2018 mart-nisan anneleri

Merhaba kızlar, mantar olmamak için size tavsiyem oraya peçete koyun her girdiğinizde değiştirin ki ordaki nemi alsın. Ben bugün 6+1 im. Daha kalp atışı duyulmama olasılığı var di mi? Daha önce erken çağırdı doktor keseyi tam göremedi vs bizi telaşlandırdı. Geçen hafta keseyi gördük. Bu hafta gene çağırdı ama telaşlanmak istemiyorum. Sizce yakınımdaki doktora gidip bir baktırıp sonra mı takip eden doktora 7+0 da falan kalp atışı için gideyim? Daha önce de kalp atımı duyulmadığı için aldılar o yüzden evhamlıyız karı koca. Bi de sizde de vajinada batma oluyor mu böyle ağza doğru falan. Dünden beri kısa süreli batma ve rahimde ağrı oluyor.

Ayy canimmm ne guzel ben 5+4 de dun gittim ama vajinal bakmadi keseyi gorduk.. Cuma 6+0 da onceki doktoruma gidecegim uxak diye gelemeyecehimi soyleyecegim ayrica baktircam insallahhh ben de duyarim....
Duyulur canım inşallah

günaydın kızlar.sağlık ocağına gittim kan verdim test sonuçları yarın çıkcak inşallah değerlerim iyidir dua edinnnn
benimde testleri hafyata kadar yaptırmam lazım saglık ocagına.iyi düşün ki iyi olsun

sabırlı olmanız ne güzel :) ilk çocugum daha 13. haftalık iken kemik yapısından dr söyledi oylede çıktı.Kemik yapısından anlıyorlar zaten.

bana da geçsin o sabrın :)yarın 7. haftamıza gircez biz inşallah.o zaman bizim 9 hafta falan var.erkek çocuk daha çacuk gösteriyo diyorlar :)rabbim göstersin o günleri burda paylaşmayı :) :) :)
evt erkek daha çabuk belli oluyormuş

canım için rahat etcekse gitcekse git bence.inşallah bişe olmaz allahın izniyle.batma dediğin adet günlerinde oldu bi tek

Ben kızımı 11 haftalıkken öğrenmiştim hemde ben sormadan doktor cinsiyetini soylıyım mi demişti.
ha ha :)keşke bende de hiç etki etmeseydi öle öğrenseydim :)maşallah sana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.isim düşündünüz mü?

Anneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm

kızlar sabahki gebelik testim.kan tahlili oldum ama sonuçlar cıkmadı.aranıza gelmeyi ümit ediyorum..bana dua edin

Eklentiler

• 20170809_081305.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 38
Anneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
Kacinci kez dustu ki bebegin canim Allah sabir versin demek ki hayirlisi buymus ama biliyorum suan sen bambaska psikolojidesin bol bol dua et canim baska yapcak bisey yok maalesef

Bende 6+2 yim 7+0 da gidicem
Kasık ve karında batma oluyor sadece ilk Başlarda daha sıktı şimdi günde bir kere fln.

Rabbim once sabir versin.RABBİM veriyor o aliyor canim... Tevekkul et ALLAHa sigin.İnsallah rabbim tez vakitte yerini doldursun... Bol bol insirah oku yuregin ferahlasin...

canım benim başka doktora da git.bir doktorun dediğiyle hareket etme lütfen.sakın ümitsiz olma.onun nasibi yokmuş

Geçmiş olsun. Son olsun inşallah. konuyu hatırlıyorum hatta bende yorum yapmıştım. Bence o doktoru değiştir cnm. Kanaman varken normal diyen doktoru hayatımda duymadım. Umarım tekrar yasamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…