2018 mart-nisan anneleri

inşallah canım benim.her sonuçta bu gerginliği yaşıcaz galiba.onları kucağımıza alınca geçicek hepsi inşallah.hayal gibi gelio bebeğimin kucağımda olması

Test sonucunu ver hayırlısı neyse o olsun de. Hiç endişelenme. Gerginlik tabi oluyor ya bşy çıkarsa diye ama öyle dersek direk o stres bebege geçer.
Daha bebek arabası beşik konularını konuşucaz :) hayırlısıyla geçsin günler

inşallah canım inşallah :)öncesi cinsiyetleri öğrencez tabi :)o kadar sabırsızım ki ben hemen geçsin günler istiyorum

uyumak istiyorum gece 50 defa uyanıyorum

Gece hiç uyanmadım. Zar zor uyuyorum bir elimde kraker bir elimde telefon mide bulntısı nasıl geçer dyr bakmaktan en sonunda uyuyabildim. Şimdi sakinim bşy yok bir mutluyum anlatamam keşke hep böyle devam etse :)

Sen gece acıktıgın için mi lavaboya gtmrk için mi kalkıyorsun canım?

canım lavobaya gitmek için su içmek için birde ateş basıyo beni ondan bide.inşallah hep iyi olursun nazar değmesin canım :)

inşallah canım inşallah :)öncesi cinsiyetleri öğrencez tabi :)o kadar sabırsızım ki ben hemen geçsin günler istiyorum

Bende çok sabırsızım ama nasıl olduysa 2 hafta sonraki randevuyu gayet sakin bekliyorum. Keseyi bile görmedim daha:)
Ama doktor bebeğinide görürüz deyince akan sulae durdu tabi gayet sakin bekliyorum :)
Özelde doktorlar 13-14 haftadan itibaren eger görürse bir tahmin veriyormış. 16. Haftada kesinleşiyormış.
Hesaplamalarıma göre 25 eylülden sonra tahminler gelir.

bana da geçsin o sabrın :)yarın 7. haftamıza gircez biz inşallah.o zaman bizim 9 hafta falan var.erkek çocuk daha çacuk gösteriyo diyorlar :)rabbim göstersin o günleri burda paylaşmayı :) :) :)

bizim seninle aramızda 1 gün var gliba dimi canım;?

Kızlar dün akşam ve bugün sabah sanki karnımın üzeri bıçakla kesiliyor gibi ağrım oluyor. Karnımın tamamı değil küçük bir kısmı. Hemen vurup geçiyor. Sizde de oluyor mu. 5+6 dayim

Kızlar dün akşam ve bugün sabah sanki karnımın üzeri bıçakla kesiliyor gibi ağrım oluyor. Karnımın tamamı değil küçük bir kısmı. Hemen vurup geçiyor. Sizde de oluyor mu. 5+6 dayim
Oluyor canım normal.
Agrı konusunda doktorumun dediği kanama yoksa vr adet agrısını geçmiyorsa normal. Kanama varsa yada adet agrusınu geçiyorsa doktora görnmek gerekirmiş.

canım dün bende de oldu hemen geçerse sıkıntı değil.sabah sordum hemşireye daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…