- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.061
:) çok tatlisiniz ya :) ya çok heyecanlı benim.eşimde bugün olanlardan sonra , karnimdan öptü öyle döndü işe inşallah hayırlısı ile kucagimiza alıriz..Size benim.esimi anlatimda gulün dun gece yarisi beni uyandirmis yastikta egilerek uyumusum kalk cocugu sikistiyorsun duz yat diyor:) :) cocuk daha susam tanesi haberi yok :)
:) çok tatlisiniz ya :) ya çok heyecanlı benim.eşimde bugün olanlardan sonra , karnimdan öptü öyle döndü işe inşallah hayırlısı ile kucagimiza alıriz..
Ya kızlar ne tatlı eşleriniz inşallah hepimiz sağsalim miniklerimizi kucağımıza alırız :)
Çok geçmiş olsun canım yerleşme kanaması herkeste olmuyor bazılarında oluyor diye biliyorum doktor da öyle dediyse korkma içini ferah tut çok bir kanama olcağını sanmıyorum inşallah bir an önce durur benimde ilk gerçekten acemi olmakta insana ikinci bir stres oluyorKizlar benimde kanamam oldu bugun doktoru aradim gittim hemen 1 saat icinde doktor korkma dedi yerlesme kanamasi dedi bu aylarda zaten bizim yapabilecegimiz bir sey yok dedi ilk uc ay öyleymis yani progesteron verdi 1sabah 2aksam agizdan icmemi soyledi c.tesi günüydü randevumuz gidicez inşallah durur o gune kadar tuvalette silince adetin son gunu olur ya oyle geliyo ped koydum artik orda da azcik azcik oluyo hayırlısı ni istiyorum rabbimden bizim icin ne hayirliysa o olsun inşallah, kalp atisino gördüm birde sesini duymamiz zarar verirmis goruntuden pit pit hareket ediyodu onu gordum cok guzel bir duygu ama benim ilk oldugu icin bu zamana kadar da hic kanamam olmadığı icin panikledim cok, benim gibi olan var mi kızlar
Bende 15 ağustos salı kalp atışını duymaya gidicem zaman geçmiyor sanki :)
Teşekkür ederim canım int.ten arastirmaya korkuyorum karsima kotu bir sey cikixak kurucam diye rabbim sağlık versin, bir arkadasinda kanamasi olmus galiba buguno da panik yasamis benim gibiÇok geçmiş olsun canım yerleşme kanaması herkeste olmuyor bazılarında oluyor diye biliyorum doktor da öyle dediyse korkma içini ferah tut çok bir kanama olcağını sanmıyorum inşallah bir an önce durur benimde ilk gerçekten acemi olmakta insana ikinci bir stres oluyor
Size benim.esimi anlatimda gulün dun gece yarisi beni uyandirmis yastikta egilerek uyumusum kalk cocugu sikistiyorsun duz yat diyor:) :) cocuk daha susam tanesi haberi yok :)
Geçmiş olsun canım doktor yerleşme kanaması demiş stres yapma. İlaçlarını düzenli kullan. Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsinKizlar benimde kanamam oldu bugun doktoru aradim gittim hemen 1 saat icinde doktor korkma dedi yerlesme kanamasi dedi bu aylarda zaten bizim yapabilecegimiz bir sey yok dedi ilk uc ay öyleymis yani progesteron verdi 1sabah 2aksam agizdan icmemi soyledi c.tesi günüydü randevumuz gidicez inşallah durur o gune kadar tuvalette silince adetin son gunu olur ya oyle geliyo ped koydum artik orda da azcik azcik oluyo hayırlısı ni istiyorum rabbimden bizim icin ne hayirliysa o olsun inşallah, kalp atisino gördüm birde sesini duymamiz zarar verirmis goruntuden pit pit hareket ediyodu onu gordum cok guzel bir duygu ama benim ilk oldugu icin bu zamana kadar da hic kanamam olmadığı icin panikledim cok, benim gibi olan var mi kızlar
Adetim 2 gün geçmişti karın ve kasık agrım çoktu. Sürekli uyuyordum hamilelik hiç aklıma gelmedi çünkü 4-5 güne kadar gecikmem normaldi. Uyurken birden kasıklrıma karnıöa agrı girdi aglamaya başladım .hsstaneye gittik. Acilde eşimle birlikte öğrendim şok olduk. Cumayı c.tesiye baglauan gece öğrendik 28-29 temmuz. 4.5 haftalık felan dediler. Beta 1100 dü. P.tesi doktora gittim. Betaya baktı 3235 çıktı iki hafta sonra gel dedi. Folik asit verdi. Beslenmene dikkat et dedi.Sata göre tam 5 haftalıktı doktora gittiğimde. O aralar sadece sürekli uyuyordum mide bulantım yoktu ara ara kasık agrım vardı.Hatunlar bana 5. Haftaniz boyunca yasadiklarinizi anlatirmisiniz ?
