunmedi daha insallah haftaya

Ben alttan muayane olmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…