- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #1.161
iş yerinde çok zor oluyo.içim geçmiş zil çaldı nasıl şıçradımÇok üzüldüm canımHayır hemen tüp bebek yapma başka dr git Rabbim bilir
hamilesin hoşgeldin aramıza canım
benimde aynıyız
hayırlı olsun canım hoşgeldin.dün 5+6 duyduk biz şükür .
hayırlı olsun hoşgeldin canım
aynı hep içim uyuyor
Hepimiz.ayni durumdayiz canim emin ol insallah bebegin sana tutunur.. Allah yardimcin olsunMerhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim Allah nasip ederse Nisan'da anne olacağım henüz çok çok yeni kendimi kaptırmak istemiyorum bu süreçte beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
Hoşgeldin suleyagmur Nisan anneleri olarak hepimiz daha çok yeniyiz. inşallah burda birlikte bebeklerimiz ve hamileliğimizle ilgili güzel hayırlı haber ve paylaşımlarda bulunup sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri görürüz.Merhaba kızlar ben de dün hamile olduğumu öğrendim Allah nasip ederse Nisan'da anne olacağım henüz çok çok yeni kendimi kaptırmak istemiyorum bu süreçte beni de aranıza alırsanız sevinirim:)
Kızlar bende bugün bebeğimi görmeye gittim çok şükür kesemizi gördük
kızlar dış gebelik kaçıncı haftada belli oluyor.ben daha doktor muayenesi olmadım.bu 5.haftam sanırım.haftaya tatildeyim doktora gidemeyecem.ama dış gebeliktende korktum şimdi araştırınca.ille ultrosonlamı belli oluyor dış gebelik bi bilgisi olan varmı
hadi gözün aydın canım :)Geç döllenme olmuş bebeğim şuan 5 haftalık mis
inşallah canımmm inşallah.birbirimize dua edelim.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahRabbim kalp atisini cinsiyetini gormeyi kucahiniza almayida nasip eylesin bende dun gordum :)
inşallah canımmm inşallah.birbirimize dua edelim.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
hmm.karın ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil.ara ara sızlama gibi.ay inşallah yoktur..Canım benim bildiğim zaten dış gebelik olsa sancısından duramaz hale geliyormuşsun Allah korusun
kızlar dış gebelik kaçıncı haftada belli oluyor.ben daha doktor muayenesi olmadım.bu 5.haftam sanırım.haftaya tatildeyim doktora gidemeyecem.ama dış gebeliktende korktum şimdi araştırınca.ille ultrosonlamı belli oluyor dış gebelik bi bilgisi olan varmı
neden öyle düşünüyosun ki canım sen?hmm.karın ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil.ara ara sızlama gibi.ay inşallah yoktur..
hmm.karın ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil.ara ara sızlama gibi.ay inşallah yoktur..
Amin canım ben hamile kaldoysam sizlerin o güzel dualarınzla oldu sekizinci ayım tedavide oda meleğim bana tutundu Allah'ım kalp atışlarını da duymayı nasip eder inş hepimizeinşallah canımmm inşallah.birbirimize dua edelim.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Teşekkürler ama daha sevinebilem için kalp atışı varhadi gözün aydın canım :)
Aminnnn Allah'ım her kadına annelik duygusunu yaşatmayı nasip eder bizimd günlerimiz artık beraber bekleyerek geçecek haydi hayrlisi diyelim bu arada sen kalp atışı duydu mu canimRabbim kalp atisini cinsiyetini gormeyi kucahiniza almayida nasip eylesin bende dun gordum :)
hayırlı olsun canımKızlar bende bugün bebeğimi görmeye gittim çok şükür kesemizi gördük
Canım bence bunlari hiç düşünme niye öyle bir şüphem varki bak bende ilk ogrendigimden beri dış gebelik mı boş gebelik mı diye kendimi heba ettim gece üstelik rüyalarıma geldi b nce iyi değil snde takma üzme kendinihmm.karın ağrım var ama dayanılmayacak kadar değil.ara ara sızlama gibi.ay inşallah yoktur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?