- 2 Ekim 2010
- 33
- 11
- 88
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.081
Canim benim hayirlisiyla kolay bir hamileligin gecsin ve saglikla al kucagina inşallah sende sağlıklı bir sekilde kal:)))Merhaba 6+4 bende hamileyim . Kesemizi gördük haftaya kalp atışımıza bakcaz rabbim inşallah tamamına erdirir. 13 yıllık hasretim son bulur inşallah. Dualarınızıa benide ekleyin canlar. 5 aşılama 3 başarısız tüp bebek tedavisi ve iki kendiliğinden olup düşen gebe kalma macerası sonucunda yeniden hamileyim .rabbim isteyen herkeze versin . İnşallah bebeğim düşmez ve bende kavuşurum.
Canım Allah yardımcın olsun erken başlamış seninAdetim 2 gün geçmişti karın ve kasık agrım çoktu. Sürekli uyuyordum hamilelik hiç aklıma gelmedi çünkü 4-5 güne kadar gecikmem normaldi. Uyurken birden kasıklrıma karnıöa agrı girdi aglamaya başladım .hsstaneye gittik. Acilde eşimle birlikte öğrendim şok olduk. Cumayı c.tesiye baglauan gece öğrendik 28-29 temmuz. 4.5 haftalık felan dediler. Beta 1100 dü. P.tesi doktora gittim. Betaya baktı 3235 çıktı iki hafta sonra gel dedi. Folik asit verdi. Beslenmene dikkat et dedi.Sata göre tam 5 haftalıktı doktora gittiğimde. O aralar sadece sürekli uyuyordum mide bulantım yoktu ara ara kasık agrım vardı.
Şimdi 6+1 deyiz. Yarın 6+2 mide bulantısı , baş agrısı, istifra, baş dönmesi ne ararsan var çok fena geçiyor.
Aminnnn canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın evladınıMerhaba 6+4 bende hamileyim . Kesemizi gördük haftaya kalp atışımıza bakcaz rabbim inşallah tamamına erdirir. 13 yıllık hasretim son bulur inşallah. Dualarınızıa benide ekleyin canlar. 5 aşılama 3 başarısız tüp bebek tedavisi ve iki kendiliğinden olup düşen gebe kalma macerası sonucunda yeniden hamileyim .rabbim isteyen herkeze versin . İnşallah bebeğim düşmez ve bende kavuşurum.
Canim benim hayirlisiyla kolay bir hamileligin gecsin ve saglikla al kucagina inşallah sende sağlıklı bir sekilde kal:)))
Aminnnn canım inşallah sağ Salim kucağına alırsın evladını
Günaydın canımm anneler.dün 5+6 duyduk kalp atışlarınıTestler verdi saglık ocagında yaptır getir haftaya hem bakalım kalpa tışlarındaki artış vs dedi.
hehe:) dogru vallaBana da doktorum ben sormadan çok sık olmadan haftada 3-4 ilişki olabilir dedi çıkışta eşimle güldük ya biz normal zamanda bile yani o kadar olmuyor insanların sık anlayışı nasıl bir şey acaba dedik :)
Rabbime emanetler canım inş tutunur annesini bırakmaz minik dinlen bişi kaldırma .Kizlar benimde kanamam oldu bugun doktoru aradim gittim hemen 1 saat icinde doktor korkma dedi yerlesme kanamasi dedi bu aylarda zaten bizim yapabilecegimiz bir sey yok dedi ilk uc ay öyleymis yani progesteron verdi 1sabah 2aksam agizdan icmemi soyledi c.tesi günüydü randevumuz gidicez inşallah durur o gune kadar tuvalette silince adetin son gunu olur ya oyle geliyo ped koydum artik orda da azcik azcik oluyo hayırlısı ni istiyorum rabbimden bizim icin ne hayirliysa o olsun inşallah, kalp atisino gördüm birde sesini duymamiz zarar verirmis goruntuden pit pit hareket ediyodu onu gordum cok guzel bir duygu ama benim ilk oldugu icin bu zamana kadar da hic kanamam olmadığı icin panikledim cok, benim gibi olan var mi kızlar
dogru düşen ebbek saglıksız diyor doktorlar.Nasibizmizde ne varsa o oluyor hakkımızda hayıorlısıEvet ben varım . Bugün benimde kanamam oldu . Geçmiş olsun .
