- 10 Ağustos 2017
- 317
- 176
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #11.201
oy oy doğru diyon canım. bende baktım 37. haftaya kadar çalışıp 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilme sansımız var. dayanabildiğimiz kadar işe git gel devam =/çekinme canım ya senin hakkın kimse seni bu konuda eleştremez.senin durumunu ne bilsin ki laf çarpıtsın.bizim de uzakta tuvalet şuan arızalık diğer binaya gidiyoruz üşüyorum yoruluyorum.sanki doğunun kırsal kesiminden 2 köy öteye okula giden çocuklar gibi.doğum iznini araştırıyorum sen baktın mı?benim kafamda çok soru işareti var.
hamileliğin 5. ay sonrası iş yerinde iyi beslendiğini düşünmüyorum. çocuğun birde üstüne sabah iş başı yapıp 10 saatin işte geçiyorsa mecbur kalıyorsun çay kahve içmeye abartmasan bile illa içmen gerekebiliyor ayılmak kendine gelmek için Allaha şükür işimin şartları iyi bedenen sıkıntı olmuyor kafa yorgun oluyor.oy oy doğru diyon canım. bende baktım 37. haftaya kadar çalışıp 5 haftasını doğum sonrasına aktarabilme sansımız var. dayanabildiğimiz kadar işe git gel devam =/
Katılıyorum sana canım çok zor aslında bu süreçte çalımamız şahsen ben zorlanıyorummhamileliğin 5. ay sonrası iş yerinde iyi beslendiğini düşünmüyorum. çocuğun birde üstüne sabah iş başı yapıp 10 saatin işte geçiyorsa mecbur kalıyorsun çay kahve içmeye abartmasan bile illa içmen gerekebiliyor ayılmak kendine gelmek için Allaha şükür işimin şartları iyi bedenen sıkıntı olmuyor kafa yorgun oluyor.
benimde en son bi hafta geriden geliyordu.mecburen içtiğimiz çay kahvelerden benim için 4 kg çocuk doğurmak zor sanki.geçenlerde b12, folik asit düşük çıkmış haftasonu haşlama yumurta yerim.güzel kahvaltı ederim.ilk 3 ayımda da b12 li folik asit içtim. ne ara süpürge gibi toplamış bana bişey kalmamış bilmiyorum. iş yerinde öğle yemeğine giderim. çoğu menüde et olur.o yüzden bir anlam veremiyorum.arıtma çeşmesi ishal yapıyor diye hazır su içiyorum. yine ishal gibiyim.Katılıyorum sana canım çok zor aslında bu süreçte çalımamız şahsen ben zorlanıyorumm
Amin canım inşay hadi kurtuluyosun bebişinle rahat edeceksinz
Neden acabakızlar sezeryan olduğunda biliyorsunuz süt hemen gelmiyor hangi mamayı almıştım oğlumda hatırlamıyorum aventin 2 li biberon 2 li emzik aldım
Geçmiş olsun,Maşallah kızına annesiMerhaba kizlar simdi ciktim hastaneden agrinin nedeni gazmis dikkate et üşütme dedi kızımın yüzü dönüktü bu kez 27+4 bugün 1.250 gr.boyu da 39 cm çıktı keyfi yerindeydi hanfendinin suyu plesanta da iyi dedi hala doğum pozisyonda bu kız
İnşallah canım.Sen nasılsın canım.Doğru demiş cnm insan nefes almakta zorlanıyor ve daha i halsiz oluyon sen hiç merak etme sende o anne varken sirtin yere gelmez halledersinix birlikte anne kix
Masallah kuzuya canim..benimki daha dogum pozisyonunda degilmis :) daha gelmesin zaten dedi doktorMerhaba kizlar simdi ciktim hastaneden agrinin nedeni gazmis dikkate et üşütme dedi kızımın yüzü dönüktü bu kez 27+4 bugün 1.250 gr.boyu da 39 cm çıktı keyfi yerindeydi hanfendinin suyu plesanta da iyi dedi hala doğum pozisyonda bu kız
Anladım.Kardeşimin ve kuzenimin eşide sezeryan yapmıştı sütleri gelmişti hemen verdiler.Oksitosin hormonu salgılanmadığı için
Anladım.Kardeşimin ve kuzenimin eşide sezeryan yapmıştı sütleri gelmişti hemen verdiler.
aynı şeyleri düşünüyoruz canım aynen çay kahve azda olsa içiyorum bende bişey olur mu acaba.hamileliğin 5. ay sonrası iş yerinde iyi beslendiğini düşünmüyorum. çocuğun birde üstüne sabah iş başı yapıp 10 saatin işte geçiyorsa mecbur kalıyorsun çay kahve içmeye abartmasan bile illa içmen gerekebiliyor ayılmak kendine gelmek için Allaha şükür işimin şartları iyi bedenen sıkıntı olmuyor kafa yorgun oluyor.
Yukarıdakinin üç renginide aldım o baya uygundu tanesi kargoyla birlikte 8 tlye geliyor diğerleri de kargo dahil 24 ve 19 tl civarıydı hepsi 66 lira tuttu pentide tanesi 65 tl :) 20 güne gelir tahminen yazarım gelince
cnm bu aralar hareketleri biraz yavaşlıyor sanırım alanları daralmaya başlıyor bizim kız da 3-4 gündür öyle artık tekme şeklinde değil daha çok dalga gibi oluyor dışardan bakıldığında gözle görülüyor.Merhaba kızlar biz memleketteyiz kızım akrabalarıyla tanıştı ama bi kaç gündür çok hareketsiz tekme yumruk atmıyo dışarıdan hissedilebilir ölçüde.ama dönüyo falan ben hissediyorum minik kıpırtılarını yaşam belirtisi gösteriyor fakat keyfi mi yok anlamadım duruldu cocugum hava değişimi mi yaşadı anlamadım
Öyle mi diyorsun canım endişelendim bende ister istemez.bide içerden bişey oluyo karnımın içi acıyo bazen sanki kordonununu çekiştiriyo gibi.neler oluyor içerde cok merak ediyorumcnm bu aralar hareketleri biraz yavaşlıyor sanırım alanları daralmaya başlıyor bizim kız da 3-4 gündür öyle artık tekme şeklinde değil daha çok dalga gibi oluyor dışardan bakıldığında gözle görülüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?