- 23 Temmuz 2017
- 42
- 13
- 3
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.141
Allah yardımcın olsun canım üzme kendini bi daha olur Allah'ın izniyle.Anneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
canım hayırlı olsun :)bende 6. haftada kalp atışını duydum normal yani ;:)adet dönemi zamanında oluyo canım bunlar normal ama aşırı olursa doktora başvurKızlar merhaba ben de Nisan annesi olacağım inşallah. Bugün 5 haftalık oldu 4+5 de üstten kese göründü. Kalp atışı için doktorum 6 haftalıkken gel dedi. O zaman duyan var mı erken değil mi. Ne hızlı büyüyo bu bebişler Bu arada adet sancısı gibi sancılarım ara ara devam ediyo sizlerde de öyle mi.
Canim allah sabir versin gönlünü ferah tutmaya calis bol bol dua et bende etmek isterim sana duaAnneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
canım hoşgeldin tabiki alırız :)inşallah sağlıklaMerhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim Allah nasip ederse Nisan'da anne olacağım henüz çok çok yeni kendimi kaptırmak istemiyorum bu süreçte beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
Hoşbuldum canım :)canım hoşgeldin tabiki alırız :)inşallah sağlıkla
şuan nasıl uykum var.içim geçmiş hatta bi ara :)işteyim tabiHoşbuldum canım :)
Allah razı olsun eksikliğinizi vermesin çok teşekkürler bi bilinmezin içindeyim bilmiyorum sonumuz hayrolsun bakalımSila birde satin
Canim allah sabir versin gönlünü ferah tutmaya calis bol bol dua et bende etmek isterim sana dua
Allah razı olsun normal yolla artık imkansızAllah yardımcın olsun canım üzme kendini bi daha olur Allah'ın izniyle.
Allah razı olsun adam zaten Benim yapabileceğim bişey kalmadı dedi tüp bebek yaptır durumun varsa dediGeçmiş olsun. Son olsun inşallah. konuyu hatırlıyorum hatta bende yorum yapmıştım. Bence o doktoru değiştir cnm. Kanaman varken normal diyen doktoru hayatımda duymadım. Umarım tekrar yasamazsin
5. Düşüğüm oldu ve dış gebelik değer yükselmiyo 5 günde 239 dan 339 a yükseşmiş her dış gebelik geçirdikçe bir dahaki gebeliğin dış gebelik olma ihtimali daha da artıyor riske atma kendini dedi yatış verdi çıktım bende yatmadımcanım benim başka doktora da git.bir doktorun dediğiyle hareket etme lütfen.sakın ümitsiz olma.onun nasibi yokmuş
Allah razı olsun çok teşekkürlerRabbim once sabir versin.RABBİM veriyor o aliyor canim... Tevekkul et ALLAHa sigin.İnsallah rabbim tez vakitte yerini doldursun... Bol bol insirah oku yuregin ferahlasin...
Amin canım Allah razı olsunÇok üzüldüm canım Allah sabır versin.
Allah kolaylık versin canım havalar da çok sıcak çalışanların işi çok zorşuan nasıl uykum var.içim geçmiş hatta bi ara :)işteyim tabi
Allah razı olsnAllah sabır versin allah büyük kesmeyin ümidinizi
Allah razı olsun bununla 5 olduKacinci kez dustu ki bebegin canimAllah sabir versin demek ki hayirlisi buymus ama biliyorum suan sen bambaska psikolojidesin bol bol dua et canim baska yapcak bisey yok maalesef
Anneler merhaba çok kötüyüm benim meleğim gitmiş zaten bahsetmiştim kahverengi leke vardı dr düşük yapmışsın dedi. Ve bir daha normal yolla hamile kalma direk tüp bebek yap dedi çok kötüyüm
hamilesin hoşgeldin aramıza canımkızlar sabahki gebelik testim.kan tahlili oldum ama sonuçlar cıkmadı.aranıza gelmeyi ümit ediyorum..bana dua edin
benimde aynıyızBenimde 2 nisan :)
hayırlı olsun canım hoşgeldin.dün 5+6 duyduk biz şükür .Kızlar merhaba ben de Nisan annesi olacağım inşallah. Bugün 5 haftalık oldu 4+5 de üstten kese göründü. Kalp atışı için doktorum 6 haftalıkken gel dedi. O zaman duyan var mı erken değil mi. Ne hızlı büyüyo bu bebişler Bu arada adet sancısı gibi sancılarım ara ara devam ediyo sizlerde de öyle mi.
hayırlı olsun hoşgeldin canımMerhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim Allah nasip ederse Nisan'da anne olacağım henüz çok çok yeni kendimi kaptırmak istemiyorum bu süreçte beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
aynı hep içim uyuyorşuan nasıl uykum var.içim geçmiş hatta bi ara :)işteyim tabi
canım allah bidaha nasip ettiğinde yat.9 ay yatan hamileler biliyorum.umudunu asla yitirme.duam seninle canım söz veriyorum dualarımda olcaksın5. Düşüğüm oldu ve dış gebelik değer yükselmiyo 5 günde 239 dan 339 a yükseşmiş her dış gebelik geçirdikçe bir dahaki gebeliğin dış gebelik olma ihtimali daha da artıyor riske atma kendini dedi yatış verdi çıktım bende yatmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?