- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.121
Duyulur canım inşallahAyy canimmm ne guzel ben 5+4 de dun gittim ama vajinal bakmadi keseyi gorduk.. Cuma 6+0 da onceki doktoruma gidecegim uxak diye gelemeyecehimi soyleyecegim ayrica baktircam insallahhh ben de duyarim....
benimde testleri hafyata kadar yaptırmam lazım saglık ocagına.iyi düşün ki iyi olsungünaydın kızlar.sağlık ocağına gittim kan verdim test sonuçları yarın çıkcak inşallah değerlerim iyidir dua edinnnn
sabırlı olmanız ne güzel :) ilk çocugum daha 13. haftalık iken kemik yapısından dr söyledi oylede çıktı.Kemik yapısından anlıyorlar zaten.Bende çok sabırsızım ama nasıl olduysa 2 hafta sonraki randevuyu gayet sakin bekliyorum. Keseyi bile görmedim daha:)
Ama doktor bebeğinide görürüz deyince akan sulae durdu tabi gayet sakin bekliyorum :)
Özelde doktorlar 13-14 haftadan itibaren eger görürse bir tahmin veriyormış. 16. Haftada kesinleşiyormış.
Hesaplamalarıma göre 25 eylülden sonra tahminler gelir.
evt erkek daha çabuk belli oluyormuşbana da geçsin o sabrın :)yarın 7. haftamıza gircez biz inşallah.o zaman bizim 9 hafta falan var.erkek çocuk daha çacuk gösteriyo diyorlar :)rabbim göstersin o günleri burda paylaşmayı :) :) :)
Merhaba kızlar, mantar olmamak için size tavsiyem oraya peçete koyun her girdiğinizde değiştirin ki ordaki nemi alsın. Ben bugün 6+1 im. Daha kalp atışı duyulmama olasılığı var di mi? Daha önce erken çağırdı doktor keseyi tam göremedi vs bizi telaşlandırdı. Geçen hafta keseyi gördük. Bu hafta gene çağırdı ama telaşlanmak istemiyorum. Sizce yakınımdaki doktora gidip bir baktırıp sonra mı takip eden doktora 7+0 da falan kalp atışı için gideyim? Daha önce de kalp atımı duyulmadığı için aldılar o yüzden evhamlıyız karı koca. Bi de sizde de vajinada batma oluyor mu böyle ağza doğru falan. Dünden beri kısa süreli batma ve rahimde ağrı oluyor.
canım için rahat etcekse gitcekse git bence.inşallah bişe olmaz allahın izniyle.batma dediğin adet günlerinde oldu bi tekMerhaba kızlar, mantar olmamak için size tavsiyem oraya peçete koyun her girdiğinizde değiştirin ki ordaki nemi alsın. Ben bugün 6+1 im. Daha kalp atışı duyulmama olasılığı var di mi? Daha önce erken çağırdı doktor keseyi tam göremedi vs bizi telaşlandırdı. Geçen hafta keseyi gördük. Bu hafta gene çağırdı ama telaşlanmak istemiyorum. Sizce yakınımdaki doktora gidip bir baktırıp sonra mı takip eden doktora 7+0 da falan kalp atışı için gideyim? Daha önce de kalp atımı duyulmadığı için aldılar o yüzden evhamlıyız karı koca. Bi de sizde de vajinada batma oluyor mu böyle ağza doğru falan. Dünden beri kısa süreli batma ve rahimde ağrı oluyor.
ha ha :)keşke bende de hiç etki etmeseydi öle öğrenseydim :)maşallah sana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.isim düşündünüz mü?Ben kızımı 11 haftalıkken öğrenmiştim hemde ben sormadan doktor cinsiyetini soylıyım mi demişti.
Kacinci kez dustu ki bebegin canimAnneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
Allah sabır versin allah büyük kesmeyin ümidiniziAnneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
Benimde 2 nisan :)Benim mart sonu yada 1 nisan :)1 nisan olursa aynı gün olcak doğum günlerimiz
Bende 6+2 yim 7+0 da gidicemMerhaba kızlar, mantar olmamak için size tavsiyem oraya peçete koyun her girdiğinizde değiştirin ki ordaki nemi alsın. Ben bugün 6+1 im. Daha kalp atışı duyulmama olasılığı var di mi? Daha önce erken çağırdı doktor keseyi tam göremedi vs bizi telaşlandırdı. Geçen hafta keseyi gördük. Bu hafta gene çağırdı ama telaşlanmak istemiyorum. Sizce yakınımdaki doktora gidip bir baktırıp sonra mı takip eden doktora 7+0 da falan kalp atışı için gideyim? Daha önce de kalp atımı duyulmadığı için aldılar o yüzden evhamlıyız karı koca. Bi de sizde de vajinada batma oluyor mu böyle ağza doğru falan. Dünden beri kısa süreli batma ve rahimde ağrı oluyor.
Çok üzüldüm canım Allah sabır versin.Anneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
Anneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
Bende 6+2 yim 7+0 da gidicem
Kasık ve karında batma oluyor sadece ilk Başlarda daha sıktı şimdi günde bir kere fln.
canım benim başka doktora da git.bir doktorun dediğiyle hareket etme lütfen.sakın ümitsiz olma.onun nasibi yokmuşAnneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
dedim ya seninle aynı olcak sanki :)hadi inşallah sağlıkla canımmmBenimde 2 nisan :)
canım inşallah hadi hayırlısıyla.haberini bekliceskızlar sabahki gebelik testim.kan tahlili oldum ama sonuçlar cıkmadı.aranıza gelmeyi ümit ediyorum..bana dua edin
Yok o ilk çocuğumdu. Şu anki degilha ha :)keşke bende de hiç etki etmeseydi öle öğrenseydim :)maşallah sana allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.isim düşündünüz mü?
Geçmiş olsun. Son olsun inşallah. konuyu hatırlıyorum hatta bende yorum yapmıştım. Bence o doktoru değiştir cnm. Kanaman varken normal diyen doktoru hayatımda duymadım. Umarım tekrar yasamazsinAnneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
:)bunu nasıl öğrendiniz peki?Yok o ilk çocuğumdu. Şu anki degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?