2018 mart-nisan anneleri

oy oy doğru diyon canım. bende baktım 37. haftaya kadar çalışıp 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilme sansımız var. dayanabildiğimiz kadar işe git gel devam =/

oy oy doğru diyon canım. bende baktım 37. haftaya kadar çalışıp 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilme sansımız var. dayanabildiğimiz kadar işe git gel devam =/
hamileliğin 5. ay sonrası iş yerinde iyi beslendiğini düşünmüyorum. çocuğun birde üstüne sabah iş başı yapıp 10 saatin işte geçiyorsa mecbur kalıyorsun çay kahve içmeye abartmasan bile illa içmen gerekebiliyor ayılmak kendine gelmek için Allaha şükür işimin şartları iyi bedenen sıkıntı olmuyor kafa yorgun oluyor.

Katılıyorum sana canım çok zor aslında bu süreçte çalımamız şahsen ben zorlanıyorumm

Katılıyorum sana canım çok zor aslında bu süreçte çalımamız şahsen ben zorlanıyorumm
benimde en son bi hafta geriden geliyordu.mecburen içtiğimiz çay kahvelerden benim için 4 kg çocuk doğurmak zor sanki.geçenlerde b12, folik asit düşük çıkmış haftasonu haşlama yumurta yerim.güzel kahvaltı ederim.ilk 3 ayımda da b12 li folik asit içtim. ne ara süpürge gibi toplamış bana bişey kalmamış bilmiyorum. iş yerinde öğle yemeğine giderim. çoğu menüde et olur.o yüzden bir anlam veremiyorum.arıtma çeşmesi ishal yapıyor diye hazır su içiyorum. yine ishal gibiyim.

Geçmiş olsun,Maşallah kızına annesi

Masallah kuzuya canim..benimki daha dogum pozisyonunda degilmis :) daha gelmesin zaten dedi doktor

aynı şeyleri düşünüyoruz canım aynen çay kahve azda olsa içiyorum bende bişey olur mu acaba.

Yukarıdakinin üç renginide aldım o baya uygundu tanesi kargoyla birlikte 8 tlye geliyor diğerleri de kargo dahil 24 ve 19 tl civarıydı hepsi 66 lira tuttu pentide tanesi 65 tl :) 20 güne gelir tahminen yazarım gelince

Evet evet beğendiğim modeller bunlara benziyor geldiğinde kalitesinden memnun kalırsan bana da haber ver bende alıyım :)

Nasılsınız kızlar bugün 2.doz tetanozumu oldum dedim bir daha gebe izlem için gelecek miyim 34.haftada gelmemi istedi sonrada 6 ay sonra 3.tetanoz olacakmışım temmuz gibi kilom 79 çıktı hala 10 kilo almış biri olarak devam ediyorum

Merhaba kızlar biz memleketteyiz kızım akrabalarıyla tanıştı ama bi kaç gündür çok hareketsiz tekme yumruk atmıyo dışarıdan hissedilebilir ölçüde.ama dönüyo falan ben hissediyorum minik kıpırtılarını yaşam belirtisi gösteriyor fakat keyfi mi yok anlamadım duruldu cocugum hava değişimi mi yaşadı anlamadım

cnm bu aralar hareketleri biraz yavaşlıyor sanırım alanları daralmaya başlıyor bizim kız da 3-4 gündür öyle artık tekme şeklinde değil daha çok dalga gibi oluyor dışardan bakıldığında gözle görülüyor.

Öyle mi diyorsun canım endişelendim bende ister istemez.bide içerden bişey oluyo karnımın içi acıyo bazen sanki kordonununu çekiştiriyo gibi.neler oluyor içerde cok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…