2018 mart-nisan anneleri

Kızlar merhaba ben de Nisan annesi olacağım inşallah. Bugün 5 haftalık oldu 4+5 de üstten kese göründü. Kalp atışı için doktorum 6 haftalıkken gel dedi. O zaman duyan var mı erken değil mi. Ne hızlı büyüyo bu bebişler Bu arada adet sancısı gibi sancılarım ara ara devam ediyo sizlerde de öyle mi.

canım hayırlı olsun :)bende 6. haftada kalp atışını duydum normal yani ;:)adet dönemi zamanında oluyo canım bunlar normal ama aşırı olursa doktora başvur

Sila birde satin
Anneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
Canim allah sabir versin gönlünü ferah tutmaya calis bol bol dua et bende etmek isterim sana dua

Kızlar size bir sorum daha var şu dönemde ağda yaptırıyor msnz? Özellikle genital bölgeye? Ben sinirlerin uyarılması açısından çekiniyorum ama sizin fikrinizi alayım dedim

Geçmiş olsun. Son olsun inşallah. konuyu hatırlıyorum hatta bende yorum yapmıştım. Bence o doktoru değiştir cnm. Kanaman varken normal diyen doktoru hayatımda duymadım. Umarım tekrar yasamazsin
Allah razı olsun adam zaten Benim yapabileceğim bişey kalmadı dedi tüp bebek yaptır durumun varsa dedi

canım benim başka doktora da git.bir doktorun dediğiyle hareket etme lütfen.sakın ümitsiz olma.onun nasibi yokmuş
5. Düşüğüm oldu ve dış gebelik değer yükselmiyo 5 günde 239 dan 339 a yükseşmiş her dış gebelik geçirdikçe bir dahaki gebeliğin dış gebelik olma ihtimali daha da artıyor riske atma kendini dedi yatış verdi çıktım bende yatmadım

Anneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm

Çok üzüldüm canım Hayır hemen tüp bebek yapma başka dr git Rabbim bilir
kızlar sabahki gebelik testim.kan tahlili oldum ama sonuçlar cıkmadı.aranıza gelmeyi ümit ediyorum..bana dua edin
hamilesin hoşgeldin aramıza canım
Benimde 2 nisan :)
benimde aynıyız

hayırlı olsun canım hoşgeldin.dün 5+6 duyduk biz şükür .

Merhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim Allah nasip ederse Nisan'da anne olacağım henüz çok çok yeni kendimi kaptırmak istemiyorum bu süreçte beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
hayırlı olsun hoşgeldin canım
şuan nasıl uykum var.içim geçmiş hatta bi ara :)işteyim tabi
aynı hep içim uyuyor

canım allah bidaha nasip ettiğinde yat.9 ay yatan hamileler biliyorum.umudunu asla yitirme.duam seninle canım söz veriyorum dualarımda olcaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…