2018 mart-nisan anneleri

Merhaba 6+4 bende hamileyim . Kesemizi gördük haftaya kalp atışımıza bakcaz rabbim inşallah tamamına erdirir. 13 yıllık hasretim son bulur inşallah. Dualarınızıa benide ekleyin canlar. 5 aşılama 3 başarısız tüp bebek tedavisi ve iki kendiliğinden olup düşen gebe kalma macerası sonucunda yeniden hamileyim .rabbim isteyen herkeze versin . İnşallah bebeğim düşmez ve bende kavuşurum.

Canim benim hayirlisiyla kolay bir hamileligin gecsin ve saglikla al kucagina inşallah sende sağlıklı bir sekilde kal:)))

Canım Allah yardımcın olsun erken başlamış senin

Aminnnn canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın evladını

hehe:) dogru valla
Rabbime emanetler canım inş tutunur annesini bırakmaz minik dinlen bişi kaldırma .

dogru düşen ebbek saglıksız diyor doktorlar.Nasibizmizde ne varsa o oluyor hakkımızda hayıorlısı

çokkkkkk sveindim canım.Eminim çok zor günler geçirmişsindir .Rabbim bu bebeginle herşeyi unutturur sana inşallah

Vajinal muayene de mi duydun canim ultrasonla :)
ben karın sandım.12 haftaya kadar vajinal bakıcaz dedi.vajinal duyduk gördük ekranda da atışlarını.

Ayy canimmm ne guzel ben 5+4 de dun gittim ama vajinal bakmadi keseyi gorduk.. Cuma 6+0 da onceki doktoruma gidecegim uxak diye gelemeyecehimi soyleyecegim ayrica baktircam insallahhh ben de duyarim....

sıla hanım çok sevindim inşallah sağlıkla alırsınız kucağına.kendinize çok dikkat edin ve bol bol dua.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…