- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.021
Beta hcg oranim biraz dusuk cikti doktor korkuttu beni kizlar dua edin bana ne olur
Oyyyyy okuyunca ben bile aglamakli oldumMerhaba kızlar
Sabah benim de 2 damla kan geldi 5+3 benim , hemen eşimi aradım beraber doktora gittik .. Kendi doktorum yoktu , doğuma girmiş başka doktora gittim mecbur . Erkek doktor du . Doğru düzgün ultrason da bakmadan kan değerimi istedi , ona göre alt dan muayene edeceğim dedi . Kan değerim çok yüksek çıkınca Eyvah dedim dış gebelik . O kadar çok agladimki. O sırada kendi doktorum geldi . Hemen muayene etti beni . Karnimdan keseye gördü . Alt dan da muayene etti bebeği de gördüm şükür , kalbini gördüm :) ama atışı duyamadim. Doktor benim o halimi görünce bayagi ilgilendi sağolsun . Bayan doktorum . İğne oldum ve progesan ilaç verdi sabah ve akşam icecegim 10 gün boyunca . Doktorum yat keyfine bak asla kendini yorma dedi :) Çok zor bir gündü ,ve bütün gün ağladım.. ama bebegimin ilk resmini aldım şükürler olsun :)
Tesekkur ederiiiimm.. hemen okuyorum..Stres yapma ayetel.kursiyi oku karnina sur elini birde bu ayetleri oku elini karnina sur.
Haftaya bugün benimde muayenem var . Yüzüm gözüm o kadar şişmış ki kadın sağolsun . Alt dan da bi kontrol etti . Benim.kesem göründü ama kalp atışını bende duymadım . Sadece görüntü olarak gördüm . Kalp attikca ışık yanip sönüyor du. İnşallah hayırlısı ile duyarsin kucağına da alirsin inşallahBen alttan muayane olmadim
Hayirlisi ile kucağına alırsın inşallah. Sıkma kendini herseyin hayırlısıBeta hcg oranim biraz dusuk cikti doktor korkuttu beni kizlar dua edin bana ne olur
2 damla geldi sadece pembe değil kırmızı değil iki arada bi renkOyyyyy okuyunca ben bile aglamakli oldumkanaman cok mu ki
Haftaya bugün benimde muayenem var . Yüzüm gözüm o kadar şişmış ki kadın sağolsun . Alt dan da bi kontrol etti . Benim.kesem göründü ama kalp atışını bende duymadım . Sadece görüntü olarak gördüm . Kalp attikca ışık yanip sönüyor du. İnşallah hayırlısı ile duyarsin kucağına da alirsin inşallah
ben normalde karbonatlı su ile yıkıyorum ama yinede dr bir sorsan canım.Çamaşırınıda utule iyi gelirKizlar mantar oldum ya ne yapacam bilmiyorum
çok güzel canım geçer ya banada geçmiyordu bugün gidicem dr inş.Yeni doktordan geldim keseyi gorduk.. Minik kusu gormek ve kalp atisi duymak icin on gun sonra gidecegim gecmez bu on gun bana simdi
korkma içini ferah tut dua et canımBeta hcg oranim biraz dusuk cikti doktor korkuttu beni kizlar dua edin bana ne olur
canım dua et Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin .iyi düşünelim iyi olsunMerhaba kızlar
Sabah benim de 2 damla kan geldi 5+3 benim , hemen eşimi aradım beraber doktora gittik .. Kendi doktorum yoktu , doğuma girmiş başka doktora gittim mecbur . Erkek doktor du . Doğru düzgün ultrason da bakmadan kan değerimi istedi , ona göre alt dan muayene edeceğim dedi . Kan değerim çok yüksek çıkınca Eyvah dedim dış gebelik . O kadar çok agladimki. O sırada kendi doktorum geldi . Hemen muayene etti beni . Karnimdan keseye gördü . Alt dan da muayene etti bebeği de gördüm şükür , kalbini gördüm :) ama atışı duyamadim. Doktor benim o halimi görünce bayagi ilgilendi sağolsun . Bayan doktorum . İğne oldum ve progesan ilaç verdi sabah ve akşam icecegim 10 gün boyunca . Doktorum yat keyfine bak asla kendini yorma dedi :) Çok zor bir gündü ,ve bütün gün ağladım.. ama bebegimin ilk resmini aldım şükürler olsun :)
Çok geçmiş olsun canım rabbim miniğini sana bağışlasın iyice dinlen kendini üzme bol bol dua et.2 damla geldi sadece pembe değil kırmızı değil iki arada bi renkgörünce üzüldüm tabi ,birde doktor kese görmedi , üzerine beta 30 binlere çıkmış , tekrar test yapıcaz diyorlar. Kesin dedim dış gebelik . Çok üzüldüm , beni istemedi galiba bebegim dedim . Ama bi yandanda Allah yarattı benim elimden gelen bişey yok diyorum. :) bayagi agladm yani eşimde çok üzüldü.
Sende stres yapma canım beta oranı herkeste değişiyor sonuçta inşallah bir sıkıntı olmaz rabbim korurBeta hcg oranim biraz dusuk cikti doktor korkuttu beni kizlar dua edin bana ne olur
Amin inşallah canımİnsallah cumlemiz canim amin ALLAH razi olaun insallah sende saglikla kucagina alirsin
Sağol canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım rabbim miniğini sana bağışlasın iyice dinlen kendini üzme bol bol dua et.
yaa tuğçe okurken ağladımOyyyyy okuyunca ben bile aglamakli oldumkanaman cok mu ki
Aklına kötü şeyler getirme canım. İnşallah bebegini saglıcakla kucagına alırsınBeta hcg oranim biraz dusuk cikti doktor korkuttu beni kizlar dua edin bana ne olur
Çok dikkat et canım kendine.Merhaba kızlar
Merhaba kızlar
İnşallah canım çok sağol . Allah hepimize kucagimiza almayi nasip eylesin bebeklerimiziyaa tuğçe okurken ağladımçok şükür iyisin bebeğinde iyi.kalp atışını da duyarsın inşallahhhhh hiç merak etme
İnşallah canım. Çok sağol . Allah razı olsun bana da 3 ay bitene kadar folik asit kullanıcaksin dedi doktorAyrıca folik asit kullanmaya devam et dedi doktorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?