- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.041
aminnn inşallah canımmm.ayetel kürsi oku.ben bol bol dua ediomİnşallah canım çok sağol . Allah hepimize kucagimiza almayi nasip eylesin bebeklerimiziinşallah hepimizin burada doğum hikâyelerini okuruz. Allaha emanetiz inşallah
Okuyorum bende halim oldukca :) Allah kabul etsin inşallahaminnn inşallah canımmm.ayetel kürsi oku.ben bol bol dua ediom
inşallah canım.gönülden dua edip elini karnına koy kaç tane okuyabilirsen fatiha oku.allah kabul eder inşallahOkuyorum bende halim oldukca :) Allah kabul etsin inşallah
Aman canım hiç canını sıkma bana da öyle dediler ama Allah sana bu ay bu bebeği Nasib etmişse kimsenin bi şey demeye hakkı yok ve bu düşse dahi bu seninle alakalı değil bu da Allahtan dicektim yani üstelik araştırmalara göre düşükten sonra beklemeye de gerek yokmuş zaten düşük sonrası rahim hamile kalmaya daha elverişli oluyormuş hem eskiler ne demiş düştüğün k.. İçinde olurmuş eskiden hemen düşüklerin ertesi ayı hemen adet görmeden hamile kalırlarmış bence bunları takmamak lazımKızlar önceden düşük yaşamış arkadaşlar kaç ay sonra tekrar hamile kaldınız . Ben 3 ay sonra ama bugün biriyle konuştum çok erken biraz daha bekleseydin düşerse üzülme gibisinden laflar etti. Siz veya varsa çevrenizdekilerden örnek verir misiniz
Hayırlı olsun canım senle aynıyız bak bi de Tuğçe var üçümüz bir soğuma gidicezMerhaba hanimlar :)
Bende tam 5 hafta 2 gunluk hamileyim :)
Benim 5+2 daha canım bende haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum kalbini duymaya4 haftada vajinal görünüyor canım.Ama karından istiyorsan en az 6 haftayı bitirmen gerek diye biliyorum kızlar ben 5+1 de gördüm yani dün ilk bebeğimde de o civarda gördüm yani 6 7 düye beklemeyin boşuna bence görünebilir bazen
oyyy maşallah bende bugün klap atışı için gidicem aynıyız 6 haftam bugün duyulur dedi dr bakalım
hayırlı olsun.Benimde ikinci benim karnım regl dönemi gibi şişkinlik var evet.
bize dr. bugün kntr çagırdı ve 2 haftadır yasak dedi bana gelene kadar.ama ilk çocugumda hiç böyle bişi demmeişti dr bizde dikkat etmmemiştik.Kişiden yada gebelikten gebelige degişiyor sanıım
hayırlı olsun canım
bende halsizlik uyku hali ama yatma imkanı malesef yok
benimde bunda oyel bir imkanım yok napalım sgalık olsun :)
bende seninle aynı durumdayım valla geçmiyoYeni doktordan geldim keseyi gorduk.. Minik kusu gormek ve kalp atisi duymak icin on gun sonra gidecegim gecmez bu on gun bana simdi
Ahhhh canım benim mesajının ilk satırlarında öyle korktum ki devamını zor okudum kıyamam ben sana neler yaşamışsın öyle ama çok şükür görmüşsün miniğini inşallah kalplerini de duycazMerhaba kızlar
Sabah benim de 2 damla kan geldi 5+3 benim , hemen eşimi aradım beraber doktora gittik .. Kendi doktorum yoktu , doğuma girmiş başka doktora gittim mecbur . Erkek doktor du . Doğru düzgün ultrason da bakmadan kan değerimi istedi , ona göre alt dan muayene edeceğim dedi . Kan değerim çok yüksek çıkınca Eyvah dedim dış gebelik . O kadar çok agladimki. O sırada kendi doktorum geldi . Hemen muayene etti beni . Karnimdan keseye gördü . Alt dan da muayene etti bebeği de gördüm şükür , kalbini gördüm :) ama atışı duyamadim. Doktor benim o halimi görünce bayagi ilgilendi sağolsun . Bayan doktorum . İğne oldum ve progesan ilaç verdi sabah ve akşam icecegim 10 gün boyunca . Doktorum yat keyfine bak asla kendini yorma dedi :) Çok zor bir gündü ,ve bütün gün ağladım.. ama bebegimin ilk resmini aldım şükürler olsun :)
Bugün bende öyleyim canım. Dün tam 6 haftalık olduk. Mide bulantım başladı bugün daha fenayım bşy yiyemiyorum her şey gözüme batıyor. Deterjanı görmek bile midemi bulandırıyor. Mutfağa giremiyorum. Baş dönmeside eklenince aman aman.kuzum halsizim ya zatenkoku gelio herşeyden
Gece gece aklima takilan cevabini bulamadigim bir soru sormak istiyorumilk 3 ay cinsel beraberligin olmasi dusuge sebep oluyor mu ? Var mi duyan bilen birisi??