Evet ben varım . Bugün benimde kanamam oldu . Geçmiş olsun .Kizlar benimde kanamam oldu bugun doktoru aradim gittim hemen 1 saat icinde doktor korkma dedi yerlesme kanamasi dedi bu aylarda zaten bizim yapabilecegimiz bir sey yok dedi ilk uc ay öyleymis yani progesteron verdi 1sabah 2aksam agizdan icmemi soyledi c.tesi günüydü randevumuz gidicez inşallah durur o gune kadar tuvalette silince adetin son gunu olur ya oyle geliyo ped koydum artik orda da azcik azcik oluyo hayırlısı ni istiyorum rabbimden bizim icin ne hayirliysa o olsun inşallah, kalp atisino gördüm birde sesini duymamiz zarar verirmis goruntuden pit pit hareket ediyodu onu gordum cok guzel bir duygu ama benim ilk oldugu icin bu zamana kadar da hic kanamam olmadığı icin panikledim cok, benim gibi olan var mi kızlar
Evet bana da doktor iğne verdi 1 tane . Ve progesteron verdi 10 gün içeceğim sabah ve akşamKizlar benimde kanamam oldu bugun doktoru aradim gittim hemen 1 saat icinde doktor korkma dedi yerlesme kanamasi dedi bu aylarda zaten bizim yapabilecegimiz bir sey yok dedi ilk uc ay öyleymis yani progesteron verdi 1sabah 2aksam agizdan icmemi soyledi c.tesi günüydü randevumuz gidicez inşallah durur o gune kadar tuvalette silince adetin son gunu olur ya oyle geliyo ped koydum artik orda da azcik azcik oluyo hayırlısı ni istiyorum rabbimden bizim icin ne hayirliysa o olsun inşallah, kalp atisino gördüm birde sesini duymamiz zarar verirmis goruntuden pit pit hareket ediyodu onu gordum cok guzel bir duygu ama benim ilk oldugu icin bu zamana kadar da hic kanamam olmadığı icin panikledim cok, benim gibi olan var mi kızlar
Tesekkur ederim canim.. benimde suanda benzer sikayetlerim var 5 haftalik bugun oldu.. 6. Haftayi bende merak ediyorum Allah yardimcin olsun insallah bir an once gecerAdetim 2 gün geçmişti karın ve kasık agrım çoktu. Sürekli uyuyordum hamilelik hiç aklıma gelmedi çünkü 4-5 güne kadar gecikmem normaldi. Uyurken birden kasıklrıma karnıöa agrı girdi aglamaya başladım .hsstaneye gittik. Acilde eşimle birlikte öğrendim şok olduk. Cumayı c.tesiye baglauan gece öğrendik 28-29 temmuz. 4.5 haftalık felan dediler. Beta 1100 dü. P.tesi doktora gittim. Betaya baktı 3235 çıktı iki hafta sonra gel dedi. Folik asit verdi. Beslenmene dikkat et dedi.Sata göre tam 5 haftalıktı doktora gittiğimde. O aralar sadece sürekli uyuyordum mide bulantım yoktu ara ara kasık agrım vardı.
Şimdi 6+1 deyiz. Yarın 6+2 mide bulantısı , baş agrısı, istifra, baş dönmesi ne ararsan var çok fena geçiyor.
Yat guzelim surekli wc birde yemege kalk ayaginin altina kirlent koy uzan iliski de kanama yapio eger olduysaKizlar benimde kanamam oldu bugun doktoru aradim gittim hemen 1 saat icinde doktor korkma dedi yerlesme kanamasi dedi bu aylarda zaten bizim yapabilecegimiz bir sey yok dedi ilk uc ay öyleymis yani progesteron verdi 1sabah 2aksam agizdan icmemi soyledi c.tesi günüydü randevumuz gidicez inşallah durur o gune kadar tuvalette silince adetin son gunu olur ya oyle geliyo ped koydum artik orda da azcik azcik oluyo hayırlısı ni istiyorum rabbimden bizim icin ne hayirliysa o olsun inşallah, kalp atisino gördüm birde sesini duymamiz zarar verirmis goruntuden pit pit hareket ediyodu onu gordum cok guzel bir duygu ama benim ilk oldugu icin bu zamana kadar da hic kanamam olmadığı icin panikledim cok, benim gibi olan var mi kızlar
Iliski uc gun once oldu yani onunla ilgili degil olacagi varmis diyorum ben gerci tatilde olduğum icin hep yatıyorum ev cok toz kokuyodu dayanamadım agir kaldirmadan supurgeyi cekerek supurdum viledayida ortaya koydum surahiyle su doktum sapini sktim oyle sildim odalari yani normale gore daha fazla hareket ettim ama doktorum elma degil o ayaga kalkinca dusmez yani dikkat ederek hayatına devam et demistiYat guzelim surekli wc birde yemege kalk ayaginin altina kirlent koy uzan iliski de kanama yapio eger olduysa
Canim lekelenme tarzi bir sey de oluyo mu senle takiplessek olur mu senle acemiyim kusura bakma ister istemez panik yapiyorum ve destek gibisin su an bana sakin yanlis anlama rabbim saglik versin hem sana hem bebegineEvet bana da doktor iğne verdi 1 tane . Ve progesteron verdi 10 gün içeceğim sabah ve akşam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?