2018 mart-nisan anneleri

Beta hcg oranim biraz dusuk cikti doktor korkuttu beni kizlar dua edin bana ne olur

Stres yapma ayetel.kursiyi oku karnina sur elini birde bu ayetleri oku elini karnina sur.

Eklentiler

• Screenshot_20170806-120332.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20170806-120315.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 38
Oyyyyy okuyunca ben bile aglamakli oldum kanaman cok mu ki

Ben alttan muayane olmadim
Haftaya bugün benimde muayenem var . Yüzüm gözüm o kadar şişmış ki kadın sağolsun . Alt dan da bi kontrol etti . Benim.kesem göründü ama kalp atışını bende duymadım . Sadece görüntü olarak gördüm . Kalp attikca ışık yanip sönüyor du. İnşallah hayırlısı ile duyarsin kucağına da alirsin inşallah

Oyyyyy okuyunca ben bile aglamakli oldum kanaman cok mu ki
2 damla geldi sadece pembe değil kırmızı değil iki arada bi renk görünce üzüldüm tabi ,birde doktor kese görmedi , üzerine beta 30 binlere çıkmış , tekrar test yapıcaz diyorlar. Kesin dedim dış gebelik . Çok üzüldüm , beni istemedi galiba bebegim dedim . Ama bi yandanda Allah yarattı benim elimden gelen bişey yok diyorum. :) bayagi agladm yani eşimde çok üzüldü.

İnsallah cumlemiz canim amin ALLAH razi olaun insallah sende saglikla kucagina alirsin

Kizlar mantar oldum ya ne yapacam bilmiyorum
ben normalde karbonatlı su ile yıkıyorum ama yinede dr bir sorsan canım.Çamaşırınıda utule iyi gelir

Yeni doktordan geldim keseyi gorduk.. Minik kusu gormek ve kalp atisi duymak icin on gun sonra gidecegim gecmez bu on gun bana simdi
çok güzel canım geçer ya banada geçmiyordu bugün gidicem dr inş.

Beta hcg oranim biraz dusuk cikti doktor korkuttu beni kizlar dua edin bana ne olur
korkma içini ferah tut dua et canım

canım dua et Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin .iyi düşünelim iyi olsun

Çok geçmiş olsun canım rabbim miniğini sana bağışlasın iyice dinlen kendini üzme bol bol dua et.

Çok dikkat et canım kendine.

Geçmiş olsun canım. Korkma birşey olmaz. Ben birini tanıdım öyle kan geliyordu ki pet değiştiriyordu sürekli düşün. Ama Mevlam korudu meleğini korkma sakın

Hamiş arkadaşlarım bende dayanamayıp keseyi görmeye gittim. 4 ay önce düşüğüm olduğu için rahmim falan nasıl diye sordum. Çok şükür iyiymiş. Normalde 5+5 deyim ama doktor 6 haftalık dedi. Haftaya kalp atışını duymaya gidicez inş duyarım

yaa tuğçe okurken ağladım çok şükür iyisin bebeğinde iyi.kalp atışını da duyarsın inşallahhhhh hiç merak etme
İnşallah canım çok sağol . Allah hepimize kucagimiza almayi nasip eylesin bebeklerimizi inşallah hepimizin burada doğum hikâyelerini okuruz. Allaha emanetiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…