Bana tuzlu salatalık ve çubuk kraker iyi geliyor. Aramızda 1 gün var bende 6+1 im dün başladı mide bulantım. Bugün daha fenayım özellikle tatlı bşyler yediğim zaman daha fena oluyorum.Kızlar günaydın. Mide bulantinizi nasi geçiriyorsunuz? Halsizlik, devamlı yatma isteği oluyor mu sizde de? Ben hiçbirşey yapamıyorum evde.Işe zorla geliyorum zaten havalar sıcak klima yok işyerinde iyice sıcaktan midem bulanıyor. Daha 6+0
Kokulara hassasiyet başladı bendede. Yumuşatıcı, deterjan, kızartma, yemek kokuları midemi bulandırıyorselam arkadaşlar nasılsınız?ben sabah kustuktan sonra (afedersiniz) kendime geldim.kokulara karşı aşırı hassaslaştım((benim durumda olan var mı?
Normal canım o hafta kese görükür bazen kese bile gözükmez. Endişelenme5+3 te embriyo gözükmemesi normal mi acaba arkadaşlar
Amin inşallah hoşgeldin :)Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) hepimiz sağ Salim, sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
Doktora git mutlaka canım ıslak bırakma. Ayrıca duş jeli sabun sürme ve pamuklu iç çamaşırı giy giymeden önce ütüle. Onlarn bir ilacı oluyor heralde bi yerde görmüştüm hamile biri yazmıştı.Kizlar mantar oldum ya ne yapacam bilmiyorum
Dualarımız seninle canım üzülme sakın.Beta hcg oranim biraz dusuk cikti doktor korkuttu beni kizlar dua edin bana ne olur
Okurken çok kötü oldum. Çok şükür iyisiniz canım. Kendini yorma bol bol dinlenMerhaba kızlar
Sabah benim de 2 damla kan geldi 5+3 benim , hemen eşimi aradım beraber doktora gittik .. Kendi doktorum yoktu , doğuma girmiş başka doktora gittim mecbur . Erkek doktor du . Doğru düzgün ultrason da bakmadan kan değerimi istedi , ona göre alt dan muayene edeceğim dedi . Kan değerim çok yüksek çıkınca Eyvah dedim dış gebelik . O kadar çok agladimki. O sırada kendi doktorum geldi . Hemen muayene etti beni . Karnimdan keseye gördü . Alt dan da muayene etti bebeği de gördüm şükür , kalbini gördüm :) ama atışı duyamadim. Doktor benim o halimi görünce bayagi ilgilendi sağolsun . Bayan doktorum . İğne oldum ve progesan ilaç verdi sabah ve akşam icecegim 10 gün boyunca . Doktorum yat keyfine bak asla kendini yorma dedi :) Çok zor bir gündü ,ve bütün gün ağladım.. ama bebegimin ilk resmini aldım şükürler olsun :)
off canım bizimki kötü geççek demekBugün bende öyleyim canım. Dün tam 6 haftalık olduk. Mide bulantım başladı bugün daha fenayım bşy yiyemiyorum her şey gözüme batıyor. Deterjanı görmek bile midemi bulandırıyor. Mutfağa giremiyorum. Baş dönmeside eklenince aman aman.
Bana da doktorum ben sormadan çok sık olmadan haftada 3-4 ilişki olabilir dedi çıkışta eşimle güldük ya biz normal zamanda bile yani o kadar olmuyor insanların sık anlayışı nasıl bir şey acaba dedik :)Gece gece aklima takilan cevabini bulamadigim bir soru sormak istiyorumilk 3 ay cinsel beraberligin olmasi dusuge sebep oluyor mu ? Var mi duyan bilen birisi??
Hoşbulduk canımBen bugün mesajları nasıl göremedim ona şaşırdım :) yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Ben iki gün önceye kadar havalara uçuyordum çok rahat geçiyor mide bulantısı hiçbir şey yok diye. Şimdi mide bulantısı baş dönmesinden bi lavaboya bi yataga uçuyorumoff canım bizimki kötü geççek demekal benden de o kadar
Ben iki gün önceye kadar havalara uçuyordum çok rahat geçiyor mide bulantısı hiçbir şey yok diye. Şimdi mide bulantısı baş dönmesinden bi lavaboya bi yataga uçuyorum
Ben iki gün önceye kadar havalara uçuyordum çok rahat geçiyor mide bulantısı hiçbir şey yok diye. Şimdi mide bulantısı baş dönmesinden bi lavaboya bi yataga uçuyorum
Bana da doktorum ben sormadan çok sık olmadan haftada 3-4 ilişki olabilir dedi çıkışta eşimle güldük ya biz normal zamanda bile yani o kadar olmuyor insanların sık anlayışı nasıl bir şey acaba dedik :)
Gün aşırı yapan var , onlar yapmak için yapıyorlar :) ahahah :))Bana da doktorum ben sormadan çok sık olmadan haftada 3-4 ilişki olabilir dedi çıkışta eşimle güldük ya biz normal zamanda bile yani o kadar olmuyor insanların sık anlayışı nasıl bir şey acaba dedik :)
Olsun canim benim degmez mi bu mucizeye bulansinda bu yuzden bulansin :)
Hamileliğimi Öğrendikten 2 gün sonra gittim tam 5 haftalıktı. Betaya baktı 3235 çıktı. 2 hafta sonra gel dedi şuan daha çok küçük. Vajinal ultrasonla kese görünebilirdi ama brn karından ultrasonla bakılmasını istedim. Şuanda 6+1 deyiz.Kalp atisi duydun mu kac haftalikti tam.olarak cnm
O korku bende de var hatta eşimde de var adam da korkuyor bebeğimize bir şey olur mu ki diyor :)valla al benden de o kadar ben zaten bisey olcak korkusu ile cok bisey yapamicam bu aylarda belli oldu..
Hahaha :) yani iyi yürekleri var diyorum sadece :)Gün aşırı yapan var , onlar yapmak için yapıyorlar :) ahahah :))
Bende 15 ağustos salı kalp atışını duymaya gidicem zaman geçmiyor sanki :)Aynen canım bu mucizeye her şey değer :)
Hamileliğimi Öğrendikten 2 gün sonra gittim tam 5 haftalıktı. Betaya baktı 3235 çıktı. 2 hafta sonra gel dedi şuan daha çok küçük. Vajinal ultrasonla kese görünebilirdi ama brn karından ultrasonla bakılmasını istedim. Şuanda 6+1 deyiz.
14 agustos pazartesi hem kalp atışını dinleyip hem bebişi görücez inşallah :)
O zaman tam 7 haftalık oluyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?