2018 mart-nisan anneleri

Aman canım hiç canını sıkma bana da öyle dediler ama Allah sana bu ay bu bebeği Nasib etmişse kimsenin bi şey demeye hakkı yok ve bu düşse dahi bu seninle alakalı değil bu da Allahtan dicektim yani üstelik araştırmalara göre düşükten sonra beklemeye de gerek yokmuş zaten düşük sonrası rahim hamile kalmaya daha elverişli oluyormuş hem eskiler ne demiş düştüğün k.. İçinde olurmuş eskiden hemen düşüklerin ertesi ayı hemen adet görmeden hamile kalırlarmış bence bunları takmamak lazım

Merhaba hanimlar :)
Bende tam 5 hafta 2 gunluk hamileyim :)
Hayırlı olsun canım senle aynıyız bak bi de Tuğçe var üçümüz bir soğuma gidicez

Benim 5+2 daha canım bende haftaya perşembe gitmeyi düşünüyorum kalbini duymaya

Yeni doktordan geldim keseyi gorduk.. Minik kusu gormek ve kalp atisi duymak icin on gun sonra gidecegim gecmez bu on gun bana simdi
bende seninle aynı durumdayım valla geçmiyo

Ahhhh canım benim mesajının ilk satırlarında öyle korktum ki devamını zor okudum kıyamam ben sana neler yaşamışsın öyle ama çok şükür görmüşsün miniğini inşallah kalplerini de duycaz

kuzum halsizim ya zaten koku gelio herşeyden
Bugün bende öyleyim canım. Dün tam 6 haftalık olduk. Mide bulantım başladı bugün daha fenayım bşy yiyemiyorum her şey gözüme batıyor. Deterjanı görmek bile midemi bulandırıyor. Mutfağa giremiyorum. Baş dönmeside eklenince aman aman.

Gece gece aklima takilan cevabini bulamadigim bir soru sormak istiyorum ilk 3 ay cinsel beraberligin olmasi dusuge sebep oluyor mu ? Var mi duyan bilen birisi??

Doktoruna sor canım her Gebelikte farklı. Ben sordum sorun yok dedi ama dikkat et hamile oldugunu unutmadan diye açıkladı.

Bana tuzlu salatalık ve çubuk kraker iyi geliyor. Aramızda 1 gün var bende 6+1 im dün başladı mide bulantım. Bugün daha fenayım özellikle tatlı bşyler yediğim zaman daha fena oluyorum.

selam arkadaşlar nasılsınız?ben sabah kustuktan sonra (afedersiniz) kendime geldim.kokulara karşı aşırı hassaslaştım ((benim durumda olan var mı?
Kokulara hassasiyet başladı bendede. Yumuşatıcı, deterjan, kızartma, yemek kokuları midemi bulandırıyor

5+3 te embriyo gözükmemesi normal mi acaba arkadaşlar
Normal canım o hafta kese görükür bazen kese bile gözükmez. Endişelenme

Kızlar merhaba bende aranıza yeni katıldım :) hepimiz sağ Salim, sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah
Amin inşallah hoşgeldin :)

Kizlar mantar oldum ya ne yapacam bilmiyorum
Doktora git mutlaka canım ıslak bırakma. Ayrıca duş jeli sabun sürme ve pamuklu iç çamaşırı giy giymeden önce ütüle. Onlarn bir ilacı oluyor heralde bi yerde görmüştüm hamile biri yazmıştı.

Beta hcg oranim biraz dusuk cikti doktor korkuttu beni kizlar dua edin bana ne olur
Dualarımız seninle canım üzülme sakın.

Okurken çok kötü oldum. Çok şükür iyisiniz canım. Kendini yorma bol bol dinlen

off canım bizimki kötü geççek demek al benden de o kadar

Gece gece aklima takilan cevabini bulamadigim bir soru sormak istiyorum ilk 3 ay cinsel beraberligin olmasi dusuge sebep oluyor mu ? Var mi duyan bilen birisi??
Bana da doktorum ben sormadan çok sık olmadan haftada 3-4 ilişki olabilir dedi çıkışta eşimle güldük ya biz normal zamanda bile yani o kadar olmuyor insanların sık anlayışı nasıl bir şey acaba dedik :)

valla al benden de o kadar ben zaten bisey olcak korkusu ile cok bisey yapamicam bu aylarda belli oldu..

Gün aşırı yapan var , onlar yapmak için yapıyorlar :) ahahah :))

Olsun canim benim degmez mi bu mucizeye bulansinda bu yuzden bulansin :)

Aynen canım bu mucizeye her şey değer :)

Kalp atisi duydun mu kac haftalikti tam.olarak cnm
Hamileliğimi Öğrendikten 2 gün sonra gittim tam 5 haftalıktı. Betaya baktı 3235 çıktı. 2 hafta sonra gel dedi şuan daha çok küçük. Vajinal ultrasonla kese görünebilirdi ama brn karından ultrasonla bakılmasını istedim. Şuanda 6+1 deyiz.
14 agustos pazartesi hem kalp atışını dinleyip hem bebişi görücez inşallah :)
O zaman tam 7 haftalık oluyoruz.

Bende 15 ağustos salı kalp atışını duymaya gidicem zaman geçmiyor sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…