2018 mart-nisan anneleri

iş yerinde çok zor oluyo.içim geçmiş zil çaldı nasıl şıçradım

Merhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim Allah nasip ederse Nisan'da anne olacağım henüz çok çok yeni kendimi kaptırmak istemiyorum bu süreçte beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
Hepimiz.ayni durumdayiz canim emin ol insallah bebegin sana tutunur.. Allah yardimcin olsun

Merhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim Allah nasip ederse Nisan'da anne olacağım henüz çok çok yeni kendimi kaptırmak istemiyorum bu süreçte beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
Hoşgeldin suleyagmur Nisan anneleri olarak hepimiz daha çok yeniyiz. inşallah burda birlikte bebeklerimiz ve hamileliğimizle ilgili güzel hayırlı haber ve paylaşımlarda bulunup sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri görürüz.

kızlar dış gebelik kaçıncı haftada belli oluyor.ben daha doktor muayenesi olmadım.bu 5.haftam sanırım.haftaya tatildeyim doktora gidemeyecem.ama dış gebeliktende korktum şimdi araştırınca.ille ultrosonlamı belli oluyor dış gebelik bi bilgisi olan varmı

Canım benim bildiğim zaten dış gebelik olsa sancısından duramaz hale geliyormuşsun Allah korusun

Canim bemim yaptigim hata hamile oldugumu ogrendim acaba kimyasal mi dis gebelik mi acaba acaba acaba hamielliginin tadini cikar bunlari kafana takma.litfen..

hmm.karın ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil.ara ara sızlama gibi.ay inşallah yoktur..
Canım bence bunlari hiç düşünme niye öyle bir şüphem varki bak bende ilk ogrendigimden beri dış gebelik mı boş gebelik mı diye kendimi heba ettim gece üstelik rüyalarıma geldi b nce iyi değil snde takma üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…