Bende çok panik yaptım , bütün gün ağladım korkudan .
Ama sonra dan doktor bana dediki 3 ay gebelik de düşerse sagliksizdir bebek dedi . Üzülme o yüzden dedi . Gerçekten öyle Allah sağlıklı evlat versin hepimize inşallah. Artık sikmiyorum canımı ilaclarimi içiyorum . Elimden geleni yapacagim sonuç olarak ben taşıyıcıyimonun da bi Rabbi var . Allah dilediğince artık kalır içimde nasibinde ne varsa artık .
çokkkkkk sveindim canım.Eminim çok zor günler geçirmişsindir .Rabbim bu bebeginle herşeyi unutturur sana inşallahMerhaba 6+4 bende hamileyim . Kesemizi gördük haftaya kalp atışımıza bakcaz rabbim inşallah tamamına erdirir. 13 yıllık hasretim son bulur inşallah. Dualarınızıa benide ekleyin canlar. 5 aşılama 3 başarısız tüp bebek tedavisi ve iki kendiliğinden olup düşen gebe kalma macerası sonucunda yeniden hamileyim .rabbim isteyen herkeze versin . İnşallah bebeğim düşmez ve bende kavuşurum.
ben karın sandım.12 haftaya kadar vajinal bakıcaz dedi.vajinal duyduk gördük ekranda da atışlarını.Vajinal muayene de mi duydun canim ultrasonla :)
hehe:) dogru valla
Rabbime emanetler canım inş tutunur annesini bırakmaz minik dinlen bişi kaldırma .
dogru düşen ebbek saglıksız diyor doktorlar.Nasibizmizde ne varsa o oluyor hakkımızda hayıorlısı
çokkkkkk sveindim canım.Eminim çok zor günler geçirmişsindir .Rabbim bu bebeginle herşeyi unutturur sana inşallah
ben karın sandım.12 haftaya kadar vajinal bakıcaz dedi.vajinal duyduk gördük ekranda da atışlarını.
sıla hanım çok sevindim inşallah sağlıkla alırsınız kucağına.kendinize çok dikkat edin ve bol bol dua.Merhaba 6+4 bende hamileyim . Kesemizi gördük haftaya kalp atışımıza bakcaz rabbim inşallah tamamına erdirir. 13 yıllık hasretim son bulur inşallah. Dualarınızıa benide ekleyin canlar. 5 aşılama 3 başarısız tüp bebek tedavisi ve iki kendiliğinden olup düşen gebe kalma macerası sonucunda yeniden hamileyim .rabbim isteyen herkeze versin . İnşallah bebeğim düşmez ve bende kavuşurum.
günaydın kızlar.sağlık ocağına gittim kan verdim test sonuçları yarın çıkcak inşallah değerlerim iyidir dua edinnnn
İnşallah iyidir canımgünaydın kızlar.sağlık ocağına gittim kan verdim test sonuçları yarın çıkcak inşallah değerlerim iyidir dua edinnnn
inşallah canım.7,5 ay nasıl geçicek bilmiyorumİnsallah iyidir canim gonlunu ferah tut
inşallah canım benim.her sonuçta bu gerginliği yaşıcaz galiba.onları kucağımıza alınca geçicek hepsi inşallah.hayal gibi gelio bebeğimin kucağımda olmasıİnşallah iyidir canım
inşallah canım benim.her sonuçta bu gerginliği yaşıcaz galiba.onları kucağımıza alınca geçicek hepsi inşallah.hayal gibi gelio bebeğimin kucağımda olması
Gunaydin cnmGünaydın kